Puiuti de Randunici 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicol , multumesc, Iulia e bine, azi dimineata insa a plans ingrozitor la injectie si a trebuit scoasa branula ca deja se umflase piciorusul; din fericire asistenta zice ca va prinde vena la celalalt piciorus, caci altfel la mana e jale, sigur si-ar scoate-o iar. Asa ca deocamdata i-a scos branula (yupiii! asta inseamna ca azi putem iesi putin, chit ca are muci, si ca putem face si baita ca lumea)iar diseara ii va pune alta-nici nu vreau sa ma gandesc ce urlete vor fi iar, draga de ea dar asta e, daca reusim sa facem 10 zile de tratament pe vena cu Cefort poate scapam definitiv de uratii de Coli...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Si, dupa cum v-am promis, cadoul Iuliei de Mos Nicolae aici

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)

ce ursulet fruuuumos!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

La multi ani Nicol,Nicoleta,Cami33 si sa traiti cu numele!
Naty ma bucur ca am vazut-o pe Iulia,ce mare s-a facut!Mos Nicolae a facut-o urs polar?
Noi ne chinuim in continuare cu dintisorii,avem tot trei si-l asteptam de ceva timp pe al patrulea cu chiote,maraieli si tot tacamul.Am cedat si i-am luat lui Vlad premergator dar il pun rar in el in rest e pasionat de jumper in continuare.
A venit si la noi Mos Nicolae caci am fost cuminti cu totii.Frumos aseara inainte de culcare caci Andra ne-a cumparat la toti cate o surpriza si ne pandeam unii pe altii care adoarme primul celalalt sa puna cadourile

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

maia ...poate iti aduce mosul si un pic mai mult timp liber sa vii mai des pe crenguta

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Naty are Iulia Coli?Dar cum a reusit sa-l ia?Ma scuzi te rog ca intreb dar nu am intrat demult si nici timp nu am avut sa citesc di urma...Imi cer scuze randunele dar ar trebui sa incerc sa intru mai des si-mi spun asta mereu dar timpul e scurt si ma trezesc iar ca nu am facut una sau alta...Sper sa ma intelegeti

Mergi la inceput

Liana bine ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI ANI ,NICOLETA,NICOL SI CAMI-NICOLETA!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vad ca numai eu am pus poze de la Mos..si nu am facut-o ca sa ma laud!!!mai bine le sterg!!nu era intenia de a ma da mare....imi pare rau ca asa s-a inteles!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am papat fructele si acum astept sa adoarma...

Naty, ce ursulet frumos!

Nicol, nu fi suparata, pana diseara sigur vine si cadoul mult asteptat..

Data trecuta i-am cumparat cereale de la Milupa de la 8 luni care au primele bucatele. Sunt cu iaurt si fructe, piersica si fructul pasiunii. Esec total, scuipa bucatelele imediat si se stramba...asa ca i le mixez si i le fac pasta ca si pana acum. Asa ii plac tare mult , mananca un ditamai castronelul, adica vreo 200 g. Ma gandeam initial ca trebuie sa le arunc, dar bine ca am gasit solutia...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Foarte dragut ursuletul tau, Naty
Cred ca e "inrudit" cu al meu (tot de la nasica lui, sora mea). Plimbarica placuta

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput