Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 4
ralucames spune:
cafelim Svety, cafelim
adica ma duc sa mi-o fac repejor si revin...
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
ralucames spune:
azi am dormit cu o ora mai mult, bb nu s-a trezit, iar sotu s-a descurcat excelent cu Stefania... ce bine mi-a prins... am o oboseala cronica in mine, oare ce am patit?? + ca m-am apucat si eu de shmotru prin casa...
Olim, ce bine ca ati scapat... ce a avut Alex?? las'ca la servici intrii in ritm repede![]()
Romana, felicitari micului crai, cred ca iti venea sa plangi de bucurie la serbarica, asa-i? eu am emotii cat China la serbari...
ce kestie cu dansurile po****re.... in cuvant se considera prostie?? naaashhhpaaa!! adica astea sunt radacinile noastre, ce saracie.... ??!!??
Criss., sa vb. cu croitoreasa pe care o stiu eu?? daca nu gasesti, sa-mi spui, pliiz!
Stanca, mersi! Luca s-a nascut cu o luna mai devreme, deci aprox. 8luni si 2-3 zile, iar luna care trebuia sa o stea in burtica, o are de recuperat afara...
dar e ff bine pana acum
tinem pumnii pe maine, va fi bine!
Tatiana, felicitari pt. puii tai, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti cu totii!! sa-ti aduca numai bucurii
LA Multi Ani
mai vin...
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
jozsaerika spune:
buna fetelor,
multumim de urari
....am kefuit ieri bine...ieri am tinut ziua de nastere ca nu era liber duminica...dar din pacate nu au putut veni toti copilasii invitati ca erau raciti multi...a fost bine si asa![]()
nu prea am timp de scris...dar va pup pe fiecare 
Flavia cred ca te-am vazut la gradi...eu eram cu copilul in marsupiu...tu erau cu carucior sport si cu haina rosie???...nu te-am mai recunoscut ![]()
va pup
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
Yagmur spune:
Neata...
Iarasi sint restantiera... incep cu urarile de LA MULTI ANI pentru Norber Daniel si Eduard
Stanca, azi ajung la BRD..... sper sa fie si deschis sa apuc sa-ti trimit banii de campanie....
Cam atat despre mine.... incerc sa termin ce am de facut la job pentru ca intram in vacanta... plec spre capitala cred ca pe 22 noaptea si inca nu stiu cand ma intorc...
P.S. Si mi-am facut de cap la X-Mas party..... mi-e si frica sa pun poze... bursa zvonurilor din firma zice ca am fost centrul atentiei pe sectorul singles
(anyway, tot singurica m-am dus acasa)
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ad_rianna spune:
ioi cum am uitat!!!! 
norbert
sa cresti sanatos si fericit si sa ti se intample in viata multe multe lucruri bune.
si pt parinti. sa va traiasca erika si sa va bucurati de multe satisfactii din partea amandurora 
si pt. sarbatoritii de azi: daniel-cornel si eduard-mihai. sa aveti o viata frumoasa si implinita 
pana cand pot trimite banuti? pana in 12 parca, nu? offf.....trebuie sa ma mobilizez cumva....
arleena spune:
Norbert , Daniel Cornel si Eduard Mihai. sa cresteti mari!!
nici la noi nu a venit mos nicolae decat cu o jordita.....asta ca sa-l atentioneze pe alex ca trebuie sa si asculte....am fost la oradea la ai mei in weekend si mama mi-a zis ca's mama denaturata ca nu vreau sa-i dau cadou la asta mic....uffff, are o gramada de jucarii si ii cam iau tot ce vrea....si ma enerveaza ca nu ma asculta deloc....asa ca am sperat ca asa il atentionez...dar vezi de treaba...ca s-au gasit nasii sa-i ia un buldozer si un tractor....frate-mio tocmai venise din belgia cu alte masinii inclusiv un XBOX...care i-am zis sa si-l tina pana face alex vreo 10 ani, de la unchiu-mio alt buldozer....am luat ceva dulciuri si le=am pus la noi in papuci sa vada ca la noi a venit mosul....si la el nu, dar nu l-a afectat a zis ca-s ale lui...
