Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna seara gagici!

Sunt la Bucuresti azi si maine, ceea ce inseamna ca maine nu voi ajunge la intalnire nicium. Sa ma iertati va rog dar a fost o urgenta si desigur, neprevazuta.
Votez prin Oana la tot ce trebuie votat , mai putin la subiectele cu vibratoare

Manu super distractie, super poze! Problema se pune asa - doar de data asta te-ai mai dus singura acasa

Stanca am mai primit niste bani pentru campanie de la colegele mele, Mari (100 lei) si Margareta (50 de lei). Ti-i dau cand ne vedem.

Seara in tihna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor. ioiii abia astept barfa de maine!

Olim ce bine ca ai venit sa ne mai scrii! Io te-am mai tot pomenit pe aici si speram sa-ti vad mesajele...am citit de 2 ori mesajul tau pana m-am prins ce-ai vrut sa zici, ca-s obo si era sa-ti dau 2 pe cocoasa ...io sper sa nu fi fost chiar eu, intr-o nebunie a mea, cea care te-a suparacit pe PM

Mariano, cum puii mei sa fac cand Serban e raut, sa-l fac sa priceapa ca nu tot ce zboara se mananca? Cumva trebuia sa-l pedepsim...N-a venit Moshu! Nici macar nu s-a plans...deci caca maca!

Simo, fie, iti dam invoire...cat despre vibratoare, io am si uitat de ele!

Cristiana, nu stiu ce ai facut cu pelerina, nu aveam vreo idee mai buna inafara unui indiciu, de unde ai fi putut sa inchiriezi asa ceva...daca mai ai nevoie, suna-ma.

Azi a fost serbare la gradi lui Serban, Matei si Luca. Copiii au fost deliciosi, am intalnit-o pe Ioana si abia astept sa ne vedem si maine si sa va povestim de la serbare, ne-am distrat grozav! Pe maine asadar, dragelor!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

deci maine la pizza hut in iulius dar de la ce ora???

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Buna seara fetelor...la cine o fi buna ca la noi nu prea e...

Sunt internata de luni cu Antonio la Boli infectioase ..e suspect de mononucleoza si diagnosticat cu pneumonie interstitiara :(
E cu penicilina perfuzabil si Klabax pe sirop...
Maine avem trimitere la ORL la dr Ene...daca stiti ceva despre el va rooog sa-mi scrieti...sper sa nu-mi spuna sa-i scot polipii ca nu vreau...Am personal o trauma din copilarie cu scosul polipilor...

Erika, daca de mine era vorba ca m-ai vazut la gradi sa stii ca nu eram eu...nu am fost de 2 sapt la gradi si in plus nu mai avem carucior...

Va pup si astept informatii despre dr Ene daca stie cineva...

O seara linistita si cu sanatate!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Seara buna gagici,

Eu sunt intr-o nebunie la job, sincer si really Oana poate confirma:)si asa se arata si sapt viitoare.

In rest suntem bine, ne pregatim de serbare, i-a cusut soacr-mea pelerine si-s super incantata, ma mai doare tampita de masea da nu ma las, is stressata ca nu am luat inca cadouri si iar o sa alerg bezmetica…na, cam asta pe fuga si f scurt:)

Flavia, multa sanatate pt Antonio, suna f urat, ce e mononucleoza?
Sa va faceti bine si pupici micutului.noi suntem pacientii lui Ene de anu trecut cu cele 200 de viroze ale mamarutelor.am operat-o pe Thea la el de polipi, a fost ok fara nici o pb un an jumate dar anul asta a avut doua otite.totusi racelile nu mai sunt asa urate .si eu am fost traumatizata in copilarie de Dr Pop, cel care are Interservisanul, m-a operat de 3 ori si ultima data a fost aprope pe viu si am facut o hemoragie cumplita.plus ca eram mare si imi amintesc metoda barbara de atunci.deci am urat ideea si cred ca si cu Sofi ma asteapta:((.insa operatia Theodorei a fost ok, 15 min, si seara deja manca
Va tin pumnii sa fiti bine cat mai repede

Manu numa o intrebare am…cum de ai plecat singura?areti super si pozele is f faine

Simona arleena, la 6 ne vedem.

mi-i dor de voi, o sa vin cu Thea ca la 5 jumate o iau de la gradi s idin pacate pot sta max o ora ca trebe sa ajung la stomatoloaga sa-mi vada minunea de operatie.da bine oricat,nu

va pup, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Olim bine ai revenit si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Cristina, multumesc pt.raspuns
Mononucleoza este o boala virala care se manifesta prin inflamarea ganglionilor, febra, varsaturi...bla bla se mai numeste si boala sarutului (se ia prin saliva) si de obicei apare in adolescenta...probabil la noi e mostenita de gradi :( faza naspa e ca ii contagioasa o perioada lunga de timp si tratam poate dura pana la 4 sapt...sper sa nu fie asta, numai sapt viit avem rezultate la analize
sper sa fie ok maine la orl...macar acolo

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata gagici!! va servesc cu drag din cafelutza aburinda, Simona-sper sa ajunga si la capitala

Mariana, am sa-l pun si eu, cate putin, dar peste ceva vreme, cand voi simti ca e pregatit... e adorabil, de fapt sunt adorabili imi amintesc ce ne spunea Criss, cand a descoperit-o Sofia pe Thea, cat se iubeau si ce minuni simteai cand le vedeai... sunt tare fericita pe tema asta

Flavia, sanatate lui Antonio, speram sa fie diagnosticul ceva mai favorabil. doamne ajuta!!

mai vin azi... poate va mai povestesc din sentimentele mele

o zi frumoasa sa aveti!!!

p.s. Roxaaa, si eu simt de "n" ori ca ar trebui s-o disciplinez pe gaza, e suuper incapatanata si orgolioasa, dar n-am ajuns inca la faza ta; nu judec hotararea, spun doar ca ajungi la niste extreme ca mama, ca parinte-n general, ca poti face orice... la Stefi s-a intamplat ceva la gradi, a fost criticata si dojenita de fata cu toti copiii, s-a suparat si de atunci nu mai vrea sa raspunda la nimik, e introvertita si mi se pare ca regreseaza in relatia cu o educatoare (din ce am obs. eu...) sunt asa suparata... si nu stiu cum sa-i spun doamnei...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Ma pregatesc sa ma duc pe teren, da asa n-am cheeef...
Raluca, cred ca trebuie sa vorbesti cu educatoarea sa vezi care-i baiu. Poate te lumineaza ea.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Svety, ai dreptate, dar inca n-am gasit momentul potrivit...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput