Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)
Raspunsuri - Pagina 11
luy spune:
Rox, sper ca ti-a mai trecut supararea si te simti mai bine 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
bikmaria spune:
Buna seara ,si pe noi tot doi canini ne supara ,aseara a facut febra si nu a dormit mai deloc toata noapte s-a vaitat
si a cerut apa,ma consolez ca nu mai sunt multi de iesit si o sa scapam de dureri ,cand i-au iesit canini de sus aproape ca nici nu mi-am dat seama ,dar la astia a fost chinul de pe lume
LUY ti-am admirat frumoasa printesa ,imi place foarte tare paltonasul ei alb ,l-ai cumparat din Bucuresti?am vazut ca a invatat sa-si puna si botoseii ce sa mai ai fata mare
Bernix am admirat-o si pe Degetica ,este o scumpa si in rochita si in salopeta 
Yaia am vazut si micutul tau ajutor in bucatarie ,e tare dulce
RoxanaLA MULTI ANI sotului tau ,iar tie iti trimit multi
sa-ti treaca supararea .
Lavinia
bine ai revenit ,ma bucur sa citesc vesti de la tine, poate iti faci timp si mai intri pe la noi
pe Mirunica harnicuta
Cecilia 
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Dani cand pleci in tara?Ce bine de voi ![]() ![]() mami fericita de Vladut Dominic |
miercurea viitoare

pozici
Ebonee (02.10.2007)
papanash spune:
Buna seara,suntem si noi prin zona.
am fost la cumparaturi, cam tarziu dar Ghighi a dormit de la 13 la 16.30 ....
am fost in cora, i=am luat body-uri, set caciula-fular-manusi, tetine,sosete, dresuri, nimicuri care au umplut cosul si-au golit buzunarul
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
bernix spune:
Buna seara!
Azi m-am tinut de cuvant si am gatit: salata a la rousse, supa cu galuste si mancarica de praz cu masline si carne de pui.
Dupa amiaza ne-a vizitat un baiatel cu o zi mai mic decat Degetica. Copiii s-au inteles f bine, iar parintii au ras de nazdravaniile lor.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Rox,
imi pare asa rau de intamplare cu laptop-ul! Device-ul asta merita schimbat, e suficient un week-end compromis din cauza lui. Bine ca ti-ai revenit dupa pierderea datelor.
moldoveanca, nu-i obligatoriu sa fie nopti nedormite din cauza dintilor. La Degetica a fost chiar usor, avand in vedere cati ai iesit odata. S-a cam trezit noaptea, insa n-a facut crize de plans, s-a culcat la loc.
Annisia, sa sti ca si io sunt amatoare de intalnire, insa voi veni cu copilul. Si marti sunt ocupata, insa in rest e OK.
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Multumesc tuturor pentru aprecieri la adresa pozelor!
Ma faceti sa ma simt vinovata ca io cam trec cu vederea sa fac comentarii la adresa fotografiilor puiutilor, insa de vazut le vad pe toata.![]()
ANDREEA11 spune:
Buna seara!!
Ieri am fost la o Nicoleta si nu am mai intrat!!!
Cris a stat ieri cu mama si azi cu fratele meu. Ma roade ca ii place sa stea cu toata lumea si nu e afectos
cu mine!!!! Uneori chiar nici nu vrea sa vina la mine, prefera vecinele, matusa, unchiul, pe tati etc....incep sa mi fac probleme ca nu ma iubeste
. Cand aud cat de afectosi sunt ai vostri imi vine sa plang
.
Rox
sa ti treaca supararea.
bernix spune:
papanash, sa purtati/folositi cu placere tot ce v-a golit azi buzunarul!
LaviniaN, bine ai revenit p[rintre noi.
Si Degetica tot mofturoasa la mancare si cu turatia la maxim. Nu stiu cum rezisti sa gospodaresti noaptea, io as fi terminata in locul tau.
Io cred ca empatizez cu multe dintre fete, ca de fiecare data cand ma gandesc la cineva care n-a mai scris demult, citesc postare recenta.
prisi spune:
buna seara,
am reusit sa dobor piticul duracell, nu mai sta nici o secunda
azi ne-am plimbat putin prin oras cu masina ca sa doarma fata, cred ca era prea obosita sa mai adoarma acasa, dar in masina in primele 5 minute a fost gata , pe seara am fost la nasi , a fost relaxant, Miru a fost cumintica si s-a jucat linistita cu baietelul cel mic al nasilor cu un castron mare plin de bomboane invelite vreo ora, erau asa dulcei
Luy cred ca deja nasa ta e mamica, asa ca ii transmit felicitari si un bebe sanatos si cuminte
Rox
sa treaca supararea
Annisia suna bine partea cu intalnirea, numai ca eu nu pot in cursul saptamanii, ca ar trebui sa vin singura, ca Miru sta ziua la bunici si trebuie sa traversez orasul de la serviciu sa o iau si inapoi, apoi nu stiu cat e de ok la restaurant cu atatia pitici, ca nu e destul loc sa se desfasoare, iar daca venim doar mamici numai sa socializam nu o sa reusim cu misunatorii, dar daca se potriveste sa fie in weekend, vin cu placere
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)