mi-a facu mama un scandal monstru, ca-mi bat joc de copil si ca-l terorizez....da fac cu nervii ca orice il rog, si il atentionez ca nu-i voie el nu pricepe, ca asa s-a ars si in palma ca a pus mana pe aragaz. zici ca vorbesc cu peretii...adica replica e " nu, ba da, trebuie" acuma mos craciun va veni si daca e rau sau bun ca vad ca nu l-am impresionat deloc ca i-a adus mos nicolae numai o nuia
....asa ca is mai rau ca roxa
la serbare alex e ingeras.....nu stiti firme de inchiriat costume?eu am sunat la una dar avea numai marime la 120m si e cam prea mare pt asta mic....desi m-am gandit ca pot sa-i fac ff usor, ca am vazut la kaufland niste aripi(bine is de fluturas but who cares) o coronita din beteala sau de la mercerie sunt niste esarfe sau cum se numesc din alea de pene...si un material alb cusut asa gen sac....si am eu un cordon dragut cu fire aurii care merge....
bafta la serbarii !!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
mariana tache spune:
Buna seara.
Manu
m-am imprastiat cand am citit ce ai scris; pana la cat ai stat la chef? ai mai mers si in alta parte dupa party? abia astept sa imi pove tot.
Olim, bine ai revenit; eu cred ca iti parem interesante deoarece ne stii; ai fost printre noi si virtual si in viata reala; cred ca asta explica tot. pe ce te reprofilezi?
Tatiana, LA MULTI ANI, pt printi! Sa-ti traiasca; sa te bucuri de ei.
Raluca, eu sunt pro rotobil; i-am pus pe amandoi; diferenta e ca Stefan a stat in el, iar Simon nu; absolut nici o diferenta nu a fost intre ei; stefan a inceput sa umble la 9 luni si jum, Simon la 10 luni si jum. I-am pus dupa 7 luni; am inceput cu cate 5 min / zi.
Ioana,
f frumos ca au dansat in costume nationale; noi avem serbare la Simon; maine
.
Fetelor, cred ca am omis sa mentionez ca ne vedem in Iulius Mall, la pizza hut. OK?
Va
pe toate!
AMR 3 - pana la concediu
(o luna de concediu cap coada).
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
mariana multam
acuma nu iti mai zic madam tache pe mosie, da no tu sa fii fericita ca asta e cel mai important
trec de la constructii ca nu mai merg deloc pe transport international, asta deocamdata mai misca, acuma sa vedem , sper sa fie bine.
cat despre gasca voastra, acuma no sper sa nu se supere nimeni pe mine, da sunteti un grup mic, foarte compact, foarte saritor, in care poate la inceput ti se pare greu sa patrunzi, dar odata intrat este super fain, mie imi pare rau ca nu ne-am mai putut intalni si live, vremea e asa scurta cand mergem acasa, poate la anu sa fie mai usor.Uneori poti avea impresia ca esti un intrus, dar dupa cateva pagini realizezi ca e un grup misto, de astav-am citit pana acuma chiar daca nu am scis prea des, cineva mi_a atras odata atentia pe privat cu privire la ce am scris aici si m-am simtit cam aiurea
, nu vreau sa intru in detalii, dar timpul vindeca tot se pare
numai ca acuma nu prea am mult timp, alex ma solicita la maxim, cred ca voi stiti cum este![]()
va pup pe toate
va doresc o zi excelenta, va als cafeaua aburinda, un ceai, o prajitura, o cola, 

fiecare dupa pofta, fac cinste ca azi avem 11 ani impreuna
maine ajunge si amrius acasa din olanda
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
svety spune:
Multi ani fericiti sa aveti si de acum incolo, Olim
.
cafelesc iute ca ma duc la servici, partea buna e ca-i miercuri.
Stanca, ce face Mariuca?
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
Yagmur spune:
Neata....
Stanca, am trimis aseara banii de campanie... 
Mariana, a fost super la chef.... am mai ajuns in Diesel si apoi Janis.... la 4.30 l-am dus pe un coleg turc aburit rau acasa si apoi, singurica, singurica, m-am retras in mansarda mea
.. si aici eu facandu-mi de cap Xmas Party
Fug pe teren...
P.S. Nu cred ca pot ajunge la intalnire.... dar inca caut doritorii sa stea cu Luca
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca