Puiuti de randunici 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
as scrie un mesaj inteligent dar neuronii mei nu mai fnctioneaza...vreau si eu un weekend cu barbat acasa, copii sanatosi, masina reparata si bani in portofel!
M-au exasperat copiii astia azi, Seb tipa, face vocalize, nu stiu ce re, sora-sa nu vrea in general nimik, iar eu o astept pe fata lu' gagica lu' tata sa o cazez ca sa o duca Ionel maine la aeroprt!
Diseara nici macar placerea de a sta cu voi nu o voi avea, ca o sa o culc in sufragerie unde am calc!
Am vazut toate pozele!
dar mai mult n-am cum sa zic ca asta iar face balet!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Nici noi n-am mai iesit azi in parc, abia ce-am ajuns acasa. Am stat la socrii pana pe la 15.30 si apoi la cumparaturi pana acum o jumatate de ora. Cand am ajuns acasa deja batea vantul bine si n-am mai mers si in parc! Haideti ca o sa ne vedem in alta zi.
Mai, si Mimo are dreptate, ea a fost sambata seara dupa 19 , eu merg in fiecare zi (ca stau peste strada) cand nu este deloc aglomerat, suntem noi si alti cativa parinti cu plozii in carucioare sau in brate. Nu este aglomerat nici la casute, nu sunt nici copii cu tigari, nici parcari aglomerate, nici siruri de oameni pe ambele parti. Este pur si simplu liniste si pace!
Asa ca eu sunt convinsa ca ea a gasit chiar nebunie aseara acolo si-mi pare tare rau...Probabil ca si asta seara este la fel, dar de maine este super fain...
Cand vreti sa veniti d-ati o strigare si ne intalnim la un vinulet si niste poame! Mai ales la ora 15-16 este foarte, foarte placut. Parol!![]()
Revin mai pe seara, o sa incerc sa citesc putin din urma si apoi bag copiii la spalat!![]()
Pupicuri multe si ne auzim later!
POZE
ariel_7000 spune:

![]()

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA
mihatp spune:
si acum doamnelor si domnilooor... in acordurile trupei...va prezentam...nu, nu e Elodia, e tocmai ARIEEEEEEEEEEL...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Kya spune:
Vad ca pana la urma nu a mai ajuns nimeni in parc...
Eu am dormit ca o besnita
3 ore!!! Si as mai fi dormit dar s-a trezit Sanziana si a inceput sa misune prin pat.
Arieluuuuu ce faci mami? Pe unde te-ai ascuns?
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Cata,
Sper sa iti vina repede Tuchitu'
acasa, copiii...asa sunt, copii, ce sa le faci
? Pe noi ne ai la "indetastatura" oricand 
Ariel
Io inca astept supriza de la tine, ne-a zis Mimo de ea ![]()
Pozicile promise:
www.flickr.com/photos/olguselu/3090021786/" target="_blank">Cadoul de la Mos
www.flickr.com/photos/olguselu/3089187601/" target="_blank">Ce nazbatii am mai facut eu azi ![]()
www.flickr.com/photos/olguselu/3090077468/" target="_blank">Bonus ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mihatp spune:
Olga, si mie mi-a placut tare mult de doamna in cauza, dar nu m-am mirat de intamplare. multi de varsta ei sunt in situatia aia... dar nu au iesit din politica.
kya, sa-ti fie de bine odihna, tare bine prinde.
eu sunt cobza si am (pe cat se poate) interdictie la Luca. nu-l pot dragali, ci doar face strictul necesar.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
Olga, vad ca si-a diversificat singur mancarea
. si pisu s-a ascuns de suparare?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Olgutz, ce haioasa Sophie, a avut o zi interesanta, nu?
Am vazut si cadourile, a fost cuminte micuta si a primit flumos, flumos!
Am vazut si Mosu lui Luca de mami Miha, ce frumoasa bavetica!!!
Si ce bine seamana cu mami lui, sunt identici!
Ariellll, si eu vreau sa vad surpriza...
Ups, sunt strigata...
POZE
Olgutzika spune:
Miha, el doarme uneori pe acea cutie in care sta steamerul. Numai ca steamerul era in functiune cu legumele Sofiei si cutia goala, cand s-a hotarat el sa se culce
Nu mai zic ce am sarit eu de spaima, ca spalam vasele si eram cu spatele la el si la cutie, cand am auzit trosc-zdrang si l-am vazut rasarind cu ochii mari din cutie ![]()
Clau, sunt nebuna ca i-am luam carticele
? Sunt simple simple, poza si numele pozei. Ma gandesc ca maine-poimaine incep sa invete una alta..Tin minte ca pe Alexandra, nepoata-mea o invatzasem oasele mari
Nu vorbea bine, dar arata tibia, peroneul, femurul, craniul ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE