Puiuti de randunici 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

scuze de disparitie, dar am rugat pe mimo sa ma motiveze...nu am stat degeaba. am avut un milion de batai de cap...si asta e abia inceputul! pana la urma am ales metoda mai facila, aceea de a-mi convinge prietena sa ma puna in contact cu importatorul ei de aici, de a-l convinge sa "ma bage in seama" si...de pregatit surpriza. va fi gata cred ca in noaptea asta, cel tarziu maine.
acuuuuum, astept si eu niste sfaturi. cum pot sa deschid o firma, in cel mai usor mod? adica...timp, bani, etc.
apoi, cum fac si eu rost de un contabil bun, de incredere si ieftin, care sa ma ajute la treaba?
si...Doamne ajuta! pana in primavara sper sa pun pe "roti" proiectul meu mult visat!

vad ca a venit o randunica noua, dana, bine ai venit! vad ca s-a reintregit grupul, wellcome back!
imi pare rau de cele care au avut probleme cu puiutzii, sper sa fie bine acum, cu totii!
pup si la munca cu mine!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Olgutza, multumesc pt. galerie!
Super cadourile fetei! Si am vazut si nazbatiile

Am vazut-o pe Miha la conferinte! mumoasa!

Hai Ariel!

Kya, sa-ti fie de bine somnicul!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Olga, Clau pentru ochiul vostru format!

pe 28 a nascut o prietena de-a mea. fiica cea mare are 4 ani, acum a mai intrat un baietel in familie, a carui nume a fost ales de surioara (Vlad). Anca, mama, a terminat si ea psihologia, si a pregatit-o foarte bine pe Daria de venirea noului membru. plus ca Daria isi dorea foarte mult un fratior. dar au scapat din vedere o intamplare: au comandat din timp mobila pentru Daria, de fetita mare, dar a intarziat foarte mult (Mimo, precum vezi, asta se intampla oriunde). a sosit mobila pe ultima suta de metri, cu vreo 2 zile inainte de nastere, cand in graba mare au facut transferul dintr-un dulap in altul. Daria stia ca va avea mobila noua, dar nu i s-a spus ca a ei merge la fratior in camera. asa ca acum s-a creat o situatie de criza: Daria de dezbraca (zi, noapte), nu-si mai accepta hainele. n-am vorbit foarte multe, ca eu racita nu ma pot duce la ea, iar la telefon cand am vorbit era fiica tot timpul langa ea, asa ca (oarecum simpatica faza) am vorbit cat s-a putut in engleza.
intrebare la toate mamele, cu 1 sau 2... ce ziceti? ce sa faca? cum sa faca?
eu am zis sa-i mai dea timp un pic (ca se gandea chiar s-o duca la un terapeut), este nevoie de cateva saptamani pana se aseaza familia dupa noile date. incearca sa-i dea cata atentie poate, dar nu mai e cum era inainte de nastere. inca alapteaza, dar in ritmul asta... abia apuca sa manance seara. are ajutor, sta pe aceeasi scara cu maica-sa dar bunica nu compenseaza pentru Daria programul mamei de alaptat de exemplu.
e tare necajita, o cam paste depresia.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

ariel- apropo de firma, merge repede daca stii ce vrei si ai toate documentele. mergi la...imi scapa, revin cu titulatura (ca eu zic la Bubu, alta, baimareanca, care ne este prietene buna si ea se ocupa de asta). adica ai avea vreo 2 drumuri, dureaza cred 1 sapt. ca trebuie sa verifice numele firmei, sa nu existe, si apoi cateva zile sa fie procesate datele toate. cred ca-ti trebuie buletinul si un documente care sa ateste unde va fi sediul social al firmei.
iar de contabil...oare ce o fi Gudinde? ca in domeniul asta e ceva.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miha, unde sunt hainutzele ei? In dulapul nou?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Eu i-as pune la loc hainele in dulapul ei, lasandu-l insa la bebe in camera si explicandu-i ca dulapul sta acolo numai pentru ca este imprumutat fratiorului ei. Si pentru cateva zile i-as inghesui hainutzele lui bebe in dulapul ei, in care hainele ei stau regeste si treptat, impreuna cu ea, as echilibra proportiile, pe masura ce se obisnuieste si ea. E foarte foarte curand, e cumva fireasca reactia ei...Io nu-s un pedagog foarte bun, cu atat mai mult in fata unei situatii teoretice nu cred ca am o parere prea de luat in seama...Dar cred ca as face totul incepand de la ce isi doreste Daria, intelegi ce zic?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

este vreo randunica oniceanu denisa? de vreo 2 saptamani ma "cere" pe mess si eu nu stiu numele

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Olga, merci, o sa-i zic ideea. problema ar fi doar ca sunt in camere diferite. a fi mai greu un pic, dar nu de nerealizat. ea are acum un dulap de fetita mare, cel vechi era mic.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Miha, era mic, dar era al ei

Ariel, bafta maxima!!! Mi-ai zis mie la intalnire de un vis de-al tau, sper sa fie ala care prinde viata acum Tinem pumnii stransi stransi!!!

Mergi la inceput

Kitzy, mi-am adus aminte Eu sunt impotriva pufuletzilor, in mod special la varsta asta. Sunt fffff sarati, ii chinui inutil rinichii. Daca imi spui un singur beneficiu al pufuletilor, nu te mai cert

Vezi ca exista biscu de bebei, care se topesc in gura, nu se rup, deci nu are cum sa se inece. Infinit mai utili decat pufuletii, pe care va avea altminteri atata timp sa ii manance.

Sa nu te superi pe mine, da? Uite !

Mergi la inceput