Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Monica

P.S. fetele sunt bune si in cazul in care bebe deja s-a nascut.. ca greul abia de-acum incepe

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Luy, costumul de moasa e cumparat anul asta? de unde?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bre... galaxia e pe cale de a fi salvata in episoadele urmatoare (ce ma distreaza de mor de ras cum retraieste fi-miu filmele astea, dupa juma/ de ora la tv e ud fleoasca in cap si are tricoul transpirat de zici ca/s 35 de grade in casa )..

...da' io ma duc sa'l salvez pe husband de la un somn linistit cu Mircea, copiii dorm si e doar ora 10 jumate, ce naiba ca nu ne-am babit in halul asta am chef de altceva

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu m-am pricopsit cu o durere de gat si cred ca o sa vina la pachet cu o viroza ca ma dor muschii si am frisoane, sper sa nu ii dau si Mirunei, asa ca ma retrag , mi-a facut sotul un ceai si ma duc in pat sa transpir

noapte buna si pupicei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Devylla, draga mea, m-am simtit tare prost ca am uitat de examenul tau tocmai inainte de sustinerea lui si nu ti-m urat succes. Si nu mai tarziu de mart-miercuri i-am zis lui Bobo ca te admir mult fiindca ai reusit sa te adaptezi asa bine si ai progresat fantastic cu limba in scurt timp, pomenind si de examen.
Sper sa-l treci fara probleme!

Sa va fie de bine noul tv!

Mai, da' tu ti-ai cam rasfatat sotul! Cum sa te astepte el dupa ce-ai lipsit o luna cu casa vraiste?! Io zic ca tre' sa iei masuri.
Ma bucur mult ca drumul a fost fara probleme si ca Erika isi intra in ritm usor-usor. Sanatate multa!, am citit de viroza digestiva.
Imi doresc sa ai suficient timp la birou cat sa mai treci si pe la noi din cand in cand.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Buna seara!!
Ieri am fost la o Nicoleta si nu am mai intrat!!!
Cris a stat ieri cu mama si azi cu fratele meu. Ma roade ca ii place sa stea cu toata lumea si nu e afectos cu mine!!!! Uneori chiar nici nu vrea sa vina la mine, prefera vecinele, matusa, unchiul, pe tati etc....incep sa mi fac probleme ca nu ma iubeste. Cand aud cat de afectosi sunt ai vostri imi vine sa plang.

Rox sa ti treaca supararea.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

oho ho ho ... la fel era si Vic, nici nu ma baga in seama si eu gelozeam ca fraiera pe toata lumea, habar nu aveam ce favor imi face!!

acum am unu' de-i lipit cu superglue...n-auzi ca face febra 41 daca nu e closca prin preajma?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Bre... galaxia e pe cale de a fi salvata in episoadele urmatoare (ce ma distreaza de mor de ras cum retraieste fi-miu filmele astea, dupa juma/ de ora la tv e ud fleoasca in cap si are tricoul transpirat de zici ca/s 35 de grade in casa )..

...da' io ma duc sa'l salvez pe husband de la un somn linistit cu Mircea, copiii dorm si e doar ora 10 jumate, ce naiba ca nu ne-am babit in halul asta am chef de altceva

Andries

Distractie placuta, Andreea!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

si by the way Vic mi-a declarat de multe ori ca ma iubeste mult de tot si ca sunt o mama "super" sau "foarte sexi"
(asta cu sexi e papagalicita du-pa ta-su, cand ma vede nervoasa husband imi spune ca sunt foarte sexi ... si-mi trece maimutzoiul ce s-a gandit? daca ii zic si eu poate scap fara doua sandvisuri)

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreea, lasa ca-i mai odihnitor pentru tine, daca era mamosera vai de fundul tau !!!!

Andries, iti arde de stat sub plapuma ? Pai ? Baga mare !

Bernix, cu mine nu empatizezi, ca io-s toata ziua pe-aici, asa-i ? am ratat eu mesajul sau nu ne-ai spus daca mai e sau nu cazul de naseala ?

Devylla, bravos pentru examen ! Odihneste-te si tu mai mult ! Nu ne-ai zis daca ai ridicat premiul si daca-i bun.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries

si by the way Vic mi-a declarat de multe ori ca ma iubeste mult de tot si ca sunt o mama "super" sau "foarte sexi"
(asta cu sexi e papagalicita du-pa ta-su, cand ma vede nervoasa husband imi spune ca sunt foarte sexi ... si-mi trece maimutzoiul ce s-a gandit? daca ii zic si eu poate scap fara doua sandvisuri)

Andries

smaaarrrrtttttt maimutoiul

=====================

Mergi la inceput