Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Intru si eu abia acum
Vad sfaturi de la Ylari si Miss referitor la vopsit...MUltumesc fetele!
hmmm si eu am parul negru, dar si foarte friabil, nu stiu ce sa fac, iarasi... trebuie sa ma decid si sa caut o coafeza care stie sa faca suvite, cum spui tu Miss Imi pare rau de noaptea nedormita si ma bag in club cu tine si Alysh pentru pierderea rabdarii, lucru pe care nu mi l-as fi imaginat vreodata despre mine in relatia cu bb... Ma mai pierd si eu cu firea si m ai ridic tonul si bietul copil nu are nici o vina ca doar nu imi face in sac...si-mi dau seama ca e de oboseala reactia, ca imi vine sa tip cateodata doar sa ma descarc....
Vianne ooof, vad ca si tu supravietuiesti cu greu sper sa ai parte de mai mult somn si sa te refaci!
Ylari eei, vezi ma ca a venit Mosu??
Alina Anto, Gabitzule foarte frumoase pozici!Mi-au placut ghetutele agatate prin toata casa la Gabitzam si ghetutele alb cu rosu miniaturi, aliniate cu ale voastre la Alina!
Inais bine ca te simti mai bine si ca a avut IAsmi tortulet, asa cum era obisnuita
lui Patrick si Raducu
Mihaser naspa sa te trezesti la casa ca ai cumparat ceva mai scump. Cred ca toate patim asa...
fug la seinfeld

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Miss
A inceput sa mi se faca frica la apropierea notpii. Si cand ma gandesc ca acum o luna Vlad dromea 8-10 ore/ noapte fara intrerupere. Off, ce vremuri frumoase, sper sa revina!

Nicole, , iubita, n-am mai mancat seara, asta a fost secretul. Si merg pe jos, destul de mult. Am incercat si in trecut cu regimuri, n-a mers. Mi-e greu sa tin ore fixe, sau sa fiu atenta sa nu manac nu stiu ce aliment, asa a fost cel mai simplu pt situatia actuala, adica cu bebe cand n-am timp nici sa respir dar sa tin regimuri. Din fericire a mers. Idealul meu e sa ajung la 57 si sa stagnez. Oricum in ziua in care voi avea 57 ma duc si-mi cumpar tot ce-mi doreste sufletul. Apoi ma abtin iar. Dar prea am poftit serile cand isi lua sotul meu chinezesc, shaorme si alte bunatati....si nu mi-era prea usor, mai ales ca sunt pofticioasa.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Fetele mele dragi, va multumesc pentru incurajari si consolare (Alysh, special pentru tine, sa ne calmam amandoua).

Azi a papat si Daviducul meu primele 3-4 lingurite de piure de morcovi. I-a placut mult, desi tot impingea cu limbuta lingura din gura. Acum, seara, se uita in gurile noastre cand mancam supa-crema de dovleac si facea niste figuri cu gura, de parca ar fi mestecat si el, cersea efectiv... Am ras cu lacrimi... Gata, de maine ii dau zilnic piure de morcovi vreo 5-6 zile...

Mai fetelor, mai ales cele cu Baby Cook, de unde stiti cata apa sa puneti la piureurile de legume? Faceti asa dupa instinct, gustati din ele, puneti toata apa care ramane de la fiert sau cum? Ca eu habar nu am si mi-as dori niste cantitati precise... Oricum, esential este ca a papat Daviducul, iar dupa-amiaza s-a intalnit la o cupa de mousse au chocolat verde-portocalie cu nea nelu kknelu


Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David



am ajuns pe acasa. Stiti pe Nenea Nelu KKnelu? noi chiar stim un Nelu, si de la el a inceput invocatia. I-am povestit ca este legendar, dar intr-o forma mai nuantsata: Nea Nelu Morcovelu/prosopelu. Era la masa, ca ii ziceam si ed forma puternica, de necontestat, KKNelu, ca stie sa guste glume. S-a simtit f. bine cand i-am zis ca si pe forum in intrtreaga lume este invocat si apreciat.

MissP, apa la babycook, in cartea tehnica, scrie la schema cu fructu/leguma -si nr de masuri de apa. Si vasul mare are nishte gradatii jos: 1, 2, 3. Cred ca alea is masurile. Dar io pun in incinta -aburitor - nu stiu cum sa ii zic, pun ochiometric apa plata. No rules & no tehnical books for engineers. De vreo 2 ori se inchisese - s-a terminat apa. No, asta e, tsapa pt Cleo. Si iar un lucru f. important: sa fie f. bine fixat capacul pe vas: altfel nu porneshte ledul din butonu de start. A, io am mai patit una tare, deci prima data, pun 15min morcovel, si dupa aia dau de la fiert direct drumu la blender. fara sa scurg apa, fara sa scot bascketu cu leguma si sa dau dreumu la legume in blender. Nu, io blenduiam apa. Si ma minunam...da de ce nu iese???

Apropos de chestii gatite la babycook, am scos piersicutele azi, la micul dejun si le-am amestecat cu branzica de la 250ml lapte. Rezultatul: 100ml de chestie cleioasa, mancata de fata. Dar mie nu mi-a placut gustul. A mai congelat vreo fata de aici piersici? ce aprere aveti de ele ca gust la dezghetsare? Io le tineam minte pline de aroma, suc f. dulce. Si acu e sucul sirop curat, dar aroma a fujit din congelator. O sa bag si pruna la fifi, e ok la 7 luni? sau sa mai am rabdare pana joi cand mergem la dr.
Si inca o intrebare: de la carne fiica mea a trecut de la mushtar la capritsa. Ma refer la ce se produce in pampers. Cantitatea - redusa, dar mai concentrat totul; bonus mirositor...intradevar, incerc sa ii dau cat mai gros piureul de legume+ carne, termenuld e supa e demult pierdut. Initial voiam sa o obisnuiesc sa inghita si chestii mai zdravene, de fapt subconstientu meu dicta: zama aia nu are calorii, ce valoare calorica are etcetc. Mama nebuna, care tine neaparat sa ingrase cupilu. Apa dupa masa nu vrea, mai primeste 2-3 linguritse din zeama de la legume, pe care o am alaturi in ideea de ai dilua supa dupa receptivitate. Cum imi dau seama ca e cupilu deshidratat? guritsa nu o are uscata, urina nu e inchisa la culoare, pampersu e tot alb si greu. Exista alti indicatori ca ii tre aport de lichide?


alta problema dezbatuta cu o mamica azi: www.salin.ro . ce parere aveti? fetele injinere/chimishti pe aici de avem, e doar o abureala ce zic ei acolo sau chiar de crezut? ca astfel ar pune toti o punga cu sare intinsa pe o tava sub pat. Saptamana aviatoare merg la alt homeopat, cunoshtintsa lui cunoshtintsa. A carei fiu are astm de la 1 an, deci... ma duc pe teren batut. O sa intreb si de posibile tratamente de imunizat cupil, si mai ales la problemele respiratorii, specifice sezonului.

pic de somn. Alta data termin colajele.

A, lorich, unde le-ai printat? si ce dimensiuni ai cerut? In ce rezolutie le-ai lucrat in scula.bascula?

Mor de invidie pe Alysh, pup pe Vianne care are noptile praf, si urez mult succes lui David lui MissP. Si fiica mea la inceput scotea cu limbutsa, incearca concentratii diferite, pozitii diferite; un cupil hranit 5-6 luni numai cu lapte asha chior, cum zic gurile rele, va accepta ceva la fel de curgator; plus ca fiica mea e alaptata la orizontala, cand o ridicam mai sus, sa ii dau cu linguritsa, hopa ca ii curgea pe de laturi. Si a mai invatsat sa sufle in linguritsa - asha ca am tricouri cu picatsele portocalii. Care nu prea ies. Asta e, si un mop ar trebui sa se dea attachement la cartile cu diversificari.


Gata, pic de somn. Fulga.goto(dormitor). Noapte buna la popor.




o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

la multe lunite, puiuti Radu (Gabitzam) si Maria (anigriv)!

La multi ani Nicoletelor si Nicolailor!

Si printesa mea cea mica a dormit noaptea trecuta groaznic (ca niciodata pana acum). De pe la 1 noaptea pana dim. s-a tot zvarcolit, s-a trezit des, plangand -- i-am luat si temp. , da n-avea febra -- ce mai! eram cocosata de cat am plimbat-o prin camera, a dormit si pe pieptul meu, da eu mai deloc - si Alysh si eu am ridicat tonul la ea, ca eram enervata de atatea treziri.
At cand nu poti controla situatia, nu gasesti logica si se mai adauga si oboseala iti pierzi repede firea -- e normal, mi-as dori sa fiu mai calma, da e greu.

Vazut pozici cu bebe de Nicole, bebe de Alina, baietei de Gabitzam tuturor

Laura, a luat si mama costumas din Delfinului, la indicatiile mele -- mi-a zis ca-i prost materialul, da altceva n-a vazut si doar unul singur a gasit masura mica.
Sunt curioasa sa-l vad.

La noi n-a venit Mos Nicolae decat la fetite -- de obicei vine la copilasi si aduce in genaral dulciuri, nuci, fructe.
Mama mea (MAMA MEREU - iubirea de mama cred ca-i cea mai puternica) mi-a luat ceva, da eu n-aveam nici o asteptare.

La noi de Craciun se fac cadouri serioase si e f. frumos asa.

Inais, multa sanatate!

Si eu as vrea suvite -- habar n.am defapt cum sa-mi aranjez parul; nu-mi sta in nioci un fel --- da e permis la alaptat sa ne vopsim sau decolora??

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara! azi a fost zi de vizite la socrii..azi si maine sunt zilele de nastere ale soacra-mii..sa va explichez ..femeia, nascuta in data de 6, seara..cum e nascuta la munte, zapada mare,inchis peste tot de Sf. Nicolae, oamenii n-au ajuns s-o declare la primarie si asa e trecuta in registru/buletin ca fiind nascuta in 7..deci, 2 zile de dezmatz..si-mi place ca nu-i pretentioasa sa vrea 2 cadouri...

deci:

[red]LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI! INDIFERENT CA SUNT SARBATORITI DE NUME SAU LUNITE!

in mod special La multi ani Raducului dulce si Mariei sa fiti sanatosi si frumosi!

acu, conspect:

in primul rand multumim de aprecieri la adresa mufitei mele neastamparate, care azi s-a rostogolit de pe spate pe burta la greu si a stat in picioruse tinandu-se de coltul spatarului de canapea...

apoi vreau sa bag multe pt alina_anto draaaga de tine..pai acu te-ai gasit si tu sa te apuci de cura de slabire??? sarmalele, piftiile, duuuulciurile, cui le lasi?

ylari nu mai are rost sa-ti spun cat de dulce e Eva, nu? m-a terminat poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2521845160102783415zOTQER..nu-ti pot spune ca ti-ai facut fata, nu? pai e leita tu!!! nu-mi vine sa cred! copie xerox..tati cu ce a contribuit, ma rog? ah! si are mai mult parutz ca fie-mea care are numa un smoc in fata...

si noi avem probleme cu adormitul..pana acu dormea fara probleme cu paturica ei, tinuta in brate si usor leganata...acu zici ca are ardei iute in fund..nu vrea, se zbate, plange, nu mai vrea efecttiv in brate s-o adorm...tot asa fac si eu..o plimb putin sa uite, mai o suzeta, etc si pana la urma, cine-i puternic si perseverent invinge. acu facem asa...scanam,,,vedem telecomanda...oaaaa, intinsaturi, zbataturi pana obtine obiectul. joaca cu el, mirata, mai nou face conexiunea intre telecomanda si tv..apasa buton si se uita sa vada ce se intampla apoi se satura de butonat si se uita sa vada cand nu-s atenta si hap! cu ea in gura! eu, nu, mami,e caca, facem limbrici ( cu toate ca sterg biata telecomanda cu spirt de s-a luat vocsaua dupa ea ) si incepe scandalul..oaaaaaa, eu hai ma mama, ea nimic..oaaaa, cedez si ii dau telecomanda inapoi..n-o mai vrea..plange de i se inoada lacrimile sub barba..strang totul langa ea, in disperare: telecomanda, telefoane, jucarii, in speranta ca ii atrage ceva atentia si tace. nimic domnule. se inegreste , se mai uita la ceva, parca ar da sa puna mana, da stai! isi aduce aminte ca e nervoasa si incepe iara..si asa o juma d ora..asa ca, am 2 optiuni: 1. ascund telefon/telecomanda sa nu fie ever la vedere
2. daca pune mana pe unul din obiectele respective, nu i-l iau pana nu se satura. inteligent, nu?

vai nicole dar ce "shef" simpatic ai. cum sta el ca bossul in scaun

terminai cap trecut..mult mai scrieti. of...revin. scol fata sa-i dau lapte ca altfel ma termina la noapte

revin

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena




Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh inchisesem sa ma uit la seinfeld cand mi-am dat seama ca nu te-am felicitat si am intrat de pe laptopul sotului. asa ar trebui sa tin si eu regim, sa nu mai pap seara, e singura figura care tine la mine! Ce misto de tine ca ai slabit! si eu am 59, 3, ,6,7 ceva de genul.
Dar ca sa fiu ok ar trebui sa am 54. Mai am mult de muncit. Daaa, o sa-l fotografiez pe Mirci cu puloverasul, si tricoul (de fitza, se vede pe sun anchor). Am primit de la socrii niste canite misto cu personaje, cea mai buna mama, cel mai bun tata.Misto.si am mai bagat o tona de dulciuri!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo eu i-am dat pruna pe la 6 luni jumate. Nu mi-a placut mie la gust asa ca nu am mai cumparat - de congelat nu am congelat. Cat despre piersica, mi se pare super la gust amestecata cu branzica si banana...si am gustat si simpla asa. Nici nu zici ca e din congelator. Mi-a placut. ~da, conssitenta lui Nea Nelu se schimba. Nici al meu nu accepta apa/ceai decat rar, si atunci plange mult e agitat si nu adoarme si imi dau seama ca vrea ceai. Acum ii dau in fiecare zi portocala sau mandarina- la sfatul lui Miss. Ii dau cu seringa de la ~Panadol, bea vreo 30-40 ml cu o pofta mai sa-mi smulga seringa din mana

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana probabil e ca al meu...eu l-am spalat ca mirosea a gaz si a iesit nitel culoarea...dar decat sa miroasa a gaz...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Vad ca vorbiti de mancarica -- a mea e mofturoasa rau -- asa am eu noroc de copii mofturosi, care "gusta" mancarica.

Alysh, poti sa mai pui odata listuta cu fetele care vin, ca am rasfoit ult. 10 pagini de la cap trecut da n-am vazut-o.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

poti sa tai lemne cu drujba pe fata mea ca nu are treaba...am luat-o in brate, a lins in somn 180 lapte, am pus-o in pat, intors-o pe o parte, tres paturica de sub ea ca se strambase, nimic. blana. Doamne ajuta pana maine la 7-8

am o intrebare pt Daria_ioana acum am vazut ca ai cezariana si totusi la scurt timp dupa prima nastere..prima nastere tot ceza a fost?

am fost si noi azi sa impartasim fata..maaaaare imbulzeala. noroc ca stim cum sa intram in camaruta de langa altar de afara, am evitat aglomeratia/impartasit fata rapid/plecat repede la soacra la bunatatzi

stefany mi-a facut pofta de tiramisu ce mai mancam cand eram gravida...cate o tava la 2 zile ma mai intreb acu de unde naiba atata piele pe mine...

alysh felicitari pt slabit! dar sa stii ca vestea proasta nu-i chiar asa de proasta.daca stai sa te andesti, fara trezirile alea nocturne, nu scapai de cateva sute de grame...si nesomnul ajuta la slabit asa ca sa imparti banutii cu Vlady

gabitza bogat moshu ala! trebuia sa iti trimit si ghetele noastre pupam baietii frumosi

despre dormit in pat..pai asa mai fur si eu 30 min de somn..cateodata si o ora + daca am noroc. dar asta dupa 6 dimi. ylari si eu tot pe o parte culc fata, nu doar caputul ci cu totul. pe spate mi se pare aiurea mai ales dupa ce papa. stiu de la mine. dupa ce manc, nu pot sta pe spate nici batuta ca mi se pare ca-mi vine inapoi pe gat!

fetelor, voi mai sterilizati bibe, lingurite, etc? ca mie mi s-a cam luat

gata, ma culc! noapte linistita va doresc

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena




Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput