Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
Noi suntem maraiti, caniniiiiii
ne chinuie, parca are si putina febra, nu i-am pus termometrul, inca.....sper sa trecem cat de cat bine peste noaptea asta....mi-e tare somn.
nu stiu daca mai intru in seara asta....o noapte linistita si o saptamana cat mai buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Andries spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danielle02
si ebonee se kkceste cam de 4-5 ori pe zi,cand am dus-o la doctor sa vad ce are,m-au intrebat daca cineva din familie e asa,surorile sotului sunt asa,tot ce mananca se "duce" deci...nu am ce ii face,asa e ea, cred ca asta e si cu Mirciu,seamana cu cineva din familie,e normal pozici Ebonee (02.10.2007) |
Cate kg are Ebonee?
Andries
luy spune:
Da, Cecilia, de maine incepe iar campania "Copii cuminti". O sa va anunt daca se pot inscrie iar prin email sau numai cu talonul din ziar, prin posta. Sa vedem ce amanunte vor da maine, in ziar, deocamdata doar atat au scris, ca vor face iar campania.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
cecilia L spune:
Am votat si eu acum pt azi, votul 100 pt Nicoleta........cred ca trebuie modificat pe prima pagina, adica sa mai adaugam si a treia printesa, pe Alexandra Nicoleta de mami Valentina.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
luy spune:
Cecilia, oare Cristi vrea sa aiba toti dintii pana la Craciun ?
Pupam coltzosul, sa nu faca febra !
Andries, o saptamana mai buna iti urez ! Acum, cand stii ca galaxia va fi salvata, poti trece mai usor peste o criza financiara ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
Luy

, nu stiu ce vrea, dar eu sigur vreau sa se termine cu caniniiiiii....la dinti sau la masele nu am avut necazuri.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
luy spune:
Ayumi, imi pare bine ca ai mai trecut pe la noi
. Ultima oara cand m-am intalnit cu devylla am intalnit si o mamica de baietel pe care o cunosti si tu si cu care vati intalnit, ca ne-a povestit cum alergati voi dupa gemeni ![]()
Referitor la episodul pe care ni l-ai povestit, nu pot sa zic decat ca uneori sunt si cazuri in care nu ai de ales si trebuie sa-i lasi pe papanashi cu altcineva ( in afara de tati ), oricat de greu ti-ar fi.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
moldoveanca spune:
Eu nici nu mai spun cati dinti are Vlad iar cand va aud vorbind de canini si masele
.Ma gandesc ca abia acum urmeaza nopti nedormite 
mami fericita de Vladut Dominic