Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Deci nu sunt singura care nu stie ce sa faca cu calciul?? Ce bine Si noua ne-a prescris pediatra 10 zile / luna dar nu i-am dat inca. Mi se pare aiurea sa-i dau fara sa stiu exact daca are sau nu nevoie .. fara o analiza, ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Andy nu zice de 2 ori ca te trezesti cu noi la usa si ginerele asta al tau imi face mereu figura, de obicei face kaki o data pe zi, are zile cand nu face, cand nu e apa calda...pfuu..de 3 ori...si nu ma descurc deloc cu servetele alea umede, consum o multime

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Leah, noi avem 3 luni si tot nu ne-am reglat somnul, astfel incat sa dormin toata noaptea. De regula ne trezim pe la 3 noaptea si apoi dimineata pe la 6 dar se intampla sa nu mai vrea sa adorama de pe la 3 asa ca sunt distrusa dimineata.

Kid2003, multumim mult

Andreea_and, ma bucur ca iti place pitica mea

Apropo pt cele care nu mai alaptati si bebeii vostrii papa formula - am descoperit un site cu produse din Germania detinut de o romanaca si preturile sunt cam la jumatate fata de cele de la noi. Intrati si voi pe w w w . b a b y p o i n t.ro

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Nerantula multumesc de complimente la adresa lui Serban. Sper sa-ti fie la fel de drag cand voi marturisi ca vreo 20 min din cauza noastra s-au pierdut ca a facut crize in masina ca nu vrea sa stea in brate la laboranta lui Culcer ( am fost sa o luam pe dr de acasa mai devreme ca nu aveam programare si asa stabilisem cu ea dat fiind ca pleaca in concediu dar nu mi-a zis ca mai e cineva) A durat pana l-am calmat si am calatorit ca la nebuni, el in picioare pe undeva langa geam langa gramada landou, scaun mara, scaun serban, dr langa mine dar tinandu-l cu o mana in spate pe Serban sa nu se verse iar laboranta cu mana pe gramada sa nu-i cada ceva in cap . Asa ca imi cer scuze. Despre opinii stai linistita, eu te-am inteles, dar din nefericire cam la toti medicii ft cunoscuti patesti asa. Eu ma bucurasem la Stanciu ca era mai ok dar de anul acesta si la el s-a schimbat, la fel am stat cu mara de 6 sapt o ora sa astept tot fara a aparea vreo urgenta intre timp, consultatia a fost foarte sumara, mai sumara decat la culcer si mai zgarcit la vorba si sfatul lui a fost sa-i dau completare ceea ce n-am facut si ma felicit. Asa am patit si la Serban dar in plus mi-a si dat acelasi tratament pentru tuse de nu-i trece de 3 luni, desi este un excelent diagnostician asta nu contest. Concluzia mea este ca la acesti medici renumiti merita sa mergi numai cand ai probleme sau sa-i chemi acasa daca vin.

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Ei, pai daca de voi a fost vorba, mi-a trecut supararea
Asta e, nu poate impaca pe toata lumea, eu de data asta am fost printre cei mai putin impacati, nah Si eu ma gandisem sa o chem acasa, apoi am zis ca mai bine merg acolo sa-i mai fac o data ecografiile.
Oricum, important e ca suntem bine, restul sunt maruntisuri.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

apropo, stiti careva cum pot sa imi scap pitica de constipatie? am incercat si cu Humana milchzuker si cu musetel dar nu iese afara pana nu ii pun jum de supozitor cu glicerina.

Daca ati gasit vreo formula magica, dat-mi si mie un semn.

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Clau cred ca Irina ta a vorbit cu Robertino al meu, au acelasi program de somn sau mai bine zis nesomn, imi vine s ama dau peste cap dimineata ca s amai doarma un pic si el n-are treaba rade la mine sau rade de mine, astazi am facut crize...eram rupta, i-am zis sa taca, de la 6 s-a trezit a dormit la tacsu pe burta cand l-a dat jos s-a terminat povestea, abia la 10 a mai adormit si eu langa el si ne-am trezit la 12, dar tot franta sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si noi avem recomandare de calciu, 10 zile pe luna la 2,4,6,12 luni, dar nu mai fac greseala ca la alexa. in schimb iau eu calciu lactic 10 zile pe luna.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

apropo, stiti careva cum pot sa imi scap pitica de constipatie? am incercat si cu Humana milchzuker si cu musetel dar nu iese afara pana nu ii pun jum de supozitor cu glicerina.

Poze noi cu Irina

La cate zile face kk ?

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Clau cred ca Irina ta a vorbit cu Robertino al meu, au acelasi program de somn sau mai bine zis nesomn, imi vine s ama dau peste cap dimineata ca s amai doarma un pic si el n-are treaba rade la mine sau rade de mine, astazi am facut crize...eram rupta, i-am zis sa taca, de la 6 s-a trezit a dormit la tacsu pe burta cand l-a dat jos s-a terminat povestea, abia la 10 a mai adormit si eu langa el si ne-am trezit la 12, dar tot franta sunt

eu m-am cam resemnat cu somnul fiindca stiu ca intr-un final se va rezolva si problema asta,mai mult ma supara faptul ca are arsuri si varsa de cateva ori pe zi dupa ce mananca relativ bine.

Astazi spre exemplu a mancat 4 mese de cate 70-85 ml fiecare, ceea ce e putin pt ea. Are 6200 gr la 3 luni sidr zicea ca r trebui sa pape cam 120 ml pe kg/corp, iar ea nu papa atat.
La voi cum este?

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Poze noi cu Irina

La cate zile face kk ?

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

daca o las fara supozitor sta si cate 1 saptamana dar de regula dupa 3-4 zile ii pun supozitor.

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput