Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Maria multi de la noi.

Bernix nu am incotro tre sa bucataresc noaptea,peste zi efectiv nu am cand,fetita trage tot timpul de mine nu pot sa fac un pas fara sa ma urmareasca....deja sunt obosita franta,abia astept sa ajung in tara sa ma mai relaxez si eu putin.acolo sunt buniciisper sa stea cu ei,ca a devenit tare mamoasa...se bucura foarte mult cand vine tati seara acasa de la job dupa care fuge din nou la mine.

as vrea sa o dau la gradinita din martie,este la 2 blocuri de mine o gradinita in limba engleza sper sa stea...in general ai plac ,copii foarte mult dupa toti alearga in parc,dar e nasol ca nu vorbim limba lor.
acum am culcato si ma apuc sa strang de prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai good night.. ca la mine s-a dat stingerea... desi nu-i nic ora 10.. al meu sforaie de zor pe canapea... el cica se uita la un film

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniaN

as vrea sa o dau la gradinita din martie,este la 2 blocuri de mine o gradinita in limba engleza sper sa stea...in general ai plac ,copii foarte mult dupa toti alearga in parc,dar e nasol ca nu vorbim limba lor.

cica la varsta asta e mai putin important...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Hai good night.. ca la mine s-a dat stingerea... desi nu-i nic ora 10.. al meu sforaie de zor pe canapea... el cica se uita la un film

=====================

tu ai citit ce zice Andries si acum nu lasi omul sa doarma ? Mey ....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Maria, treci la colt ! Iar n-ai fost cuminte !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Noapte buna si de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Maria, treci la colt ! Iar n-ai fost cuminte !

Filme Ghighi

ups,m-ai vazut cum trag de al meu barbat ,tocmai i-am spus ce face o stimabila doamna ,eu cred ca mai bine transpir ca Andries decat ca biata Marta(refacere rapida ,bea ceai ,transpira si ca Andries daca e nevoie ,doar sa nu dai raceala feti tale)
Papanashule

Mergi la inceput

Lavinia,lasa treaba,odihneste-te mai bine, neuronii tai sunt mai importanti decat curatenia.

Rox, bag seama ca e distractie la voi.Petrecere frumoasa !

Luy, ai idee cum e sa incerci sa bagi o sosetutza marimea 20 pe un picior marimea 46 ? Ghighi asta incearca de ceva timp, inca n-a reusit

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Mamici,pentru ajutoarele mosului, cand vreti sa ne intalnim sa arajam cadourile, si unde ? serbarea e pe 19. Inainte trebuie sa facem si niste cumparaturi,apoi sa centralizam totul si sa ambalam. Cecilia, mai ramane valabil cu Mosul-baiat,poti sa ne spui? Sa stim daca mai trebuie sa cautam in alta parte.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Ce sa mai spun de ala din desert, ca doar bagi pipe-ul si sare-n sus???

Frate-miu zice ca arunci galeata in fantana si iti umpli rezervorul! (cu titei fireste!)

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput