Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

noi nu stim daca facem bradul, ca mi se suie mitzi in ea.
Si la betele de mos se catzara si vrea sa le pape.

Dya felicitari lui ginerica pentru dintisor! Sper sa nu ii paseasca si piti pe urme.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

giulianna
Eva sa stii ca si eu am mai auzit varianta asta, ca Mos Nicolae vine doar cu dulciuri si fructe si Mos Craciun cu cadouri mai consistente. Intr-un fel mi se pare si mai omenesc.... cum sa-i indes eu Maiei ditai caruselul in mocasinii ei, masura 15?
Alina, astept sa se trezeasca fi'mea si o pun la vizionare de Cipri, sa vaza si ea ce ii pregatesc :p Ce se mai iubesc ei, ca doi fratiori model
Nikolici, pai organizam saptamana viitoare, eu si felicic venim sigur.
Ma duc sa fac un pic curat ca parca o vad ca acu se trezeste.. .

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Buna fetele,

Eu tot ziceam tuturor fetelor care doresc sa mearga in parcul Tineretului sa ni se alature.Pana acum gasca este formata din Nikolici si 300.Si avem si cafeneaua actorilor unde putem sa ne delectam cu o super pizzone.
Azi, cum a fost o super zi de iarna-primavara am stat din nou ,nu mai stiu cate ore...este o placere sa te plimbi cu bebelusul tau asa mandra prin parc...si sa vorbesti vrute si nevrute cu mamica vecina caruciorului tau .
Deci saptamana viitoare cine se baga???
Felicic daca vi adu si o pulpa de ceva sa manance si gura mea, nu apuc sa mananc...as aprecia.
Multumesc tuturor fetelor care s au gandit ca maine este ziua mea, schimb prefixul...sa fiu trista oare???Nu am de ce SUNT O FEMEIE IMPLINITA!
De fapt nu v am spus eu sunt Mos Niculae in persoana, ce sa va aduca mosul?? sau moasha???

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

noi stam la eroii revolutiei destul de aproape de tineretului,,,poate ne bagam la o iesire sapt viitoare daca mai tine vremea cu noi

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna seara fetelor!

Azi am implinit 3 luni si am sarbatorit-o cu o plimbare lunga si mici cumparaturi pentru pitici...Ne-am facut ghetutele si stam cuminti sa vina Mos Nicolae, la propriu , ca noi inca avem programul defazat si noaptea avem chef de joaca si chiuieli, iar ziua dormim.
Maine o asteptam si pe Elena de la bunici si vom ramane in formatie completa pana dupa sarbatori. O sa fie distractiv, mai ales ca si tati isi liber.

Ma gandeam sa va dau un pont: am gasit la Mega Image niste cutii muzicale cu turta dulce. Cutia e metalica cu imagini de Craciun si se poate folosi si pentru alte lucruri.Nu costa mult, in jur de 23 lei, nu mai stiu sigur. Oricum la noi o sa o aduca Mosul Elenei, dar am pus in ea jucarioare in loc de dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

cocutica:la multi ani,, sa cresteti mari, frumoase si sanatoase

mami de andrei

Mergi la inceput

Pentru ca ma cheama si pe mine Nicoleta si maine am casa plina de musafiri, care sigur vor veni randuri- randuri si sigur nu voi putea sa intru pe DC, as vrea sa urez inca din seara asta LA MULTI ANI, tutror celor cu numele de Nicolae, Nicoleta, Niculina si celelalte derivate! Multa sanatate, fericire, bucurie si impliniri alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ia uitati fetelor 2 pupazele suparate pe banca alias Anda de 300 si Karina de Nikolici

La o punga de pufuletzi

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

cocutica:la multi ani,, sa cresteti mari, frumoase si sanatoase

mami de andrei

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

iepurilaaaaa....intrebai de colargol...sunt ok...eu i-am pus micutului protargol...cred ca este acelasi lucru...sunt preparate in farmacie pe baza de propolis... usuca mucozitatile si dezinfecteaza ...eu i-am pus lui Erik cand nu avea nici 2 saptamani....

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

sarumana si pup. din cate am citit colargolul are si argint in compozitie. mi-a zis farmacista ca e ok, dar nu mai mult de 4-5 zile.
in continuare nu stiu cum sa procedez cu biorinilul. inca nu i l-am pus.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nikolici, 300 aveti niste fete de nota 20
cat despre cadoul meu de mos, asta este.

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput