Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Papanash,ai perfecta dreptate dar ce sa fac nu pot lasa casa vraiste,oricum dimineata e la loc ...are grija Miruna.

Sim,am fost si eu sambata pana la Pandorf si acolo era nebunie dar nu ce ai vazut tu in Bucuresti.
Daca fetita e bine dupa vaccin sambata bagam si noi un SCS sa ma mai unga putin la suflet.

am vrut sa incarc si eu cateva poze mai noi dar nu prea reusesc imi tot da eroare,am reusit vreo 8....mai incerc maine sper sa am timp.

http://good-times.webshots.com/album/569114232zxTjbI

Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Adimercedes... biirrr ce intamplare.. te cred ca ai inceput sa plangi.. am inceput si eu cand am citit.. ma bucur ca sunteti toti sanatosi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, . Suntem bine, e ok acum. Am ramas cu sperietura si verificarea ambelor directii, chiar si cand noi avem verde...

Ce mai zici de Ioana? Ce minuni mai face?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Adimercedes, multumesc. imi place sfatul tau am sa ii pun si eu Dariei pastele in mai multe reprize. Ei ii plac tagliatelele foarte mult. Vom incerca si noi fusili sau penne corte poate creste "randamentul mincatului".

Imi place masina pe care ati ales-o. E Mazda un brand po****r in Australia. La noi nu e foarte po****r. Spre exemplu in PN, un oras extrem de cosmopolit in ciuda industriei aproape absente am vazut numai vreo 3. Imi place mult si www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=mazda6&bhcp=1" target="_blank">aceasta tot un 6 dar cea aleasa de tine e mult mai buna ca family car.
Cred ca multi romani nici nu stiu ca e o masina japoneza, Mazda corporation are originile in Hiroshima, aproape de zona Sabinei Y.

Deasemeni Ahura Mazda de unde deriva numele este o zeitate din civilizatia timpurie asiatica.

Nici eu pina a merge in Japonia nu am stiut spre exemplu ca brandul meu preferat de ceasuri-Seiko, inseamna succes.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Erina, am vazut cu ce pofta manca Daria pastele, doar ca nu sunt foarte usor de mancat daca sunt asa lungi si e normal ca le pune pe ea si pe langa. Eu de aceea folosesc pastele scurte, ca nu imbie asa la joaca si Lisa poate sa isi satisfaca foamea fara probleme si fara sa se joace prea mult. Adica, na, nu se joaca din prima . Ca apoi, la final, le framanta, le intinde, le lipeste de cap, de fata, prin urechi, aia e alta problema .

Referitor la Mazda catre care ai pus link, e tot 6, dar e hatch. Noi am avut hatch si despratitorul dintre interior si portbagaj incepe sa cam trancane dupa o vreme. Plus ca portbagajul e ca o cutie, adica are partea dinspre tine mai ridicata cu vreo 20-30cm si e cam greu de pus un carut. Modelul pe care l-am ales nu are partea aceea si e foarte simplu de urcat si impins in interior carutul si cumparaturile, ca nu trebuie sa "le treci peste prag", ca sa zic asa.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

valentina, multumim mult

adimercedes, multi pupici Lisei, sa se vindece repede unghiuta

cecilia, asa cadou de la Mos mai rar ... Cred ca papanashul tau este cel mai "coltzos" din gashca

betty, chiar daca n-a fost un mos cu surprize, sper ca macar a fost generos

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Luy, . Multumim.

Am vazut pozicile cu Maria. E o scumpa si foarte fotogenica!!!

Unghiuta e mai bine. De cand e pe antibiotic i s-a retras inflamatia, nu s-a mai adunat puroi si incepe sa se vindece. Cred ca in 2-3 zile e ok. Dar eu am ramas cu constiinta in pionieze ...

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

La Multi Ani, sarbatoritilor de azi! Sper ca a-ti fost cuminti si a trecut mosul pe la voi... Noi ieri cautam de disperati sa ne cumparam cadouri, asa ca anul asta nu am avut parte de nici o surpriza...

Mario a primit o masa mare de lego, un magar cantaretz, care mai mult ii place lui mami decat papanasului si niste carticele, pe care sper ca nu o sa le mai manance...

Azi am fost la Kidex si nu am luat nimic, dar mi se pare cu mult mai bun decat babyexpo....super aranjat, nu era inghesuit...chiar mi-a placut...dar am aterizat la targul de craciun si de acolo am luat niste specialitati italienesti

Adimercedes ingrozitoare intamplarea cu accidentul...bine macar ca voi nu aveti nimic. E bine ca vi se dau banii pe masina si asa va luati alta noua

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Adimercedes frumoasa masina...pot sa va spun sa o stapani sanatosi?

Betty, . Inca nu am cumparat-o, dar suntem pe cale. Sotul meu e mai incantat de computerul de bord pe care o sa si-l puna in masina, decat de masina in sine . Sambata doar ne-am uitat dupa masini, am fost la diverse reprezentante, am si testat si am negociat. Acum ramane sa mearga reprezentantul de la firma de finantare sa gaseasca un pret mai bun ... Deci, stim ce ne aduce mosul anu' asta.

Si apropos de mos, noi nu am sarbatorit Niculash. Adica, nu am cumparat ciocolati, banane etc, din astea avem mereu in casa . Pe Lisa am scos-o ieri in parc si dimineata, si dupa amiaza si s-a distrat pe cinste. A fost si vreme super. La ea mosul a venit mai devreme, ca i-am cumparat mobila in camera ei (pat, noptiera, saltea, masuta cu 3 scaune, placute pt pereti etc). Si i-am luat dupa ce ne-am intors din Ro niste carti si puzzle de lemn, deci am ce sa pun sub brad . Sambata am fost sa ii iau si niste cerceafuri si sotul in graba mare a ales un pachet pt un pat mai mic . Asa ca acum trebuie sa mearga sa il duca inapoi si sa il schimbe. Sper sa gaseasca acelasi model, ca tare ne-a placut. O sa fac azi niste poze si o sa incerc sa le urc sus impreuna cu cele promise deja .

Cum e Mario cu unghiuta? Si-a revenit?? . Problema la noi e ca e ff umed si bacteriile se raspandesc f usor. Si nici apa oxigenata si nici Betadina nu au avut efect. In Ro nu am patit niciodata asa ceva. La fel nici mama, in 50 de ani de viata. Si aici a patit-o la prima curatare de unghii. Si saraca nu ii venea sa creada ce usor a facut puroi pt o chestie de la care in RO nu avea nimic. Si a luat si ea antibiotic atunci... Apoi a avut f mare grija, a folosit pt cuticule doar betisoare de bambus si apoi dezinfecta cu apa oxigenata...

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Am fost si noi pe la Kidex azi, am cautat niste pantaloni de iarna pt Stefan, ciorapei si body-uri cu maneca scurta. N-am gasit decat cu chiu, cu vai 2 perechi de pantaloni si 2 de ciorapi. Body-uri nu erau marimea lui Si uite asa am suspinat iar dupa Germanica si ale ei magazine... La fel ca Betty, ne-am aprovizionat de la targul de Craciun cu niste specialitati italienesti si bonus cateva unguresti . Am mai vrut si colaci secuiesti, dar era prea mare coada.

Carpatina, da-mi si mie pe PM nr tau de Romania, pls.

Adi, recunosc sportiv ca mi-a scapat postarea in care povesteai necazul cu masina, am dedus din ce au scris fetele. Ma bucur ca sunteti OK cu totii. Cat despre Mazda 6, mi se pare o super masina. Felicitari pt alegere!

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Sim, multumesc mult . Imi pare rau de "bizoniada" prin care ati trecut. Auzisem ca e jale. La noi nu am vazut asa ceva, dar, recunosc, nici nu prea m-am bagat. La noi in 26 dec e mare invalmaseala, ca cica magazinele au reduceri super de "Boxing Day" (aici cadourile se dau/deschid in 26 dec., nu in 24!). La noi statul a pus totusi o limita minima pana la care au voie legal sa faca reduceri pt a limita calcarea in picioare, literar vorbind, care se intampla in SUA.

Bafta cu serviciul, ca ziceai ca sunteti f ocupati si pupici lui Stef, care e un dulce si un zambaret . Vrem poze de la serbare

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Andreea

Adi bine ca nu a fost grav, sa stapaniti sanatosi masina noua si fara alte incidente

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Marta, multumim . Ce mai face Mirunica??? Ceva poze? Sau le-am ratat eu...

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
eu sunt varza..cred ca m-a ajuns o gripa urata.nici nu vad ce scriu p-aici.
asa ca nu va pup.
nana - fluturasului.
am votat fetele cochetele...
of, nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu...data viitoare.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si la toata lumea

eu sunt cam rupta si nu am nici un chef de treaba , dar poate nu e prea aglomerat la serviciu , mi-am facut un ceai am luat niste pastile poate ma mai lasa gatul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Gabitz multa sanatate

Adipai Mirunica e bine , poze prea am mai facut , am pus unele acum vreo 2 saptamani , poate ma mobilizez sa ii mai fac

poze

Mergi la inceput