Puiuti de Randunici 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu05 spune:
La multi ani Nicoleta, Nicol, Cami-Nico!
Wow, multumim pt. nominalizari, Miha si Naty!
Am admirat cum a venit Mosu’ la Luca de Cami si Luca de Miha, la Iulia, la Teo-girl, la Nicol
, la Mufarin, la Thea 
Felicitari Diana pt. dintisor!
Blanka, felicitari pt. excursie!
Luny, nu mai fi trista cu centrala, o rezolvati voi cumva 
Sanatate lui Barosanel!
Tuchi, s-a trezit pana la 1 jumate de 20 de ori pe putin
…si i-am dat nurofen si lapte si apoi a dormit pana la 6 dimineata cand a baut iar lapte si apoi trezirea la 9, ca a venit Mosu’. Eu am impresia ca i se face foame…nici nu stiu…ca bea 200 ml de laptic inainte de culcare. O sa incerc sa-i pun iar cereale in laptele de seara poate nu s-o mai trezi…
Bine ai venit pe crenguta Dana!
Sovi e bine, doar ca vrea sa stea departe de net/calculator. Sahu e iar cu putini muci. Am vb aseara cu ea si i-am zis ca toata lumea o striga pe crenguta si a fost emotionata. Poate intra si ea nitel! 
Noi am fost in gasca in Tineretului, mai incolo pun poze si cele cu cadourile de la Mos. Am fost si eu cuminte si am primit un gel de dus Very Irresistible stia mosu' ca-mi place parfumul si mi-a luat si gel ![]()
Baietii mei dorm acum si eu vreau sa ma epilez in liniste, sa ma fac mumoasa.
Sunt tot racita si ma doare gatul si o ia usor spre piept durerea
...oare ce sa iau? antibiotic??
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
Simo27 spune:
Tuchi,numai de azi-noapte i-am dat antibioticul -Klacid!azi i-am pus termometru in fund si avea doar 37 cu 4 sau cu 2,a scazut simtitor!se vede efectul antibioticului!acum face nani,nu a mai fost marait,chiar ne-am jucat !bineinteles ca nu am putut dormi,ca a sunat socrelu ca vrea sa vina si i-am zis sa vina dupa 8,cand e si fi-su acasa!![]()
nu mai conteaza de ce m-am suparat..sunt mult prea obosita si iau totul prea in tagic!nu-mi sta in fire sa fiu asa!sa nu te superi pe mine,draga Cata
!
Miha,multumim ca te gandesti la noi

LA MULTI ANI!!!Roxana-NICOLETA,ce frumos povestesti de AMIRA!!hai ,alas ca tot ce faci ,faci pt ea,sa-i fie bine!mai pune poze cu Amira,da?
CUSCRA DRAGA
,chiar imi faceam griji!am raguist cat tot te-am strigat
!
incet,incet o sa se invete si TEA
cu bibele!multa rabdare
Alice,ce geaca faina are Thea
Oana,ia antibiotic,nu mai sta!ca o sa se agraveze!sanatate
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
AA, am uitat sa zic de Rebeccoasa frumoasa, am admirat-o si pe ea si pe mami ei 
Roxana, si tu esti Nicoleta? LMA!!
Si LMA tuturor ce poarta numele Sf. Nicolae!
Sa va povestesc de-aseara: Vlad s-a culcat f. tarziu, nu putea sa adoarma, statea cu gandul la Mos
. S-a dus de vreo 2 ori la baie si se uita lung la cizmulite, care erau inca goale. M-a intrebat o data daca i le-am pus si pe ale lui Stef, era f.nerabdator. Dimineata s-a dus glont la usa si a luat telefonul lui Stef si a venit sa ne scoale: Mami, uite ce a primit Stef!! era in extaz si numai el s-a jucat cu telefonul ala 
M-am facut gigea la fofo
, fug sa dau jos si restul de blana ![]()
Aa, Simo, as lua, dar nu stiu ce antibiotic sa iau...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
Bubu, Amoxicilina 500mg, 1 cp la 8 ore, dar nu stiu daca iti da de la farma fara reteta!
trimite randunoiul sa-si foloseasaca farmecul personal!
Simo, atunci e bine!
Alice, am vazut filemele, mortala Thea! mie ala mi s-a parut ca e porc!
Comentariile Ilincai- ce bebe e?
-Un bebelus care se numeste Thea!
-E frumos! Dra mama lui unde e?
-mama ei filmeraza!
- asta zice numai mama, nu ca Sebi care zice tata!![]()
Filuml al doilea n-avea sonor la mine!
Hai ca vine nasa lui Seb in vizita, n-am sa-i servesc decat cu apa chioara si floricele la microunde!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Mersi mult Tuchi
! chiar o sa-l trimit cand se trezeste, ca nu vreau sa le dau la copii carcaiash din gatu' meu...
Incarc si eu acum pozici!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
tuchita spune:
parafrazand un clasic in viata, eee, ce bun ciolanul e
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
amira_roxana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita parafrazand un clasic in viata, eee, ce bun ciolanul e Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |

super tare!
aliceionescu spune:
Ilinca e mortala, k de obicei!!!
Nu stiu de ce n-o fi avand sonor cel de-al doilea film, oricum, nu-i mare lucru in afara faptului k fii-mea se da in spectacol zicand continuu "data" la "gata".
bubule, eu n-as vrea sa te dezamagesc...insa la fel a inceput si Thea cu agitatia de peste noapte. La fel am crezut si eu, k nu i-o mai fi bun laptele asta, k nu-i mai tine de foame. Ca daca se trezea de tot, eu ii faceam sa manance si manca de cele mai multe ori. Bine, noi suntem tot la 120 ml, de la 2 luni
. Dar am fost la dr. Si mi-a zis ca-i de la eruptia dentara si ca se "scarpina" cu tetina biberonului, iar dc mai curge si lapte la "scarpinat", cu atat mai bine. Oricum, pt linistea mea sufleteasca, dr mi-a recomandat sa-i pun in laptele din bibe faina de orez (am luat de la Nestle). Insa a fost cam degeaba, Thea tot foita e. Dar poate la voi o fi vb de foame si poate scapati mai usor.
tuchi, bun ciolanu', da' bun si voinicul de-l roade!![]()
Simo, deci Sam e pe calea cea buna, nu?