Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Mai cu kkceala lui Mircea treaba sta cam asa: mananca zilnic 2 sau 3 banane, orez, mar copt, supa dietetica, NICI un strop de lapte, doar branza de vaci... si totusi face pe el la greu. L-am investigat de-am ametit, toata lumea spune ca e sanatos tun, cu exceptia unei suspiciuni de intoleranta la lactoza. Daca ii dau lapte, s-a terminat...am 10 scaune pe zi. Asa... supravietuim cu 4 hai 5.

Ce mai suspectam noi este un fel de alergie alimentara care se manifesta prin hiperiritabilitatea mucoaselor, cica e ft rar, dar posibil. La sot in familie e dezastru, toti sunt alergici, dar cumplit de alergici, nu mai spun de al meu cum a suferit ca un caine cand s-a stabilit in Bucuresti si chiar si acum mai face cate-o criza...acum doi ani isi baga hemisuccinat pe vena direct ca sa nu se sufoce sa nu faca edem glotic...brrr...si cica 90% e de la poluare!

Andries

si ebonee se kkceste cam de 4-5 ori pe zi,cand am dus-o la doctor sa vad ce are,m-au intrebat daca cineva din familie e asa,surorile sotului sunt asa,tot ce mananca se "duce"
deci...nu am ce ii face,asa e ea,
cred ca asta e si cu Mirciu,seamana cu cineva din familie,e normal

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

De jumatate de ora plang si nu ma mai pot opri, de cand am remarcat ca am pierdut My Documents cu formatarea. Era acolo ceva foarte important pentru mine, efectiv simt ca am pierdut o parte din mine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

multi multi

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

annisia,s-a facut te trec pe lista,da` cu o conditie,vreau sa il vad si eu pe happy
adi

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

citat din mesajul lui Roxana_G

De jumatate de ora plang si nu ma mai pot opri, de cand am remarcat ca am pierdut My Documents cu formatarea. Era acolo ceva foarte important pentru mine, efectiv simt ca am pierdut o parte din mine. [/q]

Asa eram si eu joi. Doar ca atunci cind l-am scos pe tati din sedinta expresia a fost: imi vine sa ma urc pe pereti. Ideal e back-up ul pe hard exterior. Treaba cu mutatul pe alte partitii nu tine.

Imi place abordarea ta. Sigur vei cistiga ceva si mai important.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Buna seara!

Noi suntem bine. O seara linistita in doua.

Luy, numai bine nasei Monica. Un bebelus sanatos, mincacios si fara colici ii dorim!!!

Mergi la inceput

Annisia, multumesc ca te-ai gindit la mine. Revin in Bucuresti la anul. Nu stiu pe cind. Sa ajungem sanatosi pina atunci!!!

Mergi la inceput

O seara frumoasa dragi mamici!!! Multumim si pentru voturile de astzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara ! Profit ca Maria se tot incalta cu sosete de ale mele, le-am luat de pe balcon, de la uscat, inca nu le pusesem la loc. Si-a gasit in schimb ea o ocupatie !

Nu am nici o veste de la prietena mea, a ajuns de 4 ore la spital, sper sa fie totul ok. Adica sunt sigura ca e ok, dar sunt f emotionata pt ei, mai ales ca-s singuri pe-acolo, rudele sunt in Romania. Astept sa-mi dea mesaj sotul ei, toata ziua am stat ca pe ace. I-am cumparat "Evenimentul zilei" de azi, sa aiba un ziar din ziua in care s-a nascut BB ( idee "imprumutata" de la Marunzika , dar pe care eu n-am aplicat-o la Maria si acum imi pare rau ). Sper sa nu se chinuie mult si sa vina BB intr-adevar astazi. Oricum ei sunt in urma cu 7 ore, asa ca... mai e mult pana se termina ziua la ei.
I-am mai luat zilele trecute un www.librariaeminescu.ro/isbn/973-88732-1-6/Peter-StevensonCartea-bebelusului" target="_blank">album frumos special pt BB .
A trimis cineva vreun pachet in State ? Cu posta sau cu o companie de curierat ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Roxana,imi pare rau ce ti s-a intamplat.

Eu saptamana trecuta trebuia sa ajung neaparat la ginecolog si nu am avut cu cine lasa baietii pentru 2 ore.In final i-am lasat la un camin,care primeste copii pe ore,nu neaparat pe zile.(ce exprimare la mine )A fost pentru prima data cand nu am fost cu ei nici eu si nici tati.Cand m-am intors dupa ei,trecuse cam o ora si 30 minute,Ryuji plangea si a zis educatoarea ca a plans tot timpul.A suspinat mult timp dupa aceea.Naoki,in schimb cica a plans la inceput iar apoi s-a luat cu joaca,dar mereu se uita la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, ca tot ai pomenit de evenimentul zilei,parca la ei era anul trecut Diploma de copil cuminte, mai este????????

Anisia, da prezent la papanasiiiiiii, doar sa stabiti voi cand.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput