Puiuti de randunici 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 15
mihatp spune:
mai, da chiar esti prezenta pe crenguta! m-ai impresionat! din Baia Mare sunt, de care sunt tare mandra, si-mi pare cel mai bun oras, nici mare, nici mic, cochet, primarul de acum (care e de 12 ani primar) s-a ocupat de el. sunt unele lucruri care le regret comparandu-l cu Bucurestiul de pilda (cum ar fi concertele) dar avantajele vin la pachet cu dezavantajele, asta e.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
'NA SEARA!
Am rasarit si eu dupa musafiri si inca un bal
(nu stiti cand se termina balurile bobocilor?
) si gata de raport. Mai intai niste lamuriri:
1. Jocul cu bile primit de Vladut, nu-i tocmai pentru varsta asta...ma rog, el a gustat un pic din lemnul ala, a dat cu el de pamant de vreo doua ori, i-au placut bilele ca sunt colorate si fac galagie ...dar cred ca v-a fi mult mai folositor pentru a invata culorile si poate pentru a invata sa numere...e cu bataie lunga
Bilele nu ies, sunt un fel de bete cu bile la ambele capete care culiseaza in niste santuri "ondulate" intr-o placa de lemn . Atat m-a dus capul ![]()
Jocul Teodorei e mult mai bengos , IQ level , are o sfoara infasurata pe un suport de lemn, la un capat bila de lemn si la celalalt un cerc si trebuie sa desfaci sfoara aia astfel incat sa ajunga bila langa cerc...rabdare, indemanare, inteligenta...frate cu rubi cub...asa ceva
Eu am primit un parfumel si-o crema (cam florale dar "de cadou" si nu se comenteaza
) iar mimonixului i-am luat un portofel de piele ...s-a bucurat rau, pt ca e fan portofel genul asta si nu prea se gasesc...o foaie de piele cu arc la mijloc , special pt bancnote
si filmul "pentru un pumn de dolari" (a inteles mesajul
)
Masinuta e veche, dar poza cu masinuta am pus-o ca sa vedeti caciula cu urechi de catel care mi se pare mortala ...Bubu, a cincea 
Fata omului la orasel
e fata lui cand e cu noi
, in fiecare zi imi numara si arata firele albe pe care i le-am scos
Tara aia ,Miha, nu e chiar Utopia, mai simplu si mai aproape e Austria al carei fan definitiv si irecuperabil sunt 
Si nu in ultimul rand Clau, draga de tine cum te-ai straduit tu sa-ti explici grozavia
AI DREPTATE...nimic nu se compara cu invazia bucurestenilor in week-end
, zici ca le da drumul cineva sa umble liberi...in rest stau cuminti blocati in trafic
Dar in timpul saptamanii Teo , ca pentru ea am fost mai mult, e la scoala la ora aia
Si acum, ca sa fie marturisiri, opere complete
, cand m-am dus sa o iau pe Teo de la bal am intrat din greseala pe interzis
(interzis de tot
) si m-am pomenit in fata cu un taxi....taximetristul nervos, claxona de zor....In fine dau cu spatele si el trecand pe langa mine , deschide geamul si zice ******** la care eu deschid geamul si-l intreb "acum nu va mai grabiti?"
...L-a bufnit rasul si mi-a urat "o seara buna " Sunt tare, ma !
Revin cu scrisorica 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
SimRam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp mai, da chiar esti prezenta pe crenguta! m-ai impresionat! din Baia Mare sunt, de care sunt tare mandra, si-mi pare cel mai bun oras, nici mare, nici mic, cochet, primarul de acum (care e de 12 ani primar) s-a ocupat de el. sunt unele lucruri care le regret comparandu-l cu Bucurestiul de pilda (cum ar fi concertele) dar avantajele vin la pachet cu dezavantajele, asta e. Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + la 7 luni Luca creste Miha scade |
sunt si prezenta si absenta in acelasi timp
clauclau spune:
Hi!
Si eu am culcat-o greu pe Rebecoasa ca de, la 7 era moarta de somn si a dormit pana la 8, asa ca a trebuit apoi s-o tin treaza pana aproape de 10...Asta e...bine ca acum doarme.
Ariel, mult succes in ceea ce vrei tu sa intreprinzi. Pentru a deschide rapid o firma, fara bataie de cap, adica fara sa alergi tu si fara sa te ocupi de nimic, trebuie sa angajezi un avocat care contra unei sume de bani se ocupa de absolut tot si in maxim 10 zile ai firma deschisa. Omu' meu asa a facut si a fost super bine...
Luny, ce nasol ma, sa-i dea lui Muffa bani de MN!!! Asta e...
Si da, cu somnul noi am inceput sa fim mai bine, nu-i mai dau noaptea sa suga, pe la 3-4 ii dau un bibe din care mananca putin , maxim, maxim 100 ( azi noapte abia a mancat 50 ml ) si apoi dimineata la 7 o pun iar la san. Acum o sa-i mai dau o data la prima trezire care este pana-n 12 si apoi gata, inchid laptaria pana dimineata. La celelalte treziri pe care le mai are o linistesc cu mangaieri si frecari pe spinare si zic intruna : nani, pui! In cateva minute doarme din nou...
Am vazut-o si pe Alexia de Nicol, eu zic ca nu este vedeta in devenire, este chiar vedeta!

