Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Rox, imi pare rau de problemele cu laptopul. Si al meu este zapacit rau, merge greu si ar trebui reinstalat, dar mi-e lene
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
papanash 

A iesit soarele afara, oare sa ma risc sa ies cu Maria la plimbare ? Hmmmm
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Andries spune:
Mai cu kkceala lui Mircea treaba sta cam asa: mananca zilnic 2 sau 3 banane, orez, mar copt, supa dietetica, NICI un strop de lapte, doar branza de vaci... si totusi face pe el la greu. L-am investigat de-am ametit, toata lumea spune ca e sanatos tun, cu exceptia unei suspiciuni de intoleranta la lactoza. Daca ii dau lapte, s-a terminat...am 10 scaune pe zi. Asa... supravietuim cu 4 hai 5.
Ce mai suspectam noi este un fel de alergie alimentara care se manifesta prin hiperiritabilitatea mucoaselor, cica e ft rar, dar posibil. La sot in familie e dezastru, toti sunt alergici, dar cumplit de alergici, nu mai spun de al meu cum a suferit ca un caine cand s-a stabilit in Bucuresti si chiar si acum mai face cate-o criza...acum doi ani isi baga hemisuccinat pe vena direct ca sa nu se sufoce sa nu faca edem glotic...brrr...si cica 90% e de la poluare!
Andries
Andries spune:
Annisia si zice ca la 3000 de mesaje imi dispare avertismentul? Ha ha.. tocmai ma obisnuisem cu el, chiar imi place...oricum, cand vorbesti despre asumarea responsabilitatilor si primesti avertisment de la moderator chiar ca ajungi sa crezi ca e ceva fishy in stratosfera ![]()
Andries
luy spune:
Multumim tuturor pt aprecieri la pozele de ieri 
Va multumim si pt voturi 

Va multumesc si pt urarile pt prietena mea si BB, sunt asa emotionata... 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Am fugit afara, sa profitam de soare ! Sa aveti o duminica placuta ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Andries spune:
luy decepticonu este un autobot muuult mai puternic si care face mult rau, chiar vor sa puna mana pe galaxie, iti dai tu seama? noroc de transformeri, care desi sunt mai slabi, se unesc si cu inteligenta reusesc sa omoare decepticonii, unul cate unul..."vor salva galaxia mami, chiar vor reusi!"
Andries
deci am editat...ca de fapt pe aia rai ii cheama decepticoni, dar surdu nu aude si doar potriveste
Andries spune:
www.transformersmovie.com e chiar funny sa vezi personajele, evident ca Optimus Prime este super eroul tuturor, un autobot aproape uman, care crede in freedom for all sentient beings
Andries
Andries spune:
Rox ce sa-i faci mama, pai daca toate hardughiile ar functiona brici fara nici o problema, producatorii de echipament si soft din ce-ar mai trai ?? ![]()
![]()
(inclusiv moi
)
acum lasand gluma la o parte, poate reusesti sa dregi "culcalatorul" si sa dai fetei laptopul inapoi, imi inchipui ca ai dat si o caruta de bani pe al tau.
cat despre criza, eu sincer cred ca numai pe productie industriala o sa fie haos, in rest nu prea vad, infrastructura trebuie sa mearga, la fel si serviciile, de agricultura nu mai spun..adevarul ca era o mare nesimtire sa dai barilul la peste 100 verzisori cand la numai 30 USD era rentabil petrol din marea nordului!! Ce sa mai spun de ala din desert, ca doar bagi pipe-ul si sare-n sus???
isi vor cam suge buza si arabetii si rusii, mai ales ca marile puteri tehnologice au anuntat ca din 2015 trec la productia de serie de masini pe hidrogen, abia astept.
Andries