Puiuti de randunici 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 17
mihatp spune:
ar cam trebui sa ma apropiu de pat ca dimineata ma asteapta serviciul
randunoiul e blocat de spate, asa ca de cateva zile adoarme deodata cu Luca si am eu liber pe forum.![]()
nu-mi vine sa cred...in 2 zile face 8 luni, aproape cat a stat in burtica, si asa de repede-mi pare ca atrecut, comparativ cu sarcina!
imediat ii organizez majoratul
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
ariel...din cate stiu eu, veste proasta: NU poti avea nici un altfel de venit in afara de CIC, adica poti sa ai firma, dar sa nu fii angajata la firma. iar PFA implica faptul ca tocmai TU si numai TU desfasori activitatea (sau asa ceva). eu as merge pe firma, si as angaja pe cineva macar cu contract de 2 ore (faci pe cineva fericit ca-i merge cartea de munca si va avea vechime).
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
adica voiam sa zic ca angajezi fictiv, nu neaparat sa lucreze si sa-i dai bani
editez sa zic de ce trebuie sa angajezi, din cate stiu, e obligatoriu la o firma activa, ce functioneaza, sa aiba cel putin 1 angajat. cel mai bine te lamureste cu asta un contabil, ca tare multe se tot schimba. eu iti spun ce-mi amintesc de la firma de evenimente.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Kya spune:
Eu habar n-am cum e cu PFA-urile si cu CIC. Sorry!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
hello randunici!!!
va deranjez si eu cu o intrebare:acum o saptamana sau chiar doua la aunturile de la mica publicitate de pe pagina noastra de forum(drapta sus) era un link catre o firma care face calendare personalizate si nu stiu cum am facut de nu am bagat adresa la favorites,rugamintea mea era daca a retinut vreuna din voi, va rog sa-mi ziceti si mie ....please.....multumesc
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ariel_7000 spune:
miha, merci. ma gandeam eu ca asa e...ma incanta ideea de pfa, caci aveam posibilitatea sa rezolv mai facil unele chestii administrative.
cred ca pana la urma firma este rezolvarea...si o angajez pe mama
...chiar, se poate? ea e pensionata...daca nu, angajez eu pe cineva, dar nu stiu ce sa-l pun sa faca:) ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA
adriuta spune:
Sa ne fie viata buna si frumoasa,
LA MULTI ANI!! NICOLETE si NICOLAE, randunici, mamici , tatici si pitici si tuturor celor care poarta numele SF. Nicolae.![]()
La multi ani!! Jasmine si Lucas. BTW. Ce-o mai face indiana noastra?? O fi supravietuit ca era tare jos cu moralul???
Am citit cum a-ti petrecut de Mosu N. si ce cadouri care mai de care a pus in ghetute la toata lumea. M-am delectat cu povestioarele voastre si am incercat sa imi imaginez bucuria pe fata copilasilor.
Mosu' a ajuns si pe la noi cu o bascula de jucarie niste raffaello si ceva cioco alba. Daaaaaaaa bebe a fost ff incantat de.... papuceii lui in care pusese MN toate bunatatile:))). I-a lins, i-a sucit si admirat
(desi sunt in posesia lui de vre-o 2 luni) de parca erau cel mai frumos lucru pe care in vazuse pana atunci. Asta ca sa ...ne invatam minte sa nu mai fim atat de entuziasmati la Craciun.
hai sa trecem la lucruri mai "serioase"
Multumim tuturor fetelor pentru incurajari si laude la adresa lui Adrianu' din dotare pentru primii pasi. De ziua lui n-a vrut sa faca nici unul dar ieri a avut vre-o 3 episoade de preumblaceala si a recuperat. Azi e foarte marait, poate ca e si din cauza vremii innorate.
Multumim pentru urarile de ziua lui Adrian, da...sunt 9 luni in burtica-9 lunitze afara. Mihutza, Zoze,
MA BUCUR MULT CA SARBATORIM SARBATORILE TOATE IN FAMILIA RANDUNICEASCA.
I-am cumparat costum de mos Craciun lui Adrian, e super frumusel dar nu l-am incercat pe el. De asemenea am cumparat ornamentul de anul acesta: baby's first christmas 2008
http://www.catholicsupply.com/CHRISTMAS/21526.jpg
Noi in fiecare an cumparam un ornament care simbolizeaza ceva ce am realizat in anul acela si inscriptionat cu anul. Pana cum avem 6 :P. am mai luat si o suzeta de cristal si pe panglica scrie First Chrismas 2008, tot ornament. asta a fost bonus.
Ca urmare a reactiei lui la MN nu mai se imbraca nimeni in Mos asa cum planuisem, o sa il duc la Mall sa il pozez cu mosu'. Ramane pe anul viitor ca si asa nu stie el nimic. ![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
SimRam spune:
fetelor, referitor la sechele DC este o poveste lunga, de prin 2005...nu are rost sa povestesc acum detaliat. Ideea de baza este ca exista o gramada de BigBrothersi de-a dreptul rau voitori care isi baga nasul...Si nici nu stiu daca acestea nu cumva au devenit intre timp si PARANOIA mea...
un ex. : am nimerit intr-un subiect in care se amestecau miresele cu soacrele si cu spionii de a iesit o mare varza....se printau posturi si se trimiteau ma rog la persoanele despre care se vorbea..va dati seama ca nu se scria tocmai de bine...s-a ajuns aproape la anulat nunta, dar pana la urma s-a rezolvat cu bine
(specific ca nu este vorba de mine si doar atat pot sa zic)
multe altele mai grave as zice, dar subliniez: NU ESTE REGULA!!! si asta nu inseamna ca trebuie sa va faceti voi probleme. Mie mi s-a intamplat,dar nu inseamna ca trebuie sa se intample si altora.
Cat despre poze deh..in urma unor "lecturi" date de gugal nu tocmai placute si cand am vazut ca anumite poze de ale mele apareau pe alte site-uri, bloguri, etc...am DECIS sa nu mai postez. Poate ca au fost intamplari nefericite si atat...sau nu...va las pe voi sa judecati. Precizez ca pozele nu erau cu personaje ci doar tematice, dar suficient pentru mine!
Plec, dar nu inainte de a sublinia inca o data ca eu sunt mai paranoica din fire si s-ar putea sa exagerez...nu vreau sa va influentez in nici un fel

ariel_7000 spune:
bitza, ia de aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=16031
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA
adriuta spune:
Si scrisorica nr 2:
zoze bravo mami pentru bradut. Esti prima care face achizitia anul acesta. Sa il impodobesti frumos sa se bucure minunea blonda de el. Moama ce atomic e Mihaitza, te tine busy nu gluma.
mihutza tzuc norutza scumpa si care sta in picioluse URAAA!!!
Nicoleta aici mai toate mamele isi iau puiutii dupa ele peste tot. Si la restaurante, la magazin...peste tot.
clau ma bucur ca Rebe doarme mai bine. uraaa... Bravo fetitei istetzuce care merge de-a busilea. Si sa stii ca are fata ta lipici la toata lumea, pe mine m-a cucerit de mult... Ptii ce buni scenaristi sunteti voi, si ce munca in echipa... fiecare participa.Super... Sa fi fericita MEREU...ever...forever. Pupici.
Naty ma bucur nespus de mult ca ne-ai scris, mie personal mi-ai inseninat ziua.
Am vazut pozicile cu frumoasa ta printesa. o sa fie primul pui aniversat ...moama ce chef facem :) Se apropie...acusica. Si Sebi...uff abia astept. Bine ca ati scapat de bacteriile acelea urate. Ce pofta de papa are Iulia... si am observat ca a recuperat mult puiutza si ca se tine cu manutele de patut URAAA!! Musai tre sa fie mov ceasul:) Mi-a placut mult cadoul, si poza cu Dino
Acushica zice TATA.
numeioana vaaaaiii cum poti spune asa ceva ... normal ca mi-a fost dor de tine AICI LA NOI la taclale si astept sa vad pozute cu mandreata aia de martisor care-ti seamana leit. M-a bucur enorm ca sarbatorim Craciunul TOATE in familie. Si sa mai stii ca astept cu nerabdare povesti din Africa ca intotdeauna am fost fascinata de ea. :)
unul e pentru...D.
