Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Roxana, voi ce mai faceti ? continua distractia ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Andriesule, scrie repede 50 si ceva de mesaje (sa ajungi la 3000) si scapi de avertizare...
Daca nu erai ofticata destul, las ca te rezolv io... Al meu are cate patru sus-jos si doua masele. Aaa, basca 13 kile, de-mi rupe shpinarea... La kile nu ne iau multi rau, dar cu dintzoshii sunt altii mult mai dotati. Orisicum, stai linistita ca n-o sa ramana stirb bebeul dumitale si nici n-o sa aiba 9 kile toata viata. Parol! Ma crezi au ba?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata. Va refaceti dupa cheful de ieri? Vad ca ati scris destul de mult. Recuperez si eu, dar merge greu tastatura Alexandrei. Calculatorul meu e iar bolnav, am cerut ieri ajutor pentru o problema cu hardul si tati m-a ajutat. Nu mai zic nimic, acum e tot el suparat ca sunt vesnic nemulttumita. Asa ca nu ma mai plang. Doar ca nu imi mai merge laptop si instalam iar Vista cel putin a 3a oara. Nu va spun ce nervoasa sunt...

De fapt nu am inceput ziua prea bine. Intai am crezut ca inghitit Bubu o bucatica din antena de la masina primita de la bunici, apoi am gasit bucatica. Nu va spun ce am injurat jucariile. Fie-mea imprastiase toata casa si am muncat vreo 2 ore sa strang tot. Motiv pentru care am adunat inca vreo 3 pungi de jucarii pentru donatii, tot ce imi statea in cale pe aici. Macar sa ajunga la copii care sa le aprecieze, ai mei si asa au prea multe.

Si in plus mama s-a apucat sa ii zica Alexandrei ca punga care i-a placut era de la ea. Degeaba a dres dupa aia cu mosul care a trecut la ea. Offf! Chestia e ca ai mei imi lasasera pungile copiilor sa le pun in ghete cu celelalte, nu inteleg de ce a zgandarit-o atata sa se laude ca jucariile favorite ale fetei sunt de la ei. De parca ar fi contat. I-am zis sa dreaga situatia diseara, nu ma intereseaza cum. De Craciun o priveste cum le da cadourile, eu nu ma mai bag. E un singur Mos si ala suntem noi!!!

Imi pare rau ca incep duminica asa, stiu ca sunt nimicuri. Dar chestia cu calculatorul le-a pus capac de tot.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Dany, nu-i chiar asa graba cu puiuta. Deci astept tura aviatoare. Numa sa nu uiti sa ma treci si pe moa pe listoaca de asteptare. E bine asa?
Cat despre revelion, nimic nu poate fi mai frumos decat sa-l petreci alaturi de familia ta. Lasa ca o sa ne vedem noi cumva, candva. Important este sa petreci frumos de sarbatori si sa-ti incarci bateriile. Pupici!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Andries, si Degetica tot 9,2kg la 1,1 ani. Si tot 4 dinti. Acu' are 7 dinti si 3 masele incoltite bine. A fost explozie dentara si-n 4 sapt s-a innoit cu 3 dinti si 5 colti de masele.
De kkeala, care la noi adurat o luna, am vindecat-o cu Sanzime, enzime digestive cu rol de apetizer si regim.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Rox, Vista e un program de toata jena. Intra pe site-ul companiei de la care ai luat laptopul si descarca de acolo driverele de XP. Daca le ai, iti poti instala XP-ul si scapi de probleme. Numai sa ai grija si sa-ti salvezi tot din memorie.
DVD-ul meu e in siguranta? Sa-l pui undeva la caldura, ca poate scoate pui. Hihihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Bernix, sa stii ca nici atomica nu prea a pupat rochite pana tarziu, o tot regasesc in Degetica. Dupa 2 ani jumate insa a inceput sa ceara ea rochite, altfel ii trebuiau haine comode pentru nazdravanii. Foarte frumoase pozele si foarte frumoase fetele. Aaa, si daca Degetica chiar seamana cu Alex, nu te lua dupa ce spun fetele cu pranzul. Eu am alergat dupa ea de mi-au sarit ochii. Cand avea un an jumate am mers in Turcia, 4 persoane si nu ii faceam fata. La un moment dat fugea din restaurant la piscina, traversand ditamai complexul. Nu ne permiteam sa ii dam avans. Intr-o seara am pierdut-o, era sa murim de inima, si am gasit-o la amfiteatrul cu spectacole pentru copii. Si povestirile, chiar si ulterioare, ar continua. Asa ca ai grija. Asta nu inseamna ca nu merita sa iesiti, dar nu iti face iluzii ca vei sta linistita la masa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Bernix, voiam sa iti mai spun ca nici noi nu prea l-am scos pe Bubu, comparativ cu sora-sa nu a iesit mai deloc. Pur si simplu am devenit mai comoda. La varsta lui Alex mergea peste tot cu noi. Iesim si in seara asta, sarbatorim cu fini, nasi si prieteni. Dar de data asta fara niciunul din copii.

Prisi, Betty multumesc de urari.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Annisia, super tare programul de Revelion. Noi nu ne-am mobilizat nici acum. Sper sa fie cel putin pe atat de bine pe cat te-ai asteptat.

Erina, multumesc

Papanash, vad ca nici tu nu ai inceput bine. Cred ca ai nevoie si tu de putin odihna. La noi continua distractia diseara. Deocamdata insa e cam tensionata treaba din pricina calculatorului.

Andries, inteleg de ai nevoie de CIC. Ti-am mai zis ca si eu ma gandisem asa, insa in contextul crizei si al panicii generale care a dus la oprirea recrutarilor mai peste tot, si avand in vedere ca anul urmator este estimat a fi punctul maxim al crizei, ma gandeam ca sunt mai putine sanse sa gasesc ceva in jumatatea de an cu pricina.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Bai, noi nu organizam o intalneala inainte de sarbatori? Haideti saptamana viitoare la Gigi, sa slavim papanashii de acolo (de unde ni se trage si porecla)... Cine se baga?
Bernixule, ca sa nu ma tragi de urechi, iote ca pe tine te invit prima!
Gabitz, e momentul!!!
Luy, hai ca esti in zona.
Ancasilv, ai spus sa-ti dau de stire cand ajung pe teritoriul tau. Na ca se intampla!
Andriesule, o socializare ceva? Sa mai uiti de criza economica...
Simule, te bagi?
Roxule, scoate dvd-ul de la clocit! Ba nu, lasa-l sa faca si pentru Betty un puiut!
Betty, hai sa ne radem nitelus, inainte de sarbatori! Si sa recuperam si dvd-urile de la Rox!
Erina, esti in Buc next week? Trec io si te iau, daca estidisponibila!
Prisi, sper ca nu tai porcul taman acu! Deci, hai sa mai punem doua kile, la Gigi... Ce atat regim?! IO oricum am zis ca de sarbatori nu ma abtin de la nimic. Oi vedea eu apoi pe unde mai scot camasa...
Mama, am uitat de Cecilica. Scuzeeee!!! Cecilico, tu nu ai cum sa lipsesti!
Mandarinutza, nu ne-am mai vazut de ceva timp. Nici la papanasheala n-ai ajuns. Hai ca-i timpul sa recuperam!
Pinacolada, daca te coafeaza o mega barfa, te astept cu drag!
Si care mai pofteste, cine mai doreste. Stabilim o zi mai puin aglomerata, rezervam masa si ne punem pe treaba. Papanashi venim!!!! (numai sa le spunem alora din timp sa aiba ingredientele, ca io nu plec acasa pana nu ma indop la extrema)

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput