Puiuti de randunici 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, asta e nasol, ca n-a mai avut timp s-o pregateasca pe fetita...cum a zis Olgutza mi se pare super ideea, sa-i spuna ca-i imprumuta mobila pana vine comanda pt. mobila de baietel iar ea, ca o surioara buna ce e, o sa imparta cu fratiorul ei tot ce are ...e greu...nu stiu...eu i-am mutat patutul lui Vlad la mine in camera cu vreo luna inainte si nu l-am mai lasat sa se urce in el pt. ca el e baiat mare, nu mai e bebelus, nici nu mai are loc in pat si el va dormi in pat de baieti mari. Cam asa am procedat noi. Chiar, ii poate spune ca dulapul mic e pt. bebelusi, pt. hainute mici, ea are acum un dulap de domnisoara, ea e mare!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Va pup din fuga si ma duc sa ma culc.
Azi-noapte n-am dormit mai deloc, pt ca Matei a tusit non-stop si se ineca si incepea sa planga. Astazi a fost mai bine, sa vedem la noapte....

PONT: Pentru copiii care tusesc noaptea exista Olynth Aromatherapy, un aparat ca ala de tantari , cu pastile. Face minuni!!!Azi a dormit foarte bine Matei, doua reprize de 2 ore , fara sa se inece, fara sa tuseasca. L-am bagat deja in priza...

si

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gata, ne luam aspirator!

Va pup. Inca am emotii, sper sa fi facut o alegere buna...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bravo, ia-l, si nu te mai uita in urma, parerile de rau nu-si mai au rostul. si spune-ne si noua de care ai ales pana la urma.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Seara buna randunici!

pana sa urez eu toate cele de Nicolae a si trecut...dar si asa cu intarziere pot spune sa va fie de bine cadourile si sa le purtati/mancati sa va jucati cu ele cu placere!

Naty, Ioana..bine ati revenit in cuib. Stiu ca nu ma stiti, nici fetele de aici nu prea ca eu mai rar scriu, mai nou mai rar citesc. Oricum ma bucur nespus mai ales ca am tinut si eu pumnii Iuliei inca de la nastere si m-am rugat pentru voi, Naty. Sper ca acum sunteti mai bine si sper sa revii in forta

Bubu felicitari!!! Tine-o tot asa!!!cat mai multe kile jos! eu cred ca nu mai ajung sa tin regimul...nu pot . Mimo ai motiv de bucurie acum...nu esti singura. Desi la cum te vad eu parca vad ca de maine te pui si tu cu "burta pe carte" si ma lasi cu ochii-n soare

Ariel nu stiu despre ce este vorba dar daca tot este ceva cu BAFTA ia te rog una si de la mine!!! BAFTA fie ca visele tale sa devina realitate!

Tuchi tot ce pot zice este : Zambeste, maine va fi mai bine! Stiu ca este foarte greu, dar "bucurosi le-om duce toate/ de e pace de-i razboi!". iti doresc BAFTA cu jobul si permite-mi sa prevad o discutie peste 10 ani cand tu vei povesti ca ti-ai schimbat din nou masina ca "rosu" nu-ti mai placea si ti-ai luat una "galbena" . Va veni si vremea ta, trust me!!!

Salut toate randunicile, multa SANATATE puiutilor, o noapte excelenta (in special pentru Clau si Lunny)!!!

Mergi la inceput

valentina, iti doresc o noapte buna, sa recuperezi somnul pierdut, si puiut sanatos

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

simram, esti o draguta, cum le imbarbatezi pe fete. haide mai des

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am ales aspiratorul Delphin, nemtesc, fara filtre. Mai putin spectaculos decat Rainbow, dar face treaba super ok.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

simram, esti o draguta, cum le imbarbatezi pe fete. haide mai des

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

multumesc, Miha nici tu nu esti mai prejos
vin cat pot de des, dar din pacate atata reusesc

si vroiam demult sa-ti spun ca am adoptat aceeasi "tehnica" de culcat copil ca si tine si a mers, si ma simt bine si linistita asa
te felicit pentru initiativa cu femeile de la tine, sa vizitezeze copiii in maternitate. Astept feedback-ul.

Nici nu mai zic ca "Baia" este orasul meu de suflet! Sper sa nu fi incurcat borcanele dar asa am retinut ca esti din BM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

in sfarsit, s-a culcat...la socrii a fost..ca de obicei...i-au dat cadoul de MN si CRaciun, bani, ca de fiecare data..
olga super poze! si eu l-am gasit pe Mufa balacindu-se in apa si mancarea pisicilor!
ariel te apuci de business-uri, ai?ce afacere iti faci?..tatal lui Liviu este contabil pensionat, dar inca activ, profeseaza cu succes..daca te intereseaza, sa-mi spui!
sim..poti sa ma pici cu ceara, dar eu nu stiu nimic despre tine...esti randunica cu pui sau admiratoare?scuza-ma, dar sunt in copac cu totul..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput