Pepenasi de iulie - august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
ileanna spune:
Biri ai dreptate. Acum au si pt mine semnficatie fazele din parc, de cand Vladut avea 2 saptamani. Mamici cu bebei de 7 - 8 luni se opreau fascinate sa se uite la el. Io, stresata, speriata de micuta creatura ... nu pricepeam ce naiba e cu ele de sunt asa de incantate de pisoiul meu cu okii lipiti. Ca io abia asteptam sa ajung in locul lor si oricum, ma gandeam ca astea is nebune ca abia au scapat la o viata mai normala. Ei ... acum parca incep sa pricep ... ushor ushor. Clar tu stii mai bine ![]()
Ingry spune:
Sper ca ati avut un weekend cat mai placut si cu daruri multe in ghetute...
Nu ma mai satur sa privesc pepenasii. Toti sunt atat de scumpi!
Am pus si noi cateva poze asa cum am promis.
Uff, mereu spun ca mergem mai repede la culcare dar iar ne-a prins miezul noptii lecturand cate ceva. Eu citesc acum "Agonie si extaz" - viata lui Michelangelo si greu ma desprind de ea.
Va doresc sa aveti o saptamana linistita!
ooka spune:
salutare
bebe doarme in liniste asta dupa ce a papat la 6 si a vb singura pana pe la 6 jumate
Ingrysi eu am citit cartea acum vreo 12 ani si desi a trecut atata timp inca imi mai aduc aminte descrieri de sculpturi, da, e misto..
mami de Sofi
AnnaBaby spune:
Kamelya buna
, multumim! 
Am avut si noi o noapte mai buna, in sfarsit, dupa o lunga perioada...poate isi regleaza si ea somnul de noapte si n-o sa se mai trezeasca prea des sa miaune...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
kamelya spune:
si Daria se trezeste intre 2-3 si papa,iar ziua nu doarme decat cate 20 de min si mai are momente cand noaptea nu se mai trezeste deloc dar sunt asa de rare
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
M&M spune:
neata!!!
AM avut un weeekend super aglomerat!!! Sambata am facut vaccinul, iar ieri am profitat ca a iesit soarele si ca era caldut si ne-am plimbat vreo 4 ore prin parcul Titan...Am baut si eu un pahar de vin fiert..ca tot discutati aici de vin fiert!!!
Mina, la cat mai multe lunite Deei!!
Scuze de intarziere, dar ieri am fost plecati mai toata ziua..
Mihaita adoarme seara in jur de 9- 10 si se mai trezeste pe la 7-8 dimineata...Doarme 10 ore legate, fara nico problema...
Ma duc sa vad si eu noile poze cu pepenasii...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Didi81 spune:
Capri, Anna, Biri, merci ca ne-ati admirat pozele 
Incep sa intrevad si eu 2 dintisori la Aidutza 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Didi81 spune:
Am uitat sa precizez aseara: mai, nu carti jucam noi in poza aia, ci jocul www.daysofwonder.com/tickettoride/en/" target="_blank">asta. E educativ, inveti si geografie ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
M&M spune:
Am vazut si eu poze cu Ralucuta langa bdradul frumos impodobit, din cate am inteles la bunici...
Mai, dar tare greu merge picasa...

Ami haioasa rau cu pestisorul...SaA inteleg ca deja si-a descoperit pasiunea pt rugby??!!!![]()
Timmea e tareee pasionata de computere!!! Ca si mami ei de altfel, care e dependenta de
!!! Ce inspecteaza cada!!!
Irinuca Gabrieleia invatat sa tina singurica biberonul... E o scumpa si o finuta!!
Aiduta cea vesela mereu!!! Didi ce fetita haioasa ai!!! Imi place la nebunie ca e vesela mereu si se distreaza in permanenta..
Deci, nu se poate asa ceva!!!! De ce merge asa greu picasa????!!!

Ce ochisori frumosi are Ioana!!! Si ce bine ii sta ei in rosu!!!
Atb...ce i-ai facut lui Nocholas!!! Nu cred ca te va ierta cand v-a mai creste!!...

E tare haios!!...

Denisa, serbeaza alaturi de mami si tati cele 3 lunite!!! A devenit o adevarata domnisoara...
Xenia, rade tare haios!!! Iar ochisorii sunt superbi...
Tudorel, a crescut mare si are niste ochisori tare patrunzatori!!!
Bogdenel deja prefera sa bea wishy in loc de laptic!!!
Ma opresc aici , o sa ma mai uit si la restul de poze, poate mai tarziu va merge mai bine picasa,,,
Am vazut ca multe fete au pus poze noi cu pepenasii,,,deci nu va suparat ca nu m-am uitat la toate...promit ca le voi vedea pe toate ...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)