Puiuti de Randunici 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 16
mihatp spune:
lasa tuchi, ca au o mama speciala, deosebita, meseriasa, desteapta si frumoasa, care ii iubeste mult... si cadoul tau pentru ei poti sa consideri si faptul ca inteligenta se "mosteneste" de la mama- pe dovedite![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
simo
bolnaviorul, cum mai e cu febra?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
tuchita spune:
Hai ca m-am apucat sa vad atenta pozele din urma, sa scriu si eu o scrisorica!
Valentina- ce dulce e matei in halatul nou, si cum sta el in picioare!
DanaDC- bine ai venit cu Amira cu tot! pana cum cateva luni nici nu stiam ca exista asa nume! O poza ceva, sa vedem daca i se potriveste numele?
Si de la ea mi-am adus aminte de Roxana careia ii ingheata fundul la Kidex, unde as fi vrut sa ajung si n-am putut!
Bubule, la tine cum a trecut noaptea? S-a cumintit Steful urlator?
Luny, mama ei de centrala! la cat ati cheltuit cu ea anul asta....daca va schimba placa va da garantie? ca eu zic ca asta e cel mai important, ca daca dai 10 mil si peste 1 luna iar aveti probele, mai bine cumparati naibii una noua, cu toate datoriile pe care le presupune!
Am vazut poze cu Mufy si cadoul!
Clau, nici nu pot sa-ti spun ce-mi place cum scrii si ce-as vrea sa am si eu linistea ta! Si am uitat sa-ti zic ca ma buur ca Rebe e bine la pasa, ca aveam emotii ca am gresit tratamentul!
vad ca v-ati dat la rodii! Eu am poftit una cand eram gravi cu Ilinca, si vreo 3 zile am cautat pana am cumparata- si la ce foame aveam asa de nervoasa eram ca trebuia sa iau bob cu bob....si mi-e trecut!
dar sunt bune la gust!
Si tocmai ce-am vazut pozele- la fel de frumoasa!
Clodute sper ca nu mai esti plangacioasa si suparata!
Zoze, ce randunoi priceput, cu lenjerie sexy! Al meu zice ca sunt sexy oricum , mai ales goala!![]()
Mimonix, cunosc faza cu mandarina, lui Seb ii place foarte mult coaja! Nu-nteleg dar nu ma mai obosesc, ca e si el cuminte cand fugareste cate una sa o prinda cu dintii, direct de pe jos, ovcors!
Mihutza, la voi mosul vine in sandale, nu?
Nicoleta, petreci de zor, nu? De ce sa dau, ma, din cauza aspiratorului? Doamne ajuta sa ti-l ia odata, saiti cureti casa si sa fie baiatul cel mare bine!
Cami, ce sofer ai tu? 
Se antreneaza sa o plimbe pe Teo.nu?
Liana, sa fie intr-un ceas bun cu proiectul de casa!
Si cand o sa o terminati sa nu uiti ca suntem prietene, da, sa ma inviti si pe mine la un gratar!![]()
Nicol, supararea s-a dus, inelul l-ai primit, lasa mersul in Germania ca stai si tu cu fetele!
si petrecere frumoasa!
Naty, e super dulce Iulia in costumas! Si cred ca de-abai astepti ceasul, nu? Poate il asorteaza randunoiul tau si cu o lenjerie mov!
Succes cu branula!
Maia, spor la dinti, ca sa zic asa! Ce dragutz din partea Andrei, cred ca te simti tare bine, nu?
Alice, eu am citit Marquez, dar tu nu mi-ai zis daca ai citit Salinger!![]()
Bun si laptele praf, ca si ala tot bani costa!
Blanka, sa dea Dd sa fie totul bine, sa va bucurati si voi de excursia din Austria, ca multe ati mai patimit anul asta!
Il luati pe Eric cu voi?
Mihatp, psiholoaga noastra draga, l-am vazut pe Luca!
Ce isto sunt zornaitoarele alea!
Iar tu cu covorul..daca n-ai avut lacat la gura, asta e!
Nu ma mai lauda atat ca ma ![]()
Dar si eu zic ca sunt amandoi frumosi si destepti ca ma-sa!![]()
Stela, bine ca sunteti alive!
si eu simt uneori ca numai ma plang...dar daca n-am cui altcuiva, ce sa fac?
Durerea aia de spate a ta ma termina, sper sa-ti vina CM-ul si sa fie de la el!
Olga, Kya, Sovi ueraiu???
Hai ca am scris o tona, acus se trezesc copiii!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
amira_roxana spune:
hello!
am auzit ca imi plange tuchi de mila si am bagat capul sa-i spun ca e cald la kidex spre deosebire de baby expo!
poate sa confirme si liana cu randunoiul din dotare care au trecut pe la mine, impreuna cu duracell, care m-a impresionat de nu mai pot! e o scumpete de copil, are niste ochi mari si negri si mi-a aratat si dintii! zice "tata", e o dulceata! mi-e un dor de fii-mea, de mor!
zilele astea am vazut-o doar o ora, ma simt asa de vinovata...dar maine stau acasa, asa ca recuperez!
aaaa, fii-mea mi-a facut cel mai frumos cadou aseara a zis "mama"!

eu nu am primit nik deocamdata, nici macar o nuielusa, dar mi-a zis al meu ca mi-a facut cel mai frumos si destept copil cadou, ce pot sa-mi doresc mai mult?! vezi tuchi, nu-i asa ca semana randunoii nostri antisociali intre ei?
iar eu i-am facut cadou aseara o noapte pe canapea in sufragerie pt ca nu ma lasa sa dorm deoarece este racit si tuseste si ma trezea si pe mine si pe Amira...
cuscra imi pare tare rau de centrala aia nenorocita care va mananca zilele...vb lui symo, mai bine va imprumutati si luati un ak-lumea cu garantie mai mare eventual!
LA MULTI ANI TUTUROR NICOLETELOR DE PE CRENGUTA (si mie, ca si eu sunt nicoleta)
!
va pupic!
tuchita spune:
Gata pauza, s-au trezit Surubel si Surubica, tre' sa incep activitatile didactice!
Pe Surubica o pun la colorta, sa vedem ce faccu Surubel!
Roxana, hai Multi ani de nicoleta! Bine ca e cald! Ai stat o ora si ti-a zis mama, deci Amira nu e suparata pe tine, nu?
Si zici ca Teo e mai frumoasa decat in poze, nu?
Eram precisa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mstela spune:
mihatp,Luny
Luny,eu stau cu capul la cutie,ca s-au strans prea multe si nu vreau sa risc sa fiu acuzata ca ma tot plang,cum mi s-a intamplat o data si mai rau mi-a fost
.Am vazut ghetute dragute in poza.De unde sunt?
tuchi,si lasa ca vor veni si la noi vremuri mai bune..Si eu am mari frustrari din cauza ca nu-i pot oferi copilului ce mi-as dori,dar daca nu se poate mai mult
..
Cuscra
of,cum mai este ginerele meu?
Roxana
tu ai primit mare cadou prin "mama",ca sa se compenseze dorul.

Edit:am vazut un Luca de mihatp fericit printre cadouase.![]()

blanka,uite cum compenseaza Dumnezeu suferinta prin care ai trecut,si vei avea o excursie placuta.Ma bucur pt tine.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
amira_roxana spune:
stela hai nu fi supi, uite 
de incurajare!
si am uitat sa salut randunica noua mamica de Amira 2! neaparat vreau sa vad poze si sa ne spuna cum a ales numele!
mstela spune:
Roxana.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
aliceionescu spune:
Mai...ma simt cam neserioasa...sa ma iertati cu lipsa mea de spirit de sarbatori! Tocmai ce am vb cu prietena mea din Germ., care mi-a trimis zilele trecute colet pt Thea. Si azi m-a intrebat: "Ce-a zis Thea de cadoul de la Mosh?"...Si m-am rusinat, ca eu nu l-am luat drept "mosh" pe respectivul colet, dar o fac acum. Si pun si poza.
tuchi, da, ma', am citit Salinger! Se putea?!? Si mie mi-a placut mult "De veghe...." Si da, eu chiar m-am bucurat pe bune de laptele praf!
Stela, tot vreau sa-ti zic ceva, de nu mai stiu cate zile. Mai, legat de pb. fetei tale, cu bibele, te-ai gandit vreodata ca poate nu-i laptele de vina, ci biberonul? Poate nu-i place tetina, forma, mirosul...Am citit ca multi copii refuza tetinele din latex sau cauciuc, pe motiv de miros. Raman cele de silicon. Apoi ca forma, poate si aici e ceva... Spre ex. exista tetine mai bombate asa, de au cumva forma sanului. Te poti uita la Nuk- First Choice, ca sa intelegi ce zic. E o opinie...
Luny, la fel ca Stelei, mai incerca si alfel de bibe. Bafta multa cu centrala!
Am fost afara, am halit piure cu ou, acum Thea tre' sa se trez. si sa reluam rutina. Am 2 filmulete si poza cu geaca de la Mosh aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2004492290103304986iCxJaw
ursuleata, intrebai de un film bun. Vin eu cu o idee, dar si cu intarziere:"Cercul poetilor disparuti" sau "Crash" -superbe ambele!
Nicol, saru'mana de programel!

Aaaaa! Si in filmuletul cu "mama"...stiam ca jucaria copkilului este hipopotam, nu rinocer, da' eram emotionata rau!![]()