Puiuti de randunici 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 18
mihatp spune:
adriuta, ce scrisorica! mii de multumiri. iar pozele de care zici sunt pentru mine o comoara. cea care-l tine in brate e bunica ce m-a crescut pana am mers la scoala si o iubesc fara capat, ma bucur ca am reusit sa-si implineasca visul de a-si vedea stranepotul... eu sunt cea mai mare dintre nepotii ei.
ariel, nu conteaza ca e in pensie, totul e sa nu fie in pensie anticipata si sa nu i se permita ei sa se angajeze. chiar ma gandesc ca-i prinde bine ca-i mai cresc punctele la pensie
gata, ma bag la pat, si ma uit la apropo tv ca poate-mi vine somnul ca mi-am schimbat ora de somn cu atatea nopti in care am stat la taclale
va pup
voiam sa-ti zic clau ca tare ma bucur ca se mai linistesc noptile, ca e tare greu asa! cred ca ai gasit solutia potrivita pentru frumuseata ta.
sa se molipseasca si ceilalti puiuti de noapte de la ea!
gata la 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Gata, fug si eu la nani...randunoiul s-a culcat la 9 ca il ia si pe el raceala
, Stef s-a frichinit si el o ora pana sa adoarma, sa se ia de mana cu Zana
...am jucat rentz si acum mi-e somn...
Adriuta, pai a fost calculata faza cu regimul
tin o luna inainte de Craciun ca sa am loc sa pap si eu ceva bunatati si sa nu se observe
hi, hi...dupa sarbatori o sa tin iar, am zis!
Sim, ma bucur ca te-am inspirat, sa-ti traiasca Marius care va sa zica el e mai mic decat Stefu ![]()
Car, mar, se aude in interfon...s-a trezit printu' al doilea mostenitor
...
si 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
mihatp spune:
ariel, am recitit mesajul tau si mai voiam sa zic ca nu trebuie sa faca nimic, numai sa figureze in actele firmei. si cred ca va trebui s-o angajezi ca administrator, ca e musai sa fie angajat unul, si tu nu poti acum.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
gata
la toata randunimea
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
ariel_7000 spune:
miha, merci mult de sfaturi
, o sa te mai stresez eu ![]()
bubu, teo nu doarme nici acum!!!
l-a adormit pe tat'su si acum se joaca 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA
adriuta spune:
Pentru cine nu doarme...pregatesc un film cu Adrian care escaladeaza gardul. Face asta de la 7 luni si o data era sa cada in cap
. Vedeti si o "incercare" mai nereusita de a merge soldata cu o plonjare. ![]()
btw, am reusit sa descarc filmele de pe camera
ARIEL bine ai revenit 

Ce mai face Alexutza? Si gatul tau?..
mai da.. mult ii ia pana se incarca 
Toddleru' meu e in baie cu telefonul in mana, vrea sa il arunce in WC 
"Toddler is a common term for a young child who is learning to walk. The toddling stage is generally considered to be the stage of development between infancy and childhood. Toddling usually begins between age 12 and 24 months.During the toddler stage, the child learns a great deal about social roles and develops motor skills. "
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mihutza11 spune:
am vazut toate cadourile de MN si puiutzii vedeta, gestionar, razaciosi (care nu par bolnavi deloc), mancasiosi de friptane si copanele, prin parc si nu mai stiu!
dar toti niste frumosi,ovcors!
a venit si pe la noi mosulica cu o gecutza la fetita si dulciurele (mai ales pt mami ca e cu dulciurile), dar n-am pozat
..
eu sunt cu un picior in galeata, ca inca ma feresc de butoi.. dar o fi si ca azi e mai innourat afara..
va
si sa se faca bine toti puiutzii!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
adriuta spune:
IOTE-L PE VOINIC
http://www.youtube.com/watch?v=yOVa5FGFKQ0
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ariel_7000 spune:
adriuta, alexoiul a fost super terorizant zilele astea, dupa ce a scapat de frica ca primeste nuielusa de la mosh. s-a vazut cu "sacii in caruta" si imediat dupa ce si-a colectat cadourile, i-au si iesit cornitele (berbecesti) afara. gatul meu?? care gat??? ala care ma durea? nu mai doare!!
traiasca BIOPARXUL, ca durerea de gat a ramas doar in amintire!
am citit aproape tot ce ati scris, mai am cateva pagini din 154 si...
LA MULTI ANI, draga CAMI!!! am vazut poze cu mosh cel mic si...
vezi tu:))(vad ca tipa are acelasi distribuitor...pe importatorul recomandat de prietena mea...difera preturile doar...
).
imi pare rau ca puiul mic nu mai vrea tzitzi... alexutza a facut asa, cand a avut eruptia dentara...
. acelasi sentiment l-am trait si eu. ma simteam respinsa si...
. a trecut! acum ne pupicim si ne dragalim toata ziulica!
tuchi condoleantze! uffff, tare rau imi pare sa citesc ca seb a avut iar probleme...iti tin pumnii sa ajungi la viena
o sa reusesti!
cat despre job, O SA GASESTI ACEL JOB SUPER!!! daca nu, il inventam ![]()
pucca, sper ca e mai bine biencuta! putere mami draga!
symo, la fel si tie! putere!
sam, sa se faca bine!
kya, tare dulce trebuie sa fie zanuta! citeam acum ce zicea roxana, cand ai vizitat-o la kydex 
ioana si naty, cel mai frumos, de Craciun, este atunci cand toata familia este acasa si pluteste o atmosfera linistita si calda, in care pana si cele mai rele griji palesc, iar supararile se ofilesc si cad!
. mi-a parut tare rau cand am citit prin ce a trecut biata iulia. important este ca acum se simte mai bine.
tare m-as bucura sa o vad inapoi si pe alina, remaliss, sa ne dea vesti bune, despre...problemele ei, sa ne mai arate poze cu puiuta ei si camaruta ei cea frumoasa 
vad ca eric de blanka este bine! uraaaa! acum, blanka, meriti si tu o vacanta!!!
clau, tare imi place sa citesc mesajele tale si sa vb cu tine. ai un efect asa de relaxant asupra mea
.
miha,
, am citit acum postarea ta, referitoare la despartirea de pui...uffff. am trecut si eu prin asta si...tare e greu. iar mami a ta este o fericita ca va sta cu puiul mic. o va face sa retraiasca momentele cand erai tu pui 
butucel, sa nu mai zici "d-alea"!!! ma superi!
ursulet,liana, sovi
, stiti voi pt ce ...
gecko, vai ce mosulet dulce!!!! iar tu, esti o frumoasa!!! 
aaaa si mie mi-a cazut teo, iar
....de fapt, nu mie, ci randunoiului CAPOS SI INDARADNIC, care nu m-a ascultat, chiar se plangea ca 

in capul lui...si-a spart buza cand a cazut, i-a curs mult sange si a plans rau...si eu cot la cot cu el, mai faceam cate o pauza, de injuraturi si scatoalce dupa ceafa randunoiului.
nicol, ai plecat la munte? 
mihutza, am ramas muta!!!!! ce nastere!!!! ooooooooooooooooo!
send, ca ma apuca zorii si eu deja scriu de 2 ore la postarea asta, mai citesc din urma, mai fac cate ceva...si maine, adica azi o sa plang iar de oboseala. dar asa imi trebuie daca am dormit la ora 6 seara!!!
si
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
BAZAR PENTRU SONIA
ariel_7000 spune:
bey, am ajuns la pozele papacioasei!!!! 
NU AM CUVINTE!!!!! mamico draga, esti geniala!!! cat talent!!! te iubesc
!!!!!!! acum chiar ca mi-a pierit somnul ![]()
si
BAZAR PENTRU SONIA