Puiuti de Randunici 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 14
nicol_conte spune:
Ma duc sa ma imbrac si plec in primul rand sa-mi spal masina, apoi la cosmetica ca mi-au iesit niste monstrii pe fata si apoi vad eu ce mai fac..musafirii i-am redirectionat la mama la bloc, ne strangem dupa ora 14-15, ca eu n-am avut chef de pregateala.
Am uitat mai de dimineata s-o nominalizez pe Mimo si s-o pup
ca mi-a dat mana sa ies din butoi
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Va multumesc de aprecieri
Naty iti dai seama ca si eu l-am intrebat daca semnifica ceva si mi-a spus ca e cadou de la Mos Nicolae...as fi vrut eu mai mult..dar deocamdata, nu..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
clauclau spune:
Ai vazut mai Nicol??? Asculta aici un om intelept!![]()
Simo, imi pare tare rau de febra lui Sam.
Nu e bine deloc...
La cererea Lianei, poze noi cu Rebecoasa.
POZE
Simo27 spune:
l-am culcat,sper sa doarma!m-am rugat sa bea laptic,ca de ieri de la 15 nu a mai baut deloc si mi-a ajutat DD, a baut cam 180de ml!!Naty
,nu prea imi sta in fire sa ma plang,mereu ma gandesc ca poate fi mai rau decat atat,ca alti copii sunt in spitale,si al meu multumesc lui Dumnezeu nu e asa de grav,asa zic mereu!dar azi-noapte am cam ajuns la capatul puterilor,nu a dormit saracutu,se chinuia ingrozitor ca se vedea ca are dureri,plus febra mare care l-a molesit si a transpirat de m-am speriat:a udat body asa de tare ca l-am stors
,eral lac de transpiratie!si i-am facut suspensia pe la 12 noaptea ,i-am dat klacidul-nu mi-a vomat-si ceva,ceva s-a mai linistit!febra cand este f mare,cand dispare
...nu-mi dau seama ce poate fi!de dimineata i-am dus pipi si pe luni sau marti vom sti daca e infectie!!pe dr nu o mai sun ca o sa zica ca am luat-o razna,daca si dupa antibioticul asta o sa persiste febra,voi merge luni la ea,asa mi-a zis!
Nici nu stiu ce sa fac:sa dorm,sa strang pe aici...David e la sora-mea!mama e ff racita..viata!
Liana,
!darnic si cu TEO mosu![]()
Nicol,ce cadou frumos!

Clau,Rebecoasa
e scumpa si o iubita de fetita!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
aliceionescu spune:
Salut! Indata iesim si noi afara. Despre spiritul sarbatorilor nu pot spune nimic, din pacate, pt. ca m-a parasit definitiv acum multi, multi ani. De fapt, haide sa nu fiu asa transanta, poate va reinvia o data cu aparitia Theei, mai ales ca taica-su e "fan" pom de iarna... Mosul ne-a adus 2 cutii de lapte de la bunica (in ideea ca fericirea trece prin stomac, probabil
), iar mie si Omului, cosmetice...Nimic deosebit. Deci ma iertati dc nu pozez laptele, da?
:)))
Nicol, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de familia ta. Si de inel, care e f. misto!!
Azi o sa-ti trimit invitatie pe mess, poate ai un pic de timp si pt mine. Dc nu, nu-i pb! ID-ul meu este f_danaila.
Naty, costumasul Iuliei este frumos rau!!! De unde l-o fi luat nasa-sa, stii? Si...fii cuminte pana la Craciun, sa vina mosul cu un ceas pe cinste! Ma bucur ca Iulia este mai bine! Plimbare placuta!
Mimo, lasa si tu "Jocul..." ala la o parte si incerca alta carte, de pilda "Lupul de stepa".
Miha, cand m-am vazut "nominalizata", cat pe ce sa-mi iasa inima din piept de bucurie, mai ales ca eu nu ma vad deloc asa. Dar m-am simti bine, multumesc!
Nicoleta, la multi ani si tie, sa fii sanatoasa si fericita!
Olgutza, ce-i cu voi? Sunteti bine? Cum e Sophie? Fac o paranteza, ca am uitat sa-ti zic: stiam ca Nila vine de la personajul cu acelasi nume, din "Morometii". Tocmai de aia imi place asa tare!!!
Cata, si eu zic la fel, ca cel mai important cadou din viata mea este Thea! Sa ne traiasca deci cadurile!!
Luny, aiurea, ma, cu centrala aia!!Mai ales ca-i iarna si ca s-a stricat acum, in prag de sarbatori...Offf, sa rezolvati cat mai curand!
Simo, pai cum asa, sa stergi pozele??? Ca abia ne mai vin si noua idei.
Fetele, mai am de scris, da' iesc cu Thea acum. Sper sa pot reveni, ieri am avut pb. cu calculatorul.
luny spune:
eu sunt adaaanc de tot in butoi ..simt ca n-o mai scoatem la capat..s-a stricat placa de baza(sau ceva de genul) la centrala, si sunt 2 variante, s-o schimbam, si mai tine cativa ani(cica durata de viata a unei centrrale e cca 10 ani, asta are 5), ceea ce costa jumate dintr-o centrala , noua, si varianta a doua, sa luam alta noua, ptr care nu avem bani oricum ..Liviu nu vrea sa luam alta oricum, cu asta ce facem, o aruncam, daca e reparabila?imi vine sa mor de ciuda...uite cum ramanem noi fara niciun ban si poate si datori de sarbatori.. pana una lata, luni trebuie sa decidem ce facem, sa anuntam omul ala, sa stie daca da comanda..si piesa vine miercuri..deci oricum ar fi, pana miercuri nu avem apa calda si caldura, ca-n vremurile lui Ceasca vom fi..noroc ca am o aeroterma buna..

Am vazut toate pozele, cadourtile frumoase de MN, am citit tot...poate imi fac curaj sa descarc si eu poze cu Mufyca si cadoul lui..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kitzy spune:
Ne iese un dinte!!! Ne iese un dinte!!!!

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
mihatp spune:
mai clau...vezi ce mi-e cu oboseala
iarta
am facut niste modificari in sir (ca pe cuvant ca erai si tu acolo la sufletele) dar am vrut sa accentuez altceva la tine, am sters si am vrut sa fac un alt rand cu tine (de draga ce-mi esti
) si pana la urma am dat cu bota-n balta si am uitat sa-mi duc gandul la capat.

si atata m-am chiorat sa vad ce am uitat, si sa nu uit pe cineva

ma intorc la lista, ca mai am numiri de facut
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
blankar spune:
hai ma Simo!
de la ce are asa febra mare????/
ceva infectie in organism ,aveti grija

Naty tin pumnii pe cand ii pune branula Iuliei,eu stiu