Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
CD27 spune:
Boo am facut vaccinul acum 2 saptamani, d-atunci a inceput sa pape haotic si la fel si cu somnul, s-a deranjat un pic la stomac, isi revine, apoi iar face moale, il doare burta, dr zice ca nu are legatura cu vaccinul
ce sa fac cuscra cu friptura, am bagat-o in rigider si cat m-am chinut
si cat de mandra eram (primna mea friptura comestibila
)
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
300 spune:
CD trimite friptura aia la mine ca se poate incalzi si la microunde lejereanu. Eu parca as manca in prostie carne in ultima vreme
. Imi pare rau ca ai nopti albe...
sa treaca oboseala.
Azi ai mai bucatarit? O scot si eu pe anda pe-afara la spartul targului, acum doarme pe jumatate imbracata :))
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Nerantula, in arhiva ai 3 chestii: patch.exe, pcls_trial.exe si resurrection.nfo. Intai si intai dai click pe pcls_trial.exe si descarci programul in calculatorul tau (in Program Files). Practic asta e versiunea demo. Apoi intri pe patch si faci ce ti-am scris dincolo ca sa spargi programelul si sa-l poti folosi fara restrictii. Scuze pentru offtopic ![]() Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Am reusit sa intru, inca n-am avut timp sa probez ceva.
Eu saream pasul cu click pe pcls_trial.exe

Imi cer si eu scuze pentru off-topic

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
alexa si mami spune:

