Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Clau te rog sa ma scuzi , nu stiu ce am scris eu acolo de Irina. Imi pare rau ca si ea a trecut prin momente mai putin usoare si sper ca rezultatul la analize sa fie bun ! Multi pupici si muuuulta sanatate pentru voi

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy, sa te cert?....pai asa esti tu mai relaxata la al doilea?

Clau,, sa fie totul bine cu tine si cu Irina.

Andreea_and, si pe mine ma apuca plansul asa aiurea cu Daviduta in brate....aiurea pentru altii, ca stim noi de ce plangem....dar intr-adevar, cateodata pare asa de ireal si de frumos totul....

Nerantula, uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=226" target="_blank"> aici ce se spune despre cresterea normala la copii...si in jur de 3 luni zice taman 18grame/zi

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Nerantula multumesc de complimente la adresa lui Serban. Sper sa-ti fie la fel de drag cand voi marturisi ca vreo 20 min din cauza noastra s-au pierdut ca a facut crize in masina ca nu vrea sa stea in brate la laboranta lui Culcer ( am fost sa o luam pe dr de acasa mai devreme ca nu aveam programare si asa stabilisem cu ea dat fiind ca pleaca in concediu dar nu mi-a zis ca mai e cineva) A durat pana l-am calmat si am calatorit ca la nebuni, el in picioare pe undeva langa geam langa gramada landou, scaun mara, scaun serban, dr langa mine dar tinandu-l cu o mana in spate pe Serban sa nu se verse iar laboranta cu mana pe gramada sa nu-i cada ceva in cap . Asa ca imi cer scuze. Despre opinii stai linistita, eu te-am inteles, dar din nefericire cam la toti medicii ft cunoscuti patesti asa. Eu ma bucurasem la Stanciu ca era mai ok dar de anul acesta si la el s-a schimbat, la fel am stat cu mara de 6 sapt o ora sa astept tot fara a aparea vreo urgenta intre timp, consultatia a fost foarte sumara, mai sumara decat la culcer si mai zgarcit la vorba si sfatul lui a fost sa-i dau completare ceea ce n-am facut si ma felicit. Asa am patit si la Serban dar in plus mi-a si dat acelasi tratament pentru tuse de nu-i trece de 3 luni, desi este un excelent diagnostician asta nu contest. Concluzia mea este ca la acesti medici renumiti merita sa mergi numai cand ai probleme sau sa-i chemi acasa daca vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Clau te rog sa ma scuzi , nu stiu ce am scris eu acolo de Irina. Imi pare rau ca si ea a trecut prin momente mai putin usoare si sper ca rezultatul la analize sa fie bun ! Multi pupici si muuuulta sanatate pentru voi

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Srai linistita, am inteles mesajul tau si iti multumesc. Esti o dulce

Abia astept sa am un pic de timp sa intru sa va vad si eu puiutii cat au crescut

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Clau ce rau imi pare sa aud asa vesti...multa sanatate si tie si micutei mele tizeo intrebare:de ce ii dai atatea picaturi de vigantol?

Alexa si mami ce ti-a spus babytza e f corect,nu toti se regleaza asa repede,totul e bine cu Cipri nu-ti face griji.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Andy, sa te cert?....pai asa esti tu mai relaxata la al doilea?

Clau,, sa fie totul bine cu tine si cu Irina.

Andreea_and, si pe mine ma apuca plansul asa aiurea cu Daviduta in brate....aiurea pentru altii, ca stim noi de ce plangem....dar intr-adevar, cateodata pare asa de ireal si de frumos totul....

Nerantula, uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=226" target="_blank"> aici ce se spune despre cresterea normala la copii...si in jur de 3 luni zice taman 18grame/zi

Mamica implinita de David (17.09.2008)

si sa dea Domnu sa ne facem bine

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Raportez vaccinurile de doua luni azi. Sper sa fie bine, sa nu faca febra sau sa aiba alte reactii adverse. Eu am mers pe varianta cu plata si i-am facut in plus si rotarixul. N-a plans foarte tare, doar cand a intepat-o, dupa aia s-a potolit.
A mea cu somnul e tare nazdravana. Se trezeste cam de doua ori pe noapte si adoarme foarte tarziu, pe la 23-24 de simt ca imi vine sa ma urc pe pereti. Deja are doua luni si tot nu da semne ca si-ar regla somnul. Nu stiu ce sa ma mai fac ca nici eu nu ma odihnesc mai deloc si am ajuns o stafie. Toate prietenele ma felicita ca am slabit asa de repede dupa ce am nascut dar numai eu stiu de ce

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Clau ce rau imi pare sa aud asa vesti...multa sanatate si tie si micutei mele tizeo intrebare:de ce ii dai atatea picaturi de vigantol?

Alexa si mami ce ti-a spus babytza e f corect,nu toti se regleaza asa repede,totul e bine cu Cipri nu-ti face griji.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

eu nu i-am dat in fiecare zi vigantol ca am notat gresit si intelesesm ca trebuie sa-i dau doar 10 zile pe luna, asa ca acum recuperam, apoi ne intoarcem la 3 pic pe zi.

Multumim frumos pt grija

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Clau bine ai revnit, va tinem pumnii sa fiti bine amandoua
babytza nu stiu ce au astia aici de opresc apa calda si caldura, dar am un feeling ca e ceva obisnuit, nimeni nu pare deranjat si sa stii ca iar chiulesc maine de la intalneala, ma duc sa iau banii de trusou

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Clau da tu ai o scumpete de fetitza si o grasunica,superba

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput