Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, tare dulce piticul tau, tare harnicut e el . Foarte frumoase toate pozele, cele de la zapada sunt superbe!!!

Dar te-ai eschivat de la a-mi raspunde la o parte din mesaj...

Multumim!

La care parte? Noi asteptam doar o incurajare, un semn cat de mic, acolo, ceva...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Salutare si de la noi. Am avut o zi plina, am vrut sa mergem pana la Fashion House Outlet si am luat o mare tzeapa, coada de masini incepea de pe autostrada . Ne-am lasat pagubasi de mers pana la outlet, am reusit sa fentam cat de cat prin parcare pe la Carrefour si ne-am intors spre Bucuresti prin Chitila. Mi-a lasat un gust amar toata 'bizoniada' asta, ma asteptam sa fie aglomerat dar parca nici chiar asa. Si iar au o bila alba Germania si Austria. Nu am vazut asa ceva pe la ei, desi au destule outlet-uri si magazine mari la marginea oraselor. De aici ne-am dus direct spre muzeul Antipa, inainte de a intra am facut un mic popas prin parcul Kiseleff ca sa isi ia Stefan gustarea. La expozitie ne-a placut, Stefan a fost chiar incantat si a tot vorbit cu animalele. Am trecut si pe la targul de Sf. Nicolae de la Muzeul Taranului Roman unde ne-am delectat cam o ora cu un ansamblu de la Sighisoara - au avut un mini-spectacol cu traditii de sarbatori - capra, ursul, etc. Si aici i-a placut mult de tot lui Stefan, a ascultat si aplaudat timp de o ora fara sa se plictiseasca. Per total, ziua a fost foarte relaxanta daca uit de incidentul cu aglomeratia.

Rox, te sunasem inainte sa citesc mesajul urmator in care ziceai ca te-ai consolat cu ideea. Daca totusi vrei sa incercam o recuperare de date, zi-mi maine sa stiu daca intreb sau nu pe colegii de la service. Am avut ocazia sa instalez de curand un Vista plus ce mai trebuia pe un laptop si l-am testat putin. Sincer, mi s-a parut un sistem de operare OK, performante bune, interfata prietenoasa. Daca vrei, adu-mi intr-un we laptopul si CD/DVD-urile lui si iti garantez ca il fac sa mearga brici. Ba iti fac si o imagine a partitiei C astfel incat daca pe viitor mai e nevoie de vreo reinstalare, tot ce o sa ai de facut e sa restaurezi imaginea (dureaza 10-15 min) si ai Vista plus toate setarile si programele gata instalate.

Andries, si la Stefan a facut minuni Sanzyme cand a avut ceva probleme cu burtica.

Lavinia, mamica obosita. Te inteleg, si la noi e cam la fel...

Bernix, superbe pozele cu Degetica.

Luy, cred ca a nascut deja Monica. Sanatate multa le doresc si adaptare cat mai usoara la viata in 3

Ladies, ma retrag la nani, de maine o iau iar de coada. Dar lasa ca mai e putin pana la Craciun .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Duamna C, pupam trandafirasul belgian si pe mami a lui.

Mariana, am mai citit pe la albinutele de mai-iunie 2009 ca sa vad ce mai faci, cum te mai simti. micuta Xena.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Papanash, eu sincer iti spun ca nu cred ca am timp sa ajut la ambalat. Se apropie perioada concediilor si la noi si se munceste in draci, nu mai am timp nici sa respir. Iar pe 19 avem serbarea la gradi si petrecerea la firma, la nici una nu pot lipsi. Sorry!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Acestea fiind zise, va doresc noapte buna!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Noapte buna, Sim!

M-am enervat tare ca am pierdut mesajul, asa ca am lasat forumul balta si mi-am vazut de baieti. Pe scurt, ii ziceam lui Betty ca nu am aici oscilo, Annisiei sa nu sara ca nu ma pricep la caini, Roxanei ca ma bucur ca a sarbatorit bine, dar vad ca intre timp a pierdut ceva important ...si mai zisesem multe, dar nu mai tin minte ce.

Tudor azi nu a mai avut febra si a mancat ok, pe seara parca am vazut ceva muci, dar tare putini. I-am dat, preventiv, 5ml de Nurofen, sa nu faca febra din nou. Il verific in 5 minute, cand ma bag la somn.

Multumim mult de complimente si de urarile cu examenul...vad ca voi va stresati mai tare ca mine.

Aaaa...scrisesem ca probabil Carpatina merita nuiaua de la Mos ca e asa de zgarcita cu stirile despre Ioana, aproape ca trebuie sa o pacalim sa ne mai spuna cate ceva despre Trandafir! Vad ca a dat pe la noi...auzi, madame, ai fost ocupata cu lista de la Sim?

Poze

Mergi la inceput

Andries, de vreme ce galaxia e in siguranta si urmeaza sa fie salvata, profit si eu sa bag un scurt...as prefera lung, dar cineva nu e de acord!

Noapte buna, copii!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pe ultima suta de metri am intrat sa va spun, ca asa cum am promis, am trimis cateva poze pe mailul comun, cu fluturasul cu ochelarei!
Va pup!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

M-am adunat si eu de pe drumuri la ora asta, ca o mama denaturat ce sunt.
Pe scurt azi am fost la expozitia de animale si Mario a fost super incantat, apoi am intrat sa vizionam muzeul, mai mult pentru, iar lui Mario nu i-a placut deloc. Apoi am bagat o shoppingeala pe la cora si cam atat pentru azi.

Cecilia eu te-am intrebat cand te intorci la munca? Nu cred...sau poate ca da???

Annisia cu mare placere...tare as vrea sa ne vedem...apropo de pupat pe bot...domnul meu junior se intinde tot timpul s ama pupe in bot si nu l-a invatat nimeni; noi chiar ne ferim de el.

Luy Speram ca nasa ta a nascut cu bine . Am vazut domnisoara mare, care deja stie sa se incalte singurica

Yaia daca vrei iti trimit eu oscilo..te astept cu pM daca te intereseaza oferta

Rox imi pare tare rau pentru intamplarea cu calculatorul...eu sunt patita....mi-am pierdut lucrarea de diploma cu cateva zile inainte de predare si ca sa fie un facut nici CD pe care o copiasem nu mai functiona, asa ca am apelat la serviciile unui tip care se pricepea si uite asa am reusit sa recuperez documentul..

Doamnelor, va urez noapte buna si o saptamana excelenta

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Pe ultima suta de metri am intrat sa va spun, ca asa cum am promis, am trimis cateva poze pe mailul comun, cu fluturasul cu ochelarei!
Va pup!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Nana, ai un baiat tare frumos , iar in tricoul ala cu dungi rosii ii sta super ! Parca seamana din ce in ce mai mult cu tati,nu ?
Sa va traiasca, drum bun spre tara si poate aveti drum prin Bucuresti, macar cateva minute sa va vedem

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput