Puiuti de Randunici 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 11
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 am prins hotul micul sofer Mos Nicolae Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) |

daaaaa, pai trebuia....era musai
....da' poate poate incerc Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Neata,
Cami, atunci LA MULTI ANI INCA O DATA SI PENTRU NICOLETA!

Nicoleta, dar ce papa bun ne-ai facut tu azi-noapte!!

Bey, pe mine nu ma iubeste Miha ca nu m-a nominalizat!
...Dar eu tot ii dau un pupic in dimineata asta!
POZE
lianam spune:
tuchi pai asa si trebuie; adica ma rog, asa stiu eu, ca mos nicolae aduce la copii dulciuri (plus/minus jucarele da' nu prea scumpe, simbolic); cica tre sa fie mai saracut, ca altfel nu se deosebeste de mos craciun
; asa stiu eu, dar cate bordeie atatea obiceie....in ce-i priveste pe piticotii nostrii, e mai mult de hatarul nostru, ca ei daca le-am da un pet, un carton, ceva sa fosneasca, cred ca ar fi mai fericiti decat la alte jucarele ![]()
teo a primit o jucarie de plus, un om de zapada care canta si probabil mai achizitionam ceva azi de la targ
...da' e criza financiara asa ca randunoiu' e cu ochii pe noi
...suntem la restrictii
....a, si a mai primit de la nasi o pereche de adidasi de la nike si o bluzita, un pulovaras si o pereche de strampi de la Z ..... si indata ce golesc sticla de fanta ii da mama si o sticla maaaare cu eticheta fosnitoare si care bubuie pe gresie ![]()
Liana, mami de Teo
lianam spune:
eeeee cuscra pai hai sa ne traiesti si de sfanta ce esti

nico harnicuta ai fost, buna papa ![]()
clau mosu meu e mai practic de fel, si cand nu are timp (si de ceva vreme nu prea mai are
) sau nu e sigur ce vreau, imi da banuti, asa ca am primit 100 de euro sa-mi iau "jucarii si dulciuri"
...... si faza tare a fost ca nu i-a pus in ghetute, mi i-a pus pe laptop sa fie sigur ![]()
Liana, mami de Teo
nicol_conte spune:
[b][red]Va multumesc tuturor pentru urari
si va invit sa va infruptati:

Mie nu mi-a adus nimic Mosu....deocamdata
, adica am primit ceva, ceva si urmeaza sa mai primesc ca vin rudele de la capitala, dar de la cine imi doresc eu mai mult si mai mult- inca nu s-a simtit...
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
cami33 spune:
cuscra, foarte tare mosu' tau
. Al meu n-a avut inspiratie la cadouri niciodata si dupa cateva rateuri am inceput sa mi le iau singura
... si toata lumea e multumita![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
nicol_conte spune:
Ba chiar sunt suparata ca maine trebuia sa plecam in Germania, ne hotarasem sa mergem cu masina cu niste prieteni care voiau sa-si ia si eu o masina, dar daca s-a triplat taxa la SH-uri ei cica nu mai merg....si randunoiul nu mai vrea sa plecam nici noi acum, poate dupa Anu Nou...si aveam un chef de pus coada la spinare....
Mami de
nicol_conte spune:
In alta ordine de idei ma bucur tare mult ca s-a intregit grupul
, cuscra uelcom back, ce mai face David ?O poza ceva?Sau chiar mai multe?
Luny imi pare rau ca vi s-a stricat centrala si ca tre sa renuntati la alte bucurii ca sa o schimbati. Dar poate iti face Mufa o bucurie si ia exemplu de la Rebe de Clau si incepe sa doarma si el mai bine noaptea ca sa te mai linistesti si tu..
Clau ce frumos ai scris de plimbarile voastre in 4! Eu sunt sigura ca Mihutza te iubeste la fel de mult ca pe noi, dar pur si si simplu a uitat sa-ti scrie numele..
Mihutza multumesc ca m-ai trecut in listutza
Naty pupici si multa sanatae Iuliei! Cum mai este?
fug ca urla de foame dumneaei...o sa manace mai mult de-o gramada...
Mami de
natynic spune:
LA MULTI SI FERICITI ANI NICOL, NICOLETA, CAMI SI RESTUL NICOLAILOR SI NICOLETELOR DINTRE VOI SI CEI DRAGI! 

Mihatp, multumesc mult pentru aprecieri!

Cum va ziceam, la noi Mos Nicolae vine numai la copii...eu n-am mai primit de ani buni nimic de la nimeni, dar asta nu ma supara pentru ca-mi vine mie randul de Craciun...Apropo, aseara cel putin am aflat ce mi se pregateste de Craciun...Ma plangeam de fii-mea ca aproape mi-a rupt cureaua bietului meu ceas mov (e distractia ei preferata la mese, sa traga si sa rasuceasca de acea curea) si ca trebuie sa-mi iau alta curea. Asa mi s-a marturisit ca "mi se pregateste" un ceas nou, bengos si mov 
Si, dupa cum v-am promis, cadoul Iuliei de Mos Nicolae aici
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!