Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
babytza spune:
Alina e foarte posibil sa nu aiba un program pana la 5 saptamani. Nu toti bebeii isi regleaza somnul atat de repede. Eu am fost o maaaaaaare norocoasa si cu Tina si cu David. Dar nu este o regula si nu este absolut nicio problema cu Cipri. Cand o sa mai creasca putin o sa ceara el mai mult somnic, mai ales noaptea. O sa vezi. Eu sunt stresata de puiul meu cand mananca mai des si mai putin tocmai pentru ca el a avut program din ziua 4 de viata. Nu e meritul meu ca asa a fost. Daca ar fi mancat si el la 1 ora nu ma agitam absolut deloc. Dar la el asa imi dau seama cand ceva nu e ok. Pentru ca la el mancatul la 3 ore ziua si la peste 6 noaptea a fost o constanta.
Referitor la suzi , sunt unii copii care nu o accepta neam sau care o vor doar in anumite momente. Valentina spre exemplu o vroia doar la somn. Cand se trezea o scuipa si nu aveam nicio sansa sa o ia.
Clau ma bucur ca Irina e bine si imi pare tare rau de problema ta. Sper sa treci cat mai repede peste aceasta interventie.
Te mai asteptam 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andreea_and spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Si la noi se manifesta puseul de 3 luni prin mancat mai putin, ma asteptam sa-mi manance si urechile.laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia |
Laura si eu tot astept sa-i vina pofta aia de mancare si sa suga incontinuu, deocamdata suntem cu figuri la papa, mai ales dimineata. Scuze de confuzia cu dintisorii, am inteles gresit, oricum imi mentin felicitarile pt doi copii extrem de reusiti.
Mami de
Mina Alexandra (7.09.2008)
andreea_and spune:
| citat din mesajul lui lala77 Andreea, la al doilea bb esti si mai "nebuna". In parte pt ca stii ca e ultima data, apoi pt ca esti mai calma si nu te panichezi la orice suspin si pt ca o sa incerci sa repari tot ce-ai gresit la primul copil.Mie cel putin, mi se aplica. |
Lala77
multumesc de raspuns, eu parca nu m-as opri la 2 copii dar mai vedem, sper sa-mi permita si organismul inca doua sarcini dupa cezariana . De-asta imi pare asa rau ca n-am putut naste natural...Mami de
andreea_and spune:
| citat din mesajul lui babytza Vad ca azi a papat tare bine. Cred ca are nevoie de timp sa se obisnuiasca cu noul laptic eu la ce echpa joc ???? Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Bravo, ce ma bucur sa aud ca papa asa bine soricelul scump!
Ce scump e el in trening!Mami de
simodina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea_and
Simodina deci e clar, sigur patesc la fel si eu care vroiam s-o linistesc pe maica-mea ca la al doilea poate o las sa stea cu el. Ea pe mine la 5 luni m-a dus la bunici ca trebuia sa se intoarca la serviciu, eu deja plang cand ma gandesc ca intr-o zi va trebui s-o dau la gradinita. Bine, la 20 ani cred ca oricum ai mai mult curaj, asa-mi trebuie daca am asteptat atat sa fac un copil.Mami de Mina Alexandra (7.09.2008) |
Hmm, 20 de ani nici nu stiu cum mai eram oe atunci. Doar ca eram flower power si nici de mine nu eram in stare sa am grija, mi-era greu si sa ma trezesc sa ma duc la cursuri...Stai linistita ca si eu l-am facut pe primul la 30 si nu-mi pare rau, oricum la minte si acum ma simt de 25
andy.p spune:
Laura si eu tot astept sa-i vina pofta aia de mancare si sa suga incontinuu, deocamdata suntem cu figuri la papa, mai ales dimineata. Scuze de confuzia cu dintisorii, am inteles gresit, oricum imi mentin felicitarile pt doi copii extrem de reusiti. Mami de Mina Alexandra (7.09.2008) |
Andreea

Voiam sa-ti spun ca ce simti tu ca mama ptr Mina e perfect normal,si indiferent cati copii vei avea vei simti la fel ptr fiecare.E drept ca la urmatorul parca esti un pic mai relaxata,dar dragostea si nevoia de a sta in prejma lor tot timpul nu se schimba.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andreea_and spune:
| citat din mesajul lui clau_geo Bine v-am regasit mamici si puiuti :) nu am mai intrat de vreo 2 luni pe forum dar am motive intemeiate. Am fost operata de un abces perianal si urmeaza sa fac o noua interventie pt o fistula in aceiasi zona. Irina creste binisor desi a avut si ea mititica, si inca are, destule probleme. a fost bolnavioara, a facut bronsiolita si de la botez incoace ne chinuim cu dureri de stomac (arsuri si din cand in cand varsaturi). Din cauza asta tipa cand manaca, este foarte agitata si are zile cand plange continuu de nu stiu cum sa o mai linistesc. Saptamana viitoare mergem sa facem niste analize, sa vedem ca nu cumva sa fie ceva intestinal (desi facem tratament pt reflux gastroesofagian). Sper ca sunteti toate bine si bebelusii vostrii la fel. Incerc sa citesc din urma cat imi permite Irina Va pup si abia astept sa mai vorbim. Mami fericita de Irina Alexandra Poze noi cu Irina www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita |

Offf mamica scumpa, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare, ne tot intrebam ce e cu voi. Multa sanatate si tie si Irinei, sa scapati repede de probleme! Mi-a fost dor de tine!Mami de
babytza spune:
| citat din mesajul lui CD27 da ramona s-o fi incalzind la microunde dar al nostru e inca in cutie, casa asta e micutza nu mai avem loc de pus mai nimic chiar asa am uitat sa va spun aici se opreste apa calda si caldura de 3 ori pe saptamana ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Da ce au mai cu voi ? Au boala pe voi de va lasa fara apa si caldura ????? Cum sa va oprasca iarna caldura de 3 ori pe saptamana....

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David
andreea_and spune:
citat din mesajul lui alexa si mami![]() intrebare intrebatoare e posibil ca la 5 sapt cit are cipri teroristul sa nu aiba inca program de somn??? azi noapte l-am trezit pe tati in ajutor ca eram terminata. adormea 3 min se trezea urling, pus la zitzi, iar adormea, iar se trezea...pina la 2 cind l-a linistit tati:) de mincat maninca cam la 2 ore, nu-i bai, dar cu somnul...e criminal:(alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
Si noi am patit la fel cu Mina pana pe la aproape 2 luni, parerea mea e ca treceti prin puseul de 6 saptamani.
si sper sa treaca repede sa te odihnesti si tu, tine-l cat mai mult in brate sa se linisteasca, sunt foarte speriati in timpul puseelor astea.LE :Ce a functionat la noi, daca adoame numai la tzitzi, da-i sa pape culcat in pat si asa te odihnesti si tu, eu chiar reuseam sa adorm cu ea la san, daca se trezea tzitzi era chiar in fata ei, sugea putin si iar adormea.
Mami de
clau_geo spune:
![]() ![]() Offf mamica scumpa, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare, ne tot intrebam ce e cu voi. Multa sanatate si tie si Irinei, sa scapati repede de probleme! Mi-a fost dor de tine!Mami de Mina Alexandra (7.09.2008) |
mersi mult Andreea
si mie mi-a fost dor de voi toate si de a fii activa.Am adaugat poze noi cu Irina
Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

ma asteptam sa-mi manance si urechile.
e posibil ca la 5 sapt cit are cipri teroristul sa nu aiba inca program de somn??? azi noapte l-am trezit pe tati in ajutor ca eram terminata. adormea 3 min se trezea urling, pus la zitzi, iar adormea, iar se trezea...pina la 2 cind l-a linistit tati:) de mincat maninca cam la 2 ore, nu-i bai, dar cu somnul...e criminal:(