Si pe micuta Antonia cu fripturica, mmmmmm, ce buna era!!!
Olgutz, nuuuu, nu ai exagerat ca ai luat carticele. E chiar foarte bine. Si Rebecca este foarte atrasa de ele, chiar daca nu intelege nimic, ii place sa se uite la ele...Adevarul este ca sunt asa frumusele...si noua ne plac, d-apoi lor!
POZE
mimonix spune:
Luny

fucking centrala ce sa va faca tocmai acum
Sper din suflet sa rezolvati cumva, cat mai putin traumatizant
Siiii, catel+pisici? Sau aveti in plan sa va mutati la vila?
Mihacand erai tu la alianta, iubeam alianta...cum ai plecat tu, s-a ales prafu'
L-as strange de gat pe ...si pe....de fapt aproape pe toti...
Oricum, aratai super...inca putin si esti iar cum ai fost si mai mult decat atat ![]()
Olgutik am ras sa mor cu Nila care a cazut in cutie
si cu fi'ta care numara boabele...le are pe inventar?
Sabina nu mi-a dat nicio sugestie, din pacate...dar ma descurc eu cumva ! Multumesc mult oricum
Arielhai cu proiectul, hai cu surpriza, ca se schimba colectia ![]()
Zoze un frumos Miaita si seamana rau cu mami
Asa-a baietii, seamana cu mamele ![]()
Stela hai ma ca n-o fi Tea cea mai incoruptibila, trece ea si peste asta sigur ...putintica rabdare 
SimRam nu vei avea nicio surpriza in ceea ce ma priveste, toata viata am fost grasuta, plinuta, rotunjoara, grasana si/sau obeza....si de la cap
ca mai tineam regim cateodata, dar rar
Din pacate, la capitolul ambitie pentru mine n-am stat bine niciodata 
Tuchi imi pare rau ca o sa doarma langa tastatura fata lu' gagica
Dar nu pleaca ea, nu ne facem noi iar de cap? ![]()
Ioanapapusa ta carlionata e chiar papusa 

Cam asta fetelor...sper ca am cuprins tot...daca nu, mai stau pe aici...mai completez...
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
SimRam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny [ sim ..poti sa ma pici cu ceara, dar eu nu stiu nimic despre tine![]() ![]() ![]() ![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
lunny, sunt in primul rand ADMIRATOARE!!!
apoi si randunica cu pui, dar putin ratacita prin umbra...Dl gugal m-a adus la voi de la odisee, dar nu am scris.
Tot am vrut sa va povestesc de noi, dar mi-am dat seama ca nu am ce. Suntem undeva pe la media stolului, undeva spre bine, nu prea stiu ce altceva as putea zice. Dormim bine, mancam bine ce ne place, suntem cuminti, agitati, cateodata muciosi, cateodata plangaciosi, avem momente bune, avem momente proaste...Dar cel mai important tratamentul "a la randunici" e --> GARANTAT!!!
Eu am "sechelele" mele cu DC si cu netul in general si de aceea (SPER din tot sufletul sa nu va suparati) nu postez poze pe net asa ca din pacate nu pot pune foto....
de intalneala nici vorba ca sunt la ceva km distanta--> tm
dar din cand in cand o intalneala virtuala ca acum pica bine

mihatp spune:
simram,
apasat pe sechele, poate palesc!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Mimo, esti absolut fenomenala in povesteala, am ras la fiecare cuvintel 

Sim, cum il cheama pe pui de randunica si ce e randunoi sau randunica? zi si tu macar cand s-a nascut, acum daca tot ai zis una-alta ![]()
Si multumesc inca o data pt. urari!
Lianaaaaaaaaa! uer ar iu???
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
sim am inteles acum! noi te asteptam mai des, de cate ori vrei sa vobesti cu noi!
eu una as vrea sa stiu despre sechelele de care spui, cu netul, dc-ul, pozele..daca e cazul, sa ne pui si pe noi in garda, macar informativ..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mimo asta cu catelul Milo este o mare dorinta de-a sotului, evident ca nerealizabila, momentan..zice si el, se alinta ca un copil si spera ca peste cativa ani, sa il poata face cadou lui Matei..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!