Puiuti de Randunici 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 13
cami33 spune:
Simooooo, si eu am pus

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
Simo, dar nu s-a inteles asa, de ce spui asta??? E super ca ai pus pozici si or sa mai apara intre timp. Si Cami a pus poze..., eu nu mai am cum ca am ratat momentul, poate doar sa pozez cadoul Rebeccai si sa-l pun aici...Nu fi suparici ca n-ai de ce.

POZE
nicol_conte spune:
Simo cum sa stergi mami pozele? Cine a zis ca te lauzi? S-apoi am mai vazut pozici cu cadouri de la Mos , nu mai stiu la cine.. oricum restul lumii nu a apucat sa faca poze, altii n-au foat cuminti si n-au primit...asta e...vad ca m-am transformat in avocatul poporului intre timp
ca tot m-am inscris la Facultatea de Drept
Naty superba Iulia in costumul de Urs Polar!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
lianam spune:
simoooo na, na bataiuta
....iti dau nuielusa de la mosu daca mai spui bazaconii....pozele au fost super... mie tare imi place sa ma uit
....eu nu am facut poze inca la ce a primit teo (nu sunt mosii prea bogati ca cica e criza financiara
si tocmai am golit buzunarul ca am platit si proiectul de casa...dar o jucarioara acolo tot se gaseste
Liana, mami de Teo
Simo27 spune:
In fine,nu ma bagati in seama!e clar ca am inteles aiurea!!!sunt dupa a 4 a noapte de nesomn,de plansete,de febra 39 cu 9...si nu mai pot!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
nicol_conte spune:
Cred ca a avut Clau gura aurita
ca tocmai a venit Mosu si la mine:
Priviti
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Edit: e mult mai frumos in realitate decat in poze
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_conte Cred ca a avut Clau gura aurita ca tocmai a venit Mosu si la mine: Priviti![]() Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Edit: e mult mai frumos in realitate decat in poze |
frumooooos! sa-l stapanesti sanatoasa si iubita Liana, mami de Teo
natynic spune:
Nicol, cadoul reprezinta...cam ce cred eu?

![]()
Oricum, sa-l porti iubita!
Simo, mai, mai, 39,9?? Ceva nu e in ordine...Ii mai si scade sau tot asa e mereu? Tu nu prea te plangi si...Hai, vino si spune tot!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Maia37 spune:
Nico frumos cadou
Clau eu i-am luat iaurt lui Vlad cu fructul pasiunii si cereale si nu-i place...
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD