Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ioi, LMA Norby! sa cresti mare, sanatos si frumos! Si sa fii cuminte

Io am si uitat in ce zi suntem azi!

Cristiana, io daca as avea party de pici azi, as fi in coma la ce vreme e afara si ce pofta de viata imi da intunericu asta...moama, io abia ma tarasc prin casa. Am vrut cica sa dorm cu Serban si nu am putut de la o nemernica de tuse...poate nu dorm nici la noapte ca sa vedeti ce ma deprim...

ok s-a trezit pustiulica, merg sa ma joc

va pup si pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

LA MULTI ANI NORBERT!!!

Erika sa-ti creasca mare feciorul, sa fie sanatos si sa-i dea Dumnezeu muult mult noroc in viata!!!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara.

LA MULTI ANI, NORBERT! Sa fii sanatos si norocos in viata!
Erika .

Stanca, si ce au zis copiii tai de cadouri? Dar ce mos a venit la voi? ca la noi povestea e asa: mos nicolae nu se arata la copii si mos craciun e ala pe care il stim cu totii imbracat in rosu.

Cristiana, iti fac, cum sa nu; dar de printat te ocupi tu; probabil va trebui sa mergi pe baba novac; acolo e ceva profi pt printat.

Roxana, si eu am ramas contrariata de stilul vostru; cum puii mei nu a venit mosu` la copil? sa zicem ca de tine nu ma mir; dar lui Serban?

Si la noi a venit mosul; am fost f incantati.
Ieri am avut petrecerea-microrevelion la firma (evident, in organizarea mea ); a iesit de milioane; totul la superlativ! evident ca am dansat pana la ultima picatura.
Azi am facut bradul . a ierit un brad tare dragut; anul asta am facut natural si sunt f incantata; daca va intereseaza, sunt de vanzare la cora, dintr-aia f frumosi si nu mi se par scumpi. Copiii au fost ffff emotionati ca am facut bradul; draguti foc.

Oana, ne mai iubesti?

Stau si ma intreb uneori: oare suntem chiar asa de out-interesante?

Va doresc tuturor o saptamana viitoare minunata, fara zapada , fara frig, fara ploi.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI NORBERT! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR TAI!
mariana chiar sunteti interesante, eu va citesc zilnic, chiar daca nu va sciu sa stiioff topic sa stii ca am ramas destul de surprinsa de faptul ca ai devenit domnisoara dar ma rog.
asa ca pup cu mult drag gasca de la cluj, sunteti niste fete deosebite, un grup de invidiat

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata gagici!! poftiti de savurati impreuna cu mine ua (vb. Roxanei) e ff buna, sa stiti...

Mariana, ce frumos ca ati facut bradu.... la noi era obiceiul sa-l facem in preajma Craciunului, dar e asa buna ideea de a-l face mai repede... mai ales ca Stefania vrea demult sa-l facem... Sa inteleg ca esti maaare organizatoare!! felicitari

Olim, bine ai "revenit" mai haide cu povesti despre Alex

va pupam (eu si bb ff povestitor si vesel) si va astept la povesti!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

haideti gagici la cafelutza, azi stau acasa ca am umflatura asta in falca si nu sunt f atractiva
da am de lucru de nu ma mai vad.

ce le-ati luat cadouri picilor de Mosh?eu am gasit pt Sofi un cort casutza ca e mare fan si cel care il aveam era tare rablagit iar la Thea luneta insa mai vreau sa le iau ceva la fiecare.
si mai vreau idei ptr sotzi da nu f expensiv ca e bujet de austeritate
am vazut o vesta la Gant si m-am indragostit pina in momentul cand am vazut pretul si am lesita.270 de roni o vesta

Stanca pt Maria am o sugestie daca nu stii ce sa-i iei.anu trecut i-am luat la Sofi o masutza din aia cu activitati de la Leap Frog si de un an se tot joaca cu ea

mai viu azi ca ma calareste Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Buna cafeaua Cris. Am intarziat ca am spalat presu' de la usa si am pus hainele in masina.
Am si io o nelamurire: dani tuseste de cateva zile bune, dar numai noaptea. Ziua nu are nimic. Noaptea jeleee. Parca se rupe. Ma scol, ii fac ceai cald, si ii dau Flavamed. Se linisteste. Oare ce o fi? Ca aer uscat nu-i. La fel tuseste si la amiaza cand se culca. Ce sa este oare?

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Svety, n-o fi pe fond alergic tusea lui Dani?? ma gandesc... sanatate!!

Fetelor, de cand pot sa-l pun pe pitic in rotobil?? ca am primit unu bengos nou-noutz (Criss.) si vreau sa-l pun cate putin, ca-mi rupe spatele si e taare energic pe Stefania n-am pus-o, s-a tarat in 4 labe si a umblat la 1 an si-o luna... parca as vrea sa nu-mi fie la fel de greu cu bebicu is mama denaturata oare??

Criss., te-as fi sunat eu aseara, dar insista gaza sa-i fac eu baita, sa o rasfat putin apoi m-am luat cu treaba cu Luca... si tot asa...

mai vin...

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Ralu, nu cred. E o tuse cu secretii.
Pe Dai parca l-am pus la 6 - 7 luni. Asa defila prin casa! Am scos pragurile sa nu am surprize si nu a cazut niciodata.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Svety, inseamna ca as putea sa-l pun peste 2-3 sapt., cand va avea 8 luni... zic ca numa la 8 luni pt. ca el a venit cu exact o luna mai devreme si kiar se simte perioada asta... e inapoi cu o luna fatza de cum evolua Stefania, dar bine ca e sanatos si vesel... restu recuperam noi Pai atunci inarmeaza-te cu rabdare la tusea lui Dani, baga ceaiuri si sirop, ca va trece!

restu trupei sunteti bizzi??

mama si sotie fericita

Mergi la inceput