Puiuti de Randunici 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
Am uitat...
La multi ani, Nicol si Nicoleta!!
La multi ani tuturor celor care-si aniverseaza azi parinti,frati, surori, prieteni etc!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Cum a primit Mufa cadoul de la Mosu'Niky![]()
LUNY
mstela spune:
LA MULTI ANI NICOLETELOR NOASTRE!MULTE DARURI IN VIATA DE LA SF. NICOLAE!
LA MULTI ANI NICOLAILOR/NICOLETELOR DIN FAMILIILE VOASTRE!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Salutari randunici.
Scot capul sa va spun ca suntem bine.Nu am mai intrat zilele astea pentru a nu va mai indispune si eu cu ale mele si cu starea de kko..
Inca ne chinuim cu laptele praf,dar parca am fi pe drumul bun.Dar au fost zile nasoale tare cu intarcatul.Incepe sa accepte cate putin milumil.Eu cu dureri de mijloc,veni-mi-ar cm-ul ala o data (vorba lui Luny),sa scap de dureri si stari nasoale.
Movalindelor,bine ati revenit in cuib!E o dulceata movalinda mica!
Cuscra,of,imi pare tare rau ca ginerele meu e bolnavior...sanatate multa,sa treaca problemele..
Luny,imi pare rau ca aveti probleme iar cu centrala.Sper sa o rezolvati repede.
LMA CAMI,SA FII FERICITA SI IUBITA!
Mihutza,sa-ti traiasca nepotzik scumpa grabita sa vina pe lume!!E o frumusete!
blanka,ma bucur mult pt Eric ca nu mai are infectie!
In rest,am vazut pui frumosi
,Patrickul de gecko si bb Luca de Cami m-au luminat cu asa costume de mosuletz
..
Ma bucur pt puii ce s-au facut bine,ma intristez pt cei bolnaviori-muciosi..
pe toata lumea fara exceptie.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mihatp spune:
luny, m-am uitat fascinata ce baiat mare ai tu! eeee, suntem la cuburi!
stela hai ca noi facem fata, iar tu poate povestind cu noi mai pui niste lapte (sau frisca) in starea de kko si se schimba in bine
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
cioc cioc...clau
...

nu ma spala, toata Dunarea!![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
luny spune:
Stela, dak e cineva care strica atmosfera si distractia, aia sunt eu, cu problemele mele, mi-am zis oful, gata, acum nu mai zic nimic despre centrala..fa si tu la fel..
Miha, si eu l-am vazut pe Luca, mi-a placut tare babetica rosie cu Mos Craciun!
..si am vazut si cadourile lui Sam, ale Teroristei Teo, si Nicol cu inelul frumos pe deget, Blanka s-a scos cu excursia(sunt verde!!), Tuchi cu copii in ghete,pe Mimo o astept cu poze, si pe Clau, dar imbracata in cadoul sexos ovcors, care mai de care..frumos! eu nu am primit nimic, iub la fel..aaa, mint!! biata mama, a venit aseara incarcata cu rodii, portocale, un vin alb, alune, cioco, crema de corp si gel de dus ptr mine..ghetutele lui Mufa din poze tot de la ea sunt!![]()
LUNY
luny spune:
aaa, mai era cineva care tre musai sa-si imbrace cadoul:ZEZEEEEEEEEE!!!!!!!!!!![]()
![]()
LUNY
tuchita spune:
gata! Copiii dorm, vasele-s spalate, jucariile in cos, pauza de forum!
Am iesit o ora la plimbare cu amandoi, tare bine a fost!
Simo, of, ce nasol e Sam! Tu ii dai si antitermic la 4 ore? Nurofen alternativ cu Paracetamol? Oricum, la peste 39 tre' sa ii pui algocalmin!
De cate zile ii dai antibiotic, ca 39 cu 9 e foarte aproape de pericol, de convulsii, se poate deshidrata...Of, nu se mai termina bolesnitele astea!
Si cred ca pe mine te-ai sup[arat, ai crezut ca sunt ironica la adresa cadourilor aduse de Mosu" la voi acasa!
da' de unde, eu sunt doar invidioasa! trecem printr-o perioada tare proasta ( de 5 ani aud ca de la primavara/toamna o sa fie mai bine- randunoiul meu nu are asa succes ca al lui Clau in afaceri, din pacate!
)!
aseara cand le punem dulciurile in ghetute ma gandeam sa le pun si jucariile luate pentru Craciun! Cu greu m-am abtinut, ca mi-era totusi prea teama ca nu o sa mai am bani sa le iau ceva!
noi toti zicem ca teoretic nu e bine sa exageram, sa ne rasfatam copiii, dar in zile de astea le-am cumpara orice!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihatp spune:
asa...nu mai stiu ce am zis si daca am zis
Tuchi, meserias Mos ai tu, ce minunatii de cadouri ai primit
m-am bucurat pentru fiecare in parte... pentru inelus, pentru excursie, pentru ursuletul Iulia
parere de rau...a picat o excursie, ar fi picat bine dupa cearta cu randunoiul, of mai!
mie ca de obicei, nu prea mi-a adus mosul nimic... se pare ca n-am fost cuminte!
de la ai mei nu am pretentii ca si asa nu apuca sa iasa din casa, cel putin maica-mea. iar pe randunoi l-am dus eu in eroare ca am declarat
cand am cumparat zilele trecute un covor ca ala mi-e cadoul. am fost tare incantata de el. si e pentru casa in constructie, asa ca o sa ma bucur cu adevarat de el peste vreo 2 ani
dar macar mi-a adus ceva dulce
, sa recuperez ce am pierdut
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade