Puiuti de randunici 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 16
mstela spune:
Am vazut Sufletelul,pe Sophie,pe Nila
.
Ariel,mult succes!
Vali,sanatate Mateiului!
Mimo,ce le zici bre!!
Tare as vrea sa fiu ca tine!!
Si hai ca Tea incepe sa se dea pe brazda!
Dar dupa ce m-a chinuit de mi-au iesit ochii!
Dar ma bucur ca e berbeaca puternik
.
Buna ar fi acum o plimbare pe la munte cu al meu Om,sa-mi mai revin si eu...si tocmai acum suntem in datorii cat noi de mari
...Voi avea frate si eu bani vreodata sa ma simt cat de cat bine??
Ironica tare viata asta!
Sim,ma bucur sa aud de voi ca sunteti bine..dar spune-ne si noua numele bebelui,cand s-a nascut,daca poze nu vrei.![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Luny,buni si banii de MN
.Eu de multe ori ma bucur mai mult cand primesc bani sa pot lua eu ce-mi place pt Tea,nu sa primesc cine stie ce tzoala care sa mai fie si mica.
Sim,chiar asa,spune-ne patania cu pozele,ca s-a tot auzit ca nu prea e ok cu pozele pe net,dar nu ne-a convins nimeni.
Chiar asa,buhuhu Lianaaaaaaaaaaaaaaaaa??????
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
SimRam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Mimo, esti absolut fenomenala in povesteala, am ras la fiecare cuvintel ![]() ![]() ![]() |
subscriu si eu..uneori parca imi citesti gandurile- cel putin alea referitoare la inghesuiala
oricum esti bestiala la povestit
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Sim, cum il cheama pe pui de randunica si ce e randunoi sau randunica? zi si tu macar cand s-a nascut, acum daca tot ai zis una-alta Si multumesc inca o data pt. urari! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze |
pai bubu te-am luat drept exemplu- dar din pacate n-am reusit decat la mamiceala...deh ca la celelalte mi-am luat gandul...tocmai pentru ca Marius s-a nascut pe 23 aprilie, un pic mai tanar ca Stefan. Si cel putin la papa mi-a placut cum l-ai diversificat pe Stefan asa ca am "furat" si eu idei si mai mult "momentele" cand trebuia intervenit.
Dar si de la fetele de pe aici m-am mai inspirat...si cum bine stiti am facut ce am crezut ca e mai bine pentru puiul meu
Kya spune:
Moama ce m-a innebunit in seara asta Zana...! S-a foit aproape O ORA pana sa adoarma. Am epuizat toate cantecele de leagan pe care le stiu, i-am cantat si in germana (
). Se punea in fund sau in genunchi se uita la mine si zambea ravisant... 
Maine mai ramane sa ii cant Silent Night in swahili - Usiki Mtakatifu sau in zulu - Busuku Obuhle (in caz ca va interesa
)
Ne viziteaza si niste muci
M-am saturat de raceli, de raguseli, de picaturi si de siropuri.
Pontul Valentinei e foarte bun. Mi-a zis si mie pediatra, dar, mama tuta, n-am apucat sa cumpar. Maine cu prima ocazie!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salut.
Miha, eu as incerca si varianta "mobila pentru printese", as comanda niste stickere cu diverse personaje feminine (Ariel
, Cenusareasa etc) si le-as lipi cu fetita pe mobila ei ca uite, in dulapul acela sunt hainutele ei si sa stie toata lumea ca ea e printesa! Si as duce toti musafirii sa vada mobila ei si sa o laude, ca uite ce frumos, dormitor de sora mai mare! Atata cu ideile, deocamdata...
Ma duc la nani, vine o saptamana greaaaaa...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Kya spune:
SimRam nu vrei si tu in listuta? Ca doar esti randunica!
Eu te trec, si daca vrei sa-mi mai dai alte date, o sa completez tot ce trebuie 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Olgutza, pufuletii au ca "plus" faptul ca invata copiii sa mestece (intr-adevar, sarea din e e naspa...).
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Olgutzika spune:
Gata, va pup!
Mimo, ce face gatul Teodorei? Sanatate multa
! Si Vlad tot cu tine seamana ![]()
Kya, sanatate multa si Zanutzei tale
Si sa va ocoleasca mucii!!
Luny, v-ati hotarat cu vacanta ( adica unde o faceti )?
Bubu, Clau, somn lung piticilor! Si tie, Luny, asemenea 
Simram, pe sotul meu il cheama si Marius
Un nume rar in ultima vreme, dar care mie imi place
Scrie cat poti, cand poti, doar am convenit ca nu avem condica, nu?
Stelutz, bravo, felicitari Teodorei!!! Bun si alt laptic decat de mami
Hai ca incet incet poti si tu sa te gandesti la ale tale.
Nema febra la copilul meu, vesela toata seara, a venit de 30 de ori ( si de 30 de ori Radu sa o culeaga
) peste mine in baie ( ca nu inchid usa, din cauza de aburi
) si intra repede repede pana ajungea in locuri ude si aluneca precum Bambi
Super-haioasa!!! O amuza, nu se speria, dar mi-era ca acum da cu dintii de gresie ![]()
Noapte buna! Poate maine beau o cafea de la Gecko...sau de la Vio...de la Arizona-girls
...ca de la Cata sigur nu, ca e bucataria ocupata la ea
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mihatp spune:
Nicoleta, buna ideea cu personalizarea
simram...acum nu mai scapi, ca e molipsitoare crenguta! si fetele fac vraji...te prind in mreje![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
ariel_7000 spune:
mda, credeam ca am scapat...a adormit teo pe la 21.30
, dar s-a trezit la 23 si de atunci se preface ca tuseste, noua lui pasiune
si scuipa si scoate tot felul de partaieli pe gura...iar eu cica trebuie sa ma si concentrez la ce fac
...
am uitat sa declar un total de 3 dintoi!!! 2 din ei au aparut in ultimile 2 zile...adica 1 se zarea, dar acum este mai maricel si cel de-al 2 lea a scos si el nasucul.
azi noapte am avut spectacol
...m-am culcat la 2, la 3 s-a trezit teo batzaindu-se, o face si in somn!!!!! apoi s-a tot batzait, a tot cantat pana la 4, cand am cedat si l-am luat in pat la noi si pana la 6.30 a tinut-o in cantari si distractii maxime!!! nu va zic cum eram dimineata cand m-am trezit...
multumesc pt urari, dar...mai am pana demarez, sper sa si reusesc sa o fac in viata asta
inca o intrebare...stiti cumva daca pot deveni PFA si sa beneficiez si de CIC? ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa fiu PFA?
fetele economiste, plsssss, helppppp!!!! sau restul fetelor!
luny, clau, miha, multam de sfaturi. am notat 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)