Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)
Raspunsuri - Pagina 7
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Pt. Piciulika, sa vada ca spun adevarul! O fi din cauza ca baietii sunt nascuti in aceeasi zi? Pt. Adimercedes, asa cum am promis! Si restul iernii! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, tare dulce piticul tau, tare harnicut e el
Dar te-ai eschivat de la a-mi raspunde la o parte din mesaj...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 papanash, am ascultat dedicatia, Alex a mea chiar a schitat cativa pasi de dans cu frati-su. Cunosc artistul, dar recunosc nu prea i-am ascultat opera. adimercedes, eu la nunta mea nu am dansat pe melodia asta ,in schimb cred ca am printre singurele mirese care au dansat la nunta lor "The Doors- Light My Fire ". Ma dau in vant dupa ea si de cate ori o ascult imi ridica moralul. Sa fii vazut ce fete au facut meseni cand au inceput sa se auda primele acorduri. ![]() Si eram singura de pe scena!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007) |
Valentina, cunosc
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bernix
Rochitele nu sunt deloc practice daca ai de scos nisip si din pampers. E mult mai bine daca avem o salopeta la tavaleala. Iar daca rochitele alea sunt roz, pe mine m-ai pierdut. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Bernix, foarte dulce Degetica. Sincera sa fiu, prefer si eu compleuri cu pantalonasi atunci cand mergem pe afara, in parc. Mai trage o tranta, se mai da pe tobogan, se mai catara pe miri-unde, rochitele nu sunt practice. Si am atatea care i-au ramas mici. Si nu numai rochite...
Apropos de Mazda 6. Noi am ales modelul la care am dat link pt ca e ff practic portbagajul. Scaunul de bb se poate prinde pe mijloc ca are cuiul chiar in spatele scaunului. Celelalte 2 modele de M6 au cuiul fix langa incuietoarea portbagajului, adica nu poti folosi aproape deloc spatiul ala daca pui scaunul pe mijloc sau daca vrei portbagaj pui scaunul pe o laterala...
Masina facuta varza in accident e Mazda 3 SP23. Tareee buna. De aceea vrem tot Mazda, dar model putin mai mare, ca Tweety (asa o chema pe masina noastra) era numai buna pt cuplu, dar cu copil ca sa cari si carut si tot calabalacul, e micuta...
Lisa
valentina_22 spune:
[quote]citat din mesajul lui papanash
trebuie sa iesim azi pentru scutece si poate gasim si body-uri.
daca nu-ti este peste mana, da o fuga pana la Achan. Am fost astazi si am vazt niste body-uri foarte frumoase, la super pret pana in 10 ron si 100% bumbac
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
Andries, bravo pentru optimismul tau!
In privinta greutatii si Andrei al meu are la 1 an si 2 luni doar 9.700 kg. Si batranii spun ca daca ii ies dintisorii tarziu, e de bine, va avea dantura puternica!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
devylla spune:
Ohhh,ce zi am avut.
In sfarsit am ajuns acasa.Sunt in picioare de la 5:30.Azi am fost si-am sustinut examenul.Spre surprinderea mea cred ca m-am descurcat binisor.Pana nu am rezultatele nu ma pronunt.In febroarie aflu daca am trecut ori ba.Si daca e de bine,din vara pot sustine pentru urmatorul nivel.M-a mirat faptul ca foarte multi chinezi au venit la test...defapt 90% din candidati ei au fost,restul fiind canadieni,spanioli,americani,francezi,portughezi,filipinezi...si romani![]()
Tati a stat cu fata si cand am ajuns acasa era jaf...asa ceva mai rar.
Insa,ma bucura faptul ca au petrecut si ei mai mult timp impreuna.
Apoi era deja tarziu si-am iesit sa mancam,in drum ne-am oprit sa ne uitam de tv-uri.Va ziceam eu ca se stricase cel vechi.Ei,ne-am innoit cu una bucata televizor nou,pe care deabia astept sa vina,marti.L-am gasit ieftin la oferta,mai mare decat initial vroiam noi,dar daca tot il dadeau mai ieftin,am zis de ce nu.
Apoi am ajuns si noi acas'...am culcat copila...si-acum imi dau seama ce obosita sunt.
De mosh Nicu a fost ok,Erika mai mult decat normala si deloc impresionata de eveniment...
Acum ma apuc sa arunc un oki in urma...sper sa mai reusesc sa scriu...dsaca nu dormitez deja.
vacanta Romania
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Roxana_G spune:

De jumatate de ora plang si nu ma mai pot opri, de cand am remarcat ca am pierdut My Documents cu formatarea. Era acolo ceva foarte important pentru mine, efectiv simt ca am pierdut o parte din mine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
SabinaY, sigur a fost bine la examen. 
Andries, eu nu ma astept la cine stie ce criza, dar cine sunt eu sa apreciez. Insa in panica generala m-am gandit si eu la eventuale probleme in a gasi alt job. Uite la noi la sedinta manageriala inteleg ca au discutat despre reducerea salariilor, ceea ce m-a ingrijorat si revoltat in acelasi timp. Asta ar fi culmea! Calculatorul l-am dres oarecum...Fata l-a primit pe al ei, dar asta cred ca va zbura pe geam si imi iau altul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Mamici sa folositi/purtati sanatoase toate cadourile!!! |
Eu promit sa le port cu mandrie...pe coapse!...Am primit niste trufe de ciocolata cu cognac...delicioase!
La noi Mos Nicolae aduce dulciuri, fructe si mici cadouri (gen cate o carte, un mic garaj cu masinute).
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
devylla spune:
Papanasho aici sunt niste sisteme de inchis ushile,de la dulap,frigi si ce mai este nevoie...De ex:la un dulap,se aplica pe-o parte si apoi pe cealalta usa...si se deschide doar prin apasarea unei clapete vizibile de catre adult.Oare pe-acolo nu gasesti?
Bernix ce dintoasa s-a facut degetica.Am vazut pozicile.Tare dulce minune ai acolo si-mi pare asa rau ca n-am reusit sa o cunosc si eu.
Rox dar de ce nu-ti cumperi un laptop micutz...ca io m-am saturat de stat pe scaun.Si-al meu calculator face figuri mari,se inchide cand imi e lumea mai draga sau se blocheaza si trebuie sa-l inchid din butonash.Mi-am comandat un laptop din acela,de zici ca este jucarie...este ieftin si asa macar nu mai sufar cand s-o strica.(sper)
luy bafat Monicai,ne gandim la ea!
Tomasa imi pare rau ca ai avut probleme.sper ca tatal tau sa fie ok acum si tu mai linistita.Iar noi mai avem o viata sa ne vedem.
Erina citisem ca ati fost la vaccin.Sper ca a fost ok Daria.
Yaia am reusit sa citesc ca examenul a fost mai greu.sper totusi sa fie ok.
Si eu pe Erika cand iesim pe-afara o imbrac in haine "de tavalit"...pentru ca la cat se arunca pe jos in ultima perioada.
A intrat intr-o perioada de negativism...orice este inati nu si apoi ne mai gandim...si s-a prins ca daca se arunca pe jos are profit din asta si practica la greu.
Ceea ce ma pune pe ganduri este faptul ca a inceput sa dea cu obiectele de pamant.Sa arunce jucarii,papusile,ursuletii si restul...si nici nu stiu cum sa mai procedez.De fiecare data ii explic ca il doare pe ursulet daca da cu el de pamant,ca uite plange...ca nu se va mai juca cu ea si tot asa.Uneori pare ca intelege,alteori repeta actiunea.
Si pentru ca nu mai stiu ce vroiam sa zic,ma opresc aici.Nu mai am puterea sa ma concentrez.Fug in pat sa ma odihnesc ca nu mai rezist.
vacanta Romania
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)