Nicol sunt mecanisme de le pui la porti si se deschid automat. Eu consider ca e o inventie si o investitie care merita. Poarta e pusa pe roti care culiseaza pe o sina si tu din masina cu telecomanda le poti controla. Mai ales cu fetele e super pentru tine si unde mai pui ca o sa castigi si spatiu in curte. La mine usile de la garaje se deschid automat in sus asa http://www.doors-china.com/pic/doors/garage-door/garage-door-structure.jpg
Am mai vazut si asa : http://www.peerviewblog.com/wp-content/uploads/garage-doors-woman-at-door2.jpg
Oawwwww ce super ...inelusuuu,
sa-l porti sanatoasa si iubita.
Luny ce ditamai pesteleeeee... Luny hai lasa ca o sa creasca Matei si o sa vezi ca ai timp pentru toate cadourile. Imi pare rau ca s-a stricat centrala. Intra pe site-ul marcii centralei si cauta ACOLO daca au piese de schimb si cat costa. Ce frumos e filmuletulll...
mihatp frumos coconas ai tu acolo. Am tot zis ca iti scriu cat de mult imi plac pozele lui bebe cu bunicile lui de la sat. Ce serioasa e "seminarista" noastra. Am murit de ras la faza cu verigheta. Frumos ca faci atatea pentru oameni.
Olgutza asa e si sotul cu puricii, cand eram in Ro si faceam piata sareau pe el si pe mine nici unul. aveti "sange dulce". Eu am avut inventia cu o curea de pantaloni anti-purici.:))
ursuleata FELICITARI PENTRU CURATENIA DE SARBATORI!!!
mimonix despre ce pariu era vorba? M-ai omorat cu visul tau de pensionara. Io de cand visez... numai ca in visul meu casa era pe malul unui lac cu ponton si neaparat o sera incalzita cu MULTE FLORI, un semineu si pereti de sticla...si-un fotoliu mare :((( PRECIZEZ CA TOATE POSTARIL TALE SUNT UN DELICIU ... auzi da' cand te apuci de scris???
tuchi Lasa Surubelul in pace ca el vorbeste spre deosebire de mutulica al meu care nu vrea sa lege 2 silabe numa' cand are el chef... din an in paste.Eu as vrea sa ramana bebe pentru totdeauna :( Ce roade Seb la os...hi hi hi. Sunt copii care nu primesc nici dulciuri de Mos ...sunt multi in lumea asta Cata si ...e trist :(. Oricum ca si medic...e jignitor de mic salariul (asta ca o paranteza). Te sustin.
pucca Sanatate Biencutei, sa iasa rezultatele bune.
neliaCris si la noi se intampla..."eczceptii" nocturne. Faina faza cu felicitarea ...a facut pana la urma ce i-ai sugerat??
Liana in loc sa te bucuri ca ne intreaba Europa si pe noi ceva ..tzzz tzzz ..hi hi hi. Descurcareata fata noastra.
simo27 of saracutzul pui, mi-e asa de mila de tine cate necazuri ai avut in ultima vreme...of of of. ce mai face manutza marelui voinic? Poate te poate ajuta cineva o perioada, esti rupta de oboseala saraca de tine.
Bubu sanatate tie si puiului mic care plange noaptea. Ce-o fi avut minunea? 5kg!! Uraaa...si la mai multe. Dar ma gandeam ca nu ti-ai ales moment bun de slabit...sarbatorile, sarmale..cozonaci..uffff Bravo bub-mic-mergaretul!!
kya ce dulce e Sanzi cu scutecele, asa sunt ei acum descopera lumea. Mi-a placut cum ai descris "joaca".
underqueen bine ca nu stati la etajul 10 :P.
Tare faza cu usa, si eu am patit-o o data, am lasat carutzu cu copil de 1 luna afara, am sarit poarta laterala si am intrat pe usa din spate(noroc ca era deschisa) si am bagat copilul in casa :))

cami33 sory dar fetele au fost mai rapide decat mine si mesajul cu LMA a ramas in cap anterior. Ce Mos Bogat, a fost cuminte puiul... Si soferasul e scump foc.
valentina e total Matei cu halatelul pe el.
Maia37 ce ma bucur ca ai scris. 3 dintisori deja? La noi zero ...is asteptam pe primul.
kitzy Bravo pentru Ditzosssss....
amira_roxana bine ca e cald la voi la expo, bravo frumoasei pentru "mama" si bucura-te de rasfatul cu puiutza.
alice...
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!