Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 3
carrie spune:
Svety, si Sofi tuseste de vreo doua saptamani si am fost la dr cu ea, nu are nimik dar in somn i se mai aduca secretii in gat si de aia.ii fac aerosoli cu Fluimucil, e f bun.
oricum ar trebui sa-l asculte un dr.
Ralu, eu pe amandoua fetele le-am pus in premergator, cu masura, max 30-40 de minute pe zi, dar trebui sa stea bine in fundic asta e conditia.orice e facut cu masura nu e daunator si multumesc lui Doame Doamne umbla bine amandoua.Thea l-a agreat mai tare ca Sofi e drept dar tot nu o lasam mai mult
am vb cu Rares, e ok!
aseara am luat decizia ca vom face Revelionul in familie cu fetele, de 10 ani tot iesim asa ca acuma tanjim dupa unul acasuca si asta vom face.is fericita ca am decis asa![]()
asi spune:
La multi ani Norbert!
Sa va traiasca puiul Erika si in primul rand sa fie sanatos.De restul va ocupati voi
Ce mult ati scris!!!Se simte ca a fost vreme urata.
Raluca sa stii ca baietii de obicei sunt mai "inapoiati" in evolutie.Nu cred ca e de la faptul ca s-a nascut mai tarziu.Maria face mai multe lucruri decat Razvan la aceiasi varsta.El facea ceste lucruri pe la 1 an si 8-9 luni.Eu nu sunt de acord cu premergatorul si nu cred ca din cauza aia Stefi nu a mers mai repede.
Miercuri vom avea prima vizita de monitorizare a asistentei sociale.Abia astept sa terminam.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
fetelor nu stiti cine mi-ar putea face pina sambata o pelerina verde f simpla pt serbarea lui Thea?va fi glob si nu stiu de unde sa-i fac rost:((
olim spune:
ralu
noi acuma am venit acasa de la urgenta, alex a facut 40 febra azi noapte, de 2 ori in 2 saptamani, i-au luat si singe analize si e ok, acuma sa vedem.
intr-adevar jucariile Leap Frog isi merita toti banii
mai sunt masute de la chiico alex are una si e tare incantat de ea, sau mai sunt cartile si jucariile interactive, pisici , caini.
va pup pe toate si va doresc o seara excelenta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
romana_74 spune:
Am intrat sa va salut si sa va spun ca azi am avut prima mea zi de serviciu dupa doua luni si jumatate...m-am deprofesionalizat total
, de fapt cred ca e valabila faza cu "nici iarba nu creste luni"
.
Matei a avut azi serbare...au fost atat de frumosi...ata de tare se vede diferenta fata de alti ani...intr-adevar au crescut! El a fost crai de la rasarit si a avut doua poezii lungi si dupa parerea mea destul de grele deoarece nu aveau rima prea usoara...a avut doua costumatii, de crai una si alta costum national pentru ca au avut si o reprezentatie de dansuri po****re, cativa din grupa fac optional dans po****r...mi-a placut tare!![]()
olim spune:
romana inceputul e mai greu
si eu incep din 22 munca , asta dupa 1an si jumatate stat acasa, sper sa ma acomodez repede, mai ales ca schimb si domeniul si totul o sa fie nou
usor tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
svety spune:
Romana,
super faza cu muzica. Si cand te gandesti ca e muzica poporului roman
...sau acum sunt manelele? oricum felicitari pentru serbare. Are si Dani serbare in 17. Prima serbare...
...sunt emotionata! Puiu mamii a crescut.
...deci, cafelim la o barfa?
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

...ce faza la dansuri..."....lare"