Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumim de urari pentru dintisor!!!Dar poate nu m-am exprimat bine inca nu ne-a iesit dar e pe vine asa a zis dr ca e aproape iesit dar nu a perforat inca gingiuta si se pare ca acum e durerea mai mare, sper sa nu mai asteptam dupa el 1 luna.
Felicic si eu am avut dinti de la 3 luni si am inteles ca e cam ereditar deci.. bafta lui Falkone la dintisori

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Bune seara

Am intat si noi pe fuga sa uram LA MULTI ANI pentru

ELLEN LAURA de Mmimi

MARIA de Cocutica

MAX de Illia99

july-morning imi erattare dor de tine, chiar ieri sau alaltaieri am strigat dupa tine ca nu mai stiam nimik. Bine ai revenit. Maia e dulcica foc!!! Sa-ti traiasca!!!

Noapte buna tuturor!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nikolici mi-ai rupt inima in poza aia in care se vede parcul si lacul pe fundal.
La primavara sigur venim si noi.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nikolici pozele sunt super ,fetele de pe banca sunt taaare dragutze

Cocutica printzesei si si tie pe maine.Distractie placuta.

sabinel Amalia e tare bucuroasa de cadou

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Andy
Alexia

nooo, ala era cadoul meu, ca-si tine jucaria in mana. al ei e pe vine, tre s-apara tati de la serviciu. eu i-am luat azi 3 body-uri, inclusiv cel de pe ea, ca in majoritatea nu mai incape si tin cupilu` cu body-urile neincheiate intre picioruse maine iesim cu toatele la raport care mai de care cu daruri mai frumoase

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Nocom, Andy multumim de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Andy
Alexia

nooo, ala era cadoul meu