Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami![]() intrebare intrebatoare e posibil ca la 5 sapt cit are cipri teroristul sa nu aiba inca program de somn??? azi noapte l-am trezit pe tati in ajutor ca eram terminata. adormea 3 min se trezea urling, pus la zitzi, iar adormea, iar se trezea...pina la 2 cind l-a linistit tati:) de mincat maninca cam la 2 ore, nu-i bai, dar cu somnul...e criminal:(alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
Alina e posibil ca inca sa nu aiba program de somn,Alexia si-a reglat somnicul dupa 8 saptamani,si manca haotic si dormea haotic ca nu mai stiam ce sa-i fac.Eu cred ca o mare contributie la asta o au si colicii,cand se mai potolesc atunci se mai linistesc si ei.
si cat mai multa rabdare
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nerantula spune:
Clau_geo, bine ai revenit!!
M-am gandit deseori la tine, sper ca esti bine acum, dupa cat ai patimit si pup si bebelina mica, sa se simta si ea bine cat mai repede! 
Nikolici, de ce v-a prescris calciu? Ati facut ceva analize si a iesit in deficit?
Oaanna, noi am facut botezul la biserica Capra (pe sos. Pantelimon), o biserica foarte mare, frumoasa, am avut si un pui de cor, a fost deosebit. Si, desigur, numai noi.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
andreea_and spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Andreea_and . Gruia e un super scump si dulce, sunt topita dupa el, te inteleg perfect cu plecatul de langa bebelusa, nici eu n-am incredere sa-l las cu nimeni (nici macar cu sotul Ma gandeam si eu la BB2 curand, insa astept sa termin cu alaptatul ca sa-l elimin definitiv pe Mr. H. care mi-a dat atat de furca in sarcina si mai ales dupa nastere, dupa care ne apucam de treaba. Pe de alta parte mi-e asa drag puiul acum, parca as vrea sa profit cat mai mult de apropiere asta exclusiva, cand va veni urmatorul (sau urmatoarea) junior o sa fiu mai putin dedicata lui Am inceput sa simt un fel de nostalgie ca o sa creasca prea repede si va deveni independent si nu vreau sa-i invadez spatiul, dar imi place la nebunie cum e el mic asa, intr-un fel as vrea si sa-l am bebelus lipicios cat mai mult ... Dupa burtica nu-s nostalgica deloc (inca), dar dupa bebelusareala deja am inceput, mi se pare asa departe ziua in care mi-au pus prima oara sarmalutul soricel in brate, sa-l pun la san ... Cred ca voi suferi foarte mult cand il voi intarca ... sper cat mai tarziu! Cu zambetul ... ma gratuleaza in fiecare dimineata, la trezire, peste zi redevine serios si pretios ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Nerantula asa ma gandesc si eu cu bebe 2, n-as vrea sa o privez pe Mina de atentia de care are nevoie, pe de alta parte tot pt ea vreau sa mai fac cel putin un copil ca eu sunt singura la parinti si e tare greu. Nici eu n-am nostalgia burticii, ma bucur prea mult s-o am pe Mina in brate, sper sa nu se plictiseasca ea de mine prea curand. Multumim de complimente, multi pupici pretiosului si frumosului Gruia
.Mami de
Mina Alexandra (7.09.2008)
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui alexa si mami offf clau, ce vesti triste!!! multa sanatate irinei si tie! revin cu somnul, exact cum spunea si lala, cipri nu adoarme singur, doar la tzitzi. suzeta o accepta doar afara. ceva sugestii? cind va aud ca puii vostri adorm singuri in patut asa imi vine sa fac ![]() alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
daca afli o solutie zi-mi si mie te rog, fiindca si eu am probleme cu cea mica cu dormitul in pat. Nu doarme in patutul ei decat seara dupa baie cand e rupta de somn insa dimineata este la loc cu mine in pat
Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andy.p
clau ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui de voi.Imi pare rau ca ati avut si inca aveti probleme.Rabdare cat mai multa iti doresc,si multa,multa sanatate tie si Irinei ![]() ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
multumesc frumos

Mami fericita de
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Clau_geo, bine ai revenit!! M-am gandit deseori la tine, sper ca esti bine acum, dupa cat ai patimit si pup si bebelina mica, sa se simta si ea bine cat mai repede! ![]() Nikolici, de ce v-a prescris calciu? Ati facut ceva analize si a iesit in deficit? Oaanna, noi am facut botezul la biserica Capra (pe sos. Pantelimon), o biserica foarte mare, frumoasa, am avut si un pui de cor, a fost deosebit. Si, desigur, numai noi. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Multumim frumos si sper din suflet sa ne revenim cat mai repede amandoua.
Pup si noi

Mami fericita de
andreea_and spune:
| citat din mesajul lui simodina Andreea_and stai linsitita ca si eu chiar si la al 2lea copil prefer sa o car pe Mara peste tot cu mine decat sa o las cu altcineva acasa. Asa am fost si la Serban pana pe la vreo 5 luni cand m-am mai calmat, doar ca atunci nici nu prea ieseam ca eram speriata de bombe si vedeam virusi si crocobauri peste tot. Azi am lasat-o pe Mara 3 ore cu bona, cel mai mult pana acum si nu stiam cum sa ma intorc mai rpd acasa. Dar am fost la aceeasi Culcer cu baietelul cel mare si n-am vrut sa o car dupa mine... Oricum si ei cred ca i-a fost dor de mine ca nu a dormit neam de la 8 la 11 juma', i-am dat si completare crezand ca nu se saturase dar a luat 30 ml in 10 min si pana la urma a adormit doar dupa ce ne-am dragalit vreo juma' de ora. |
Simodina
deci e clar, sigur patesc la fel si eu care vroiam s-o linistesc pe maica-mea ca la al doilea poate o las sa stea cu el. Ea pe mine la 5 luni m-a dus la bunici ca trebuia sa se intoarca la serviciu, eu deja plang cand ma gandesc ca intr-o zi va trebui s-o dau la gradinita. Bine, la 20 ani cred ca oricum ai mai mult curaj, asa-mi trebuie daca am asteptat atat sa fac un copil.Mami de
alexa si mami spune:
clau, de dormit doarme in patutul lui, dar nu adoarme singur oricit de obosit ar fi
doar la tzitzi il ia somnul.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
andreea_and spune:
| citat din mesajul lui Nocom andreea_and si eu la primul bebe eram absolut disperata, nu mergeam nici la baie sa fac pisu pana nu venea cineva la mine sa stea cu copilul...de dus nu mai zic, cand intra barbate-miu in casa seara de la munca, nici nu apucam sa-l salut, il trimiteam la bebe sa pot face si eu un dus (era iulie si era fff cald...) Si acum sunt destul de obsedata de bebeul meu, si nu am pot dezlipii de ea nicicum. Deci unele lucruri nu se schimba niciodata!!! Cand suge la tzitzi sau sta la mine in brate si imi zambeste din tot sufletelul ei pur si simplu ma doare inima de bucurie (la propriu), nu stiu daca vi-i s-a intamplat asa ceva?!?! Tocmai de aceea ca mi-s asa de dragi, ne gandim si un bebe 3 cat de curand, caci iti aduc atata bucurie in suflet!!!! ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Nocom
m-am regasit total in mesajul tau, exact asta mi se intampla si mie acum dar n-am mai vrut sa zic ca sa nu radeti de mine ca exagerez. Cred ca maxim de doua ori am lasat-o singura in camera ca sa fug la baie ca efectiv nu ma mai puteam tine si nu-ti zic in ce viteza m-am intors. De dus sau altceva nici nu poate fi vorba pana nu vine tati sa stea cu ea dar si atunci e pe fuga ca daca cumva plange si nu stie tati ce sa-i faca.. Si da, simt ca ma doare inima de bucurie cand ma uit la ea si ma apuca plansul de dragul ei. In prima saptamana plangeam toata ziua.Mami de
CD27 spune:
da ramona s-o fi incalzind la microunde dar al nostru e inca in cutie, casa asta e micutza nu mai avem loc de pus mai nimic
, probabil tot aragaz o voi incalzi (si asa e aragazul ca un porc de murdar, nu a fost apa calda astazi sa-l spal
)
chiar asa am uitat sa va spun aici se opreste apa calda si caldura de 3 ori pe saptamana
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)