intrebare intrebatoare
e posibil ca la 5 sapt cit are cipri teroristul sa nu aiba inca program de somn??? azi noapte l-am trezit pe tati in ajutor ca eram terminata. adormea 3 min se trezea urling, pus la zitzi, iar adormea, iar se trezea...pina la 2 cind l-a linistit tati:) de mincat maninca cam la 2 ore, nu-i bai, dar cu somnul...e criminal:(
nikolici, e superba craciunita ta
kristin, LMA printesei! f frumosi amindoi 
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
Nerantula spune:
Nadina
, in primul rand ma bucur si mi-a facut placere sa te cunosc .. si pe Serban asemeni, e un istet si frumusel foc! In al doilea rand, eu am exprimat despre Culcer parerea mea personala, nu contest ca e o doctorita buna, ii urmez multe din sfaturi, o apreciez pentru asiduitatea cu care lupta pentru promovarea alaptatului la san. In vizita de ieri m-au bucurat mult concluziile ca nu am de ce sa-mi fac griji cu Gruia (desi de lichidul din capusor n-a facut nici un comentariu, nici pro, nici contra, dar ma resemnez ca tot nu am ce-i face
), insa consultatia tot superficiala mi s-a parut pentru suma pe care am platit-o. Am vazut si cum a fost masurat, de exemplu, iar de cantarit nu mai spun, cu pampersul plin; ma rog, nu asta era scopul, insa putea sa sara peste moment fara sa mai masoare nimic. La intrebarea mea daca i se pare ok o medie de 18 gr/zi pentru luna a treia, raspunsul a fost sa nu-l cantaresc zilnic si atat!
Pai nu asta am intrebat, media am obtinut-o din 2 masuratori la distanta de 20 zile .. in fine.
Si nu mi-a facut placere nici sa astept aproape o ora intr-un spatiu f stramt si plin de virusi, pentru ca special am cerut o programare la inceputul programului, ca sa nu asteptam prea mult. Si nu a fost nici o urgenta in acele prime 20 min.
Despre Neopreol ne-a zis, insa vreau intai sa epuizez toate variantele de produse hipoalergenice pentru pielicica aspra (care nu ma deranjeaza in mod deosebit) si apoi poate voi lua in considerare varianta cu hidrocortizon, desi ma indoiesc.
si
pentru complimentele pentru Gruia, l-ai prins intr-o pasa buna, ca sa zic asa ![]()
Laura, Nocom 
Lala77, am raspuns mai sus luand in considerare si postarea ta. Imi pare rau ca am lasat senzatia ca dau cu rosii, mi-am exprimat si eu o parere ... care se referea la forma mai mult, nu la continut neaparat. Dar pentru mine a contat. Ma bucur ca ati gasit un sprijin foarte bun in ea la nevoie, insa eu nu la asta m-am referit. Nu se exclud situatiile descrise de noi doua. 
Boo
si un pupic foarte special favoritului meu, Alexandru, care frange inimi asa de tinerel 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
clau_geo spune:
Bine v-am regasit mamici si puiuti :)
nu am mai intrat de vreo 2 luni pe forum dar am motive intemeiate. Am fost operata de un abces perianal si urmeaza sa fac o noua interventie pt o fistula in aceiasi zona. Irina creste binisor desi a avut si ea mititica, si inca are, destule probleme. a fost bolnavioara, a facut bronsiolita si de la botez incoace ne chinuim cu dureri de stomac (arsuri si din cand in cand varsaturi). Din cauza asta tipa cand manaca, este foarte agitata si are zile cand plange continuu de nu stiu cum sa o mai linistesc. Saptamana viitoare mergem sa facem niste analize, sa vedem ca nu cumva sa fie ceva intestinal (desi facem tratament pt reflux gastroesofagian).
Sper ca sunteti toate bine si bebelusii vostrii la fel. Incerc sa citesc din urma cat imi permite Irina
.
Va pup si abia astept sa mai vorbim.
Mami fericita de
Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui nikolici Buna dimi, Multzumim pt.aprecieri la maimutzica craciunitza. Multzu mult Nerantula pt urari de ziua mea. Fete intrebare, voi dati calciu la bebici?Noua ne a prescris un siropel, din care tre sa i dat juma de linguritza...il da afara imediat cu mult laptic...nu stiu cum sa procedez, am incercat 3 zile la rand si am zis stop...nu suport sa mi vad fata regurgitand atat si degeaba ii dau daca il da afara. Voi ...care dati calciu cum procedati??? MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA povestea nasterii bebe Karina |
eu ii dau 10 zile pe luna calciu gluconic jum de fiola pe zi si vit. d3 sau vigantol 4-5 pic pe zi
Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui anca81 Am iesit putin prin jurul blocului, moama da' ce frig eeeee! Doar o ora am rezistat. Saraca piti nici n-a dormit, se uita doar in jur, cred ca era shocata de maica-sa denaturata care o scoate afara pe frigul asta ![]() ![]() Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Exact la fel cred ca a zis si Irina
Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
alexa si mami spune:
offf clau, ce vesti triste!!! multa sanatate irinei si tie!
revin cu somnul, exact cum spunea si lala, cipri nu adoarme singur, doar la tzitzi. suzeta o accepta doar afara. ceva sugestii? cind va aud ca puii vostri adorm singuri in patut asa imi vine sa fac
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
andy.p spune:
| citat din mesajul lui clau_geo Bine v-am regasit mamici si puiuti :) nu am mai intrat de vreo 2 luni pe forum dar am motive intemeiate. Am fost operata de un abces perianal si urmeaza sa fac o noua interventie pt o fistula in aceiasi zona. Irina creste binisor desi a avut si ea mititica, si inca are, destule probleme. a fost bolnavioara, a facut bronsiolita si de la botez incoace ne chinuim cu dureri de stomac (arsuri si din cand in cand varsaturi). Din cauza asta tipa cand manaca, este foarte agitata si are zile cand plange continuu de nu stiu cum sa o mai linistesc. Saptamana viitoare mergem sa facem niste analize, sa vedem ca nu cumva sa fie ceva intestinal (desi facem tratament pt reflux gastroesofagian). Sper ca sunteti toate bine si bebelusii vostrii la fel. Incerc sa citesc din urma cat imi permite Irina Va pup si abia astept sa mai vorbim. Mami fericita de Irina Alexandra Poze noi cu Irina www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita |
clau ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui de voi.Imi pare rau ca ati avut si inca aveti probleme.Rabdare cat mai multa iti doresc,si multa,multa sanatate tie si Irinei

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mamica fericita de
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla