Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Trebuie sa eliberez calculatorul ca face fie-mea istericale.

Calculatorul meu e varza, s-a reformatat si reinstalam tot. Simt cum clachez psihic . Simt ca mor, e a n-shpea oara cand se intampla asta. Forum de la birou mai pup sau diseara dupa ce culc fata.

Annisia, HP-ul ala e facut pentru Vista, nu imi accepta deloc XP. A fost mare belea prima data cand am instalat XP, nu accepta toate driverele. Oricum am Vista original, cu toate CD-urile. Problema e ca trebuie reinstalat, plus Office, plus toate softurile pe care le aveam. Ore in sir!!! DVD-ul nici nu l-am facut spre rusinea mea, sunt o neserioasa. Dar zau asta fac primul lucru dupa ce imi repediez calculatorul...cand o fi asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ziua buna ! Noi suntem singurele acasa, tati e la munca si afara ploua, deci nu putem iesi
Daaaar astazi e o zi importanta pentru noi, ca VINE BEBE ! Prietena mea cea mai buna, nasa Mariei, mi-a trimis mesaj ca s-a rupt apa si intr-o ora si jumatate se prezinta la spital. Sunt asa emotionata... Am sunat-o si am incercat s-o incurajez, as fi vrut sa fiu langa ea, dar nu am cum, ca-s in State
Asa ca ...
Hai Monica !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Mie imi place sa zac in casa cand e vreme asa urata afara. Leneveala! Daca as avea net... Am pus mana pe laptopul fetei cu pretul vietii si cu mare scandal, adica am pus-o sa aleaga intre calculator si desene. Dar isi revine si al meu acusica, instalam de zor pe el. Si cand pleaca tati la sport pun mana si instalez eu repejor tot ce aveam. Cica o sa primesc un hard extern nou cu conditia sa imi fac ordine in fisiere. Eu zic ca sunt ordonate, el zice ca nu. Dar am promis ca ordonez, asa ca astept hardul cu pricina ca sa nu imi mai sara mereu inima cand reformatam tot.

Luy, nastere usoara nasei si un BB sanatos! Tinem pumnii.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Tocmai am observat ca Maria s-a incaltat singura cu papuceii de casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rox, ai luat laptopul cu Vista pe el? Nu are CD-ul ala "Product Recovery"? Ala are tate alea pe el si dureaza juma de ora sa-si faca treaba. E naspa cand ai probleme cu computadorul... Al meu se bloca si stateam cate juma de ora sa-l mangai, ca altceva n-aveam ce face. Pana nu-si facea el damblaua... Nu-ti spun de cate ori n-am vrut sa-l arunc pe geam...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Luy, esti in State sau in stare (de ebri-ebrea, avand in vedere ca urma betivanul)??? Nastere usoara pentru Monicuta ta!!!! Sa treaca prin asta cu bine si cu zambetul pe buze! Un bebe sanatos si frumos, mancacios, necolicos si neplangacios!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Mama, deci ma duc sa ma ascund in padure. Piciul meu se plimba cu o lingura in mama si tot ce prinde din sticla pocneste. Nu as vrea sa fiu vecinul meu zilele astea... Ma duc, ca asta mic darama casa pe noi...
Vad ca iar sunteti dornice de intalnire, cum sunt eu de gospodarit...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

bernix, foarte frumoase pozele
Stiu si eu cat de practice sunt salopetele si pantalonii, de aceea asa o imbrac si eu pe Maria cand iesim la plimbarea zilnica. De altfel si ieri tot in pantaloni era imbracata, ca era prea frig sa-i pun rochita, oricat de eleganta as fi vrut-o pt poze. Doar cand mergem undeva unde stiu ca nu va sta afara o imbrac intr-una din rochite.
Nu te plange acum, ca nu se stie ce-ti rezerva viitorul, cine stie ce domnisoara cu pretentii de rochite si fustite o sa fie Ana cand o sa mai creasca un pic ! Bucura-te acum ca deocamdata accepta sa fie imbracata asa cum vrei tu

Mai voiam sa-ti multumesc din suflet pentru oferta generoasa pe care mi-ai facut-o zilele trecute. Ma refer la ajutorul lui Bobo pt fotografiile destinate calendarului. Bobo e atat de dragut si m-a ajutat de fiecare data mult, ca mi-e si jena sa mai apelez la el, am senzatia ca as profita de el si de timpul lui, care este foarte pretios cand ai o zvarluga acasa. In plus, vorbisem de mai multe saptamani cu prietenul nostru pasionat de fotografie si stabilisem ca trebuie neaparat sa-i faca Mariei o sedinta foto in parc. Insa va multumesc inca o data pentru oferta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Rox, ai luat laptopul cu Vista pe el? Nu are CD-ul ala "Product Recovery"? Ala are tate alea pe el si dureaza juma de ora sa-si faca treaba. E naspa cand ai probleme cu computadorul... Al meu se bloca si stateam cate juma de ora sa-l mangai, ca altceva n-aveam ce face. Pana nu-si facea el damblaua... Nu-ti spun de cate ori n-am vrut sa-l arunc pe geam...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Ba da, am si CD-ul. Ma rog, banuiesc ca e cel de care vorbesti, e o cutie cu niste cd-uri in ea, printre care si Vista. Asta e nivelul meu tehnic. Nu iti spun ce imi vine acum. Scriu de pe calculatorul meu, dar mailurile si favorites sunt pierdute, setarile la fel. Office nu am instalat ca Bubu a ros exact eticheta cu cheia de instalare si acum cautam chei pe net. Nu mai zic nimic ca iar ma apuca . O sa il remediez cumva, deja sunt destule instalate pe el si mai e doar putin.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Annisia, scuze, eu scriu mai greu ca misuna atomica pe langa mine. Acum, ca sa ma lase sa scriu, i-am dat sa roada periuta de dinti si e foarte fericita, baleste la greu
Eu vin la papanashi, bineinteles ! Doar sa nu puneti intalnirea pe 18, ca atunci mergem sa-i facem cunostinta Mariei cu Mos Craciun, la tati la serviciu

P.S. - Cand o sa primesc vestea cea mare, cred ca o sa iau si eu ceva sa sarbatoresc

Mergi la inceput