Pepenasi de iulie - august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky
Ralu este dependenta de suzeta!!!Fara suzeta nu vrea sa adoarma.Mi-e teama ca am sa o dezvat foarte greu cand va fi mare.

Tecky taci din gura mama, ca Vladutz adoarme numa dc fac vals cu el in brate. Vrei sa facem schimb???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Am admirat poze cu Aida, Ioana Maria, Raluca.

TECKY cum sunt ochisorii Ralucai dupa interventie? La noi parca s-a rezolvat.A trecut o luna.

Noi de cateva zile ne luptam la greu cu Xenia.Nu sta o clipa pe spate, se intorce pe burtika si incepe sa tipa ca s-o intorc pe spate, ca ea iar sa se intoarca pe burtika. Inainte se intorcea invers, acum nu m-ai vrea.E tare haioasa.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara!
Sa vedem ce am retinut.
Capri, Biri, Boti, si buburuza mea doarme de la 11 seara pana pe la 7 dimineata, timp in care se trezeste de vreo 4 - 5 ori sa suga. Nici cand am venit din spital nu se trezea asa des.
Bobitamica, parca tu ai intrebat daca am inceput diversificarea. NU, deocamdata numai lapte. Problema e ca nu-mi mai ajunge laptele si ii dau si formula. Medicul mi-a recomandat sa nu-i dau nimic pana la 5 luni jumate, nici macar suc. Vom incepe probabil cu piureuri de legume. Deci peste vreo saptamana incepem distractia.
Anaxena, felicitari pentru salon. Super, super.
Anka, felicitari pentru rostogoliri. Astept si eu. Parca tu ziceai de ciuperci la aburi. Cu ce le umpli?
Turturica, da, se poate face cozonac la masina de paine.
Eu fac in 2 feluri:
1. framantat, dospit si copt la masina de paine (deci program complet). Dezavantajul e ca nu pot sa-l fac cu crema, cum imi place mie. Poti sa-l faci cu stafide, nuca, rahat.
Eu fac urmatoarea compozitie: 500 g faina, 3 oua, 120 g zahar, 25 g drojdie, 1 pahar lapte, 2 linguri ulei, arome, stafide, nuci.
2. doar framantat si dospit la masina. Aceeasi compozitie, doar ca pun pic mai multa faina. Dupa ce s-a dospit scot compozitia, o intind pe masa si pun in ea crema, rulez, pun in tava de cuptor si coc in cuptorul normal. Crema o fac din nuci date prin masina, stafide, zahar, cacao si lapte.
Am uitat ce mai voiam sa scriu...
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Am pus cateva poze noi pe picasa.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am ajuns in stadiu in care Aidutza nu mai plange cand e obosita ci rade ; deci daca va puteti imagina, la ora asta ii e somn si se manifesta razand . Ce bine ar fi sa fie mereu asa bine dispusa

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Gallyb, vazut poze cu Xenia cu ochii mari si frumosi langa un ursulet mare

Jos kg

Mergi la inceput

Aaa, am mai pus acum o poza; ia uitati-va sa vedeti ce am facut noi in seara asta

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cuscra, vazut poze noi cu jinere-miu, manca-l-as io pe el de frumos . Ma uit acum cu Ilincutza la el: e de-a dreptul vrajita !

Didi, ai invatat fata sa joace carti ?

Vazut si pozici cu Xenia cu ochii mari .

Noi am facut baie, am papat dar iar nu vrem sa dormim .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Xenia e o scumpete cu gurita pana la urechi si ochisori mari si curiosi iar Aiduta e tare de tot cum joaca ea carti, maine poimaine merge-n cazino

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna gagix!
nu va mai plingeti de bb-i fetelor, si nu fiti nerabdatoare sa creasca mai repede, ca va jur ca o sa duceti dorul ingrozitor perioadei asteia....
Ile ca intrebasi, uite de-aia rezist eu la mega-oboseala cu sculatul permanent, pt ca stiu ca nu va dura prea mult, si o sa-i duc dorul la gigilicea asta mica si mamoasa care e el acum cit despre Vladut eu nu mi-as face nici o problema cu mincatul lui noaptea, tin minte ca am intrebat si pediatra la Anna care pe la 10 luni inca se mai scula sa ceara bibe o data pe noapte. si mi-a zis ca nu-i mare tragedie,dar daca vreau neaparat pot s-a dezvat f repede oferindu-i numai apa in loc de lapte, si nu se va mai scula. ete ca eu nu am vrut, si am lasat-o in pace ca nu era asa o mare durere sa-i dau un bibe. s-a dezvatat singura dupa 1 an.

Didi mor dupa Aida ce scumpa si vesela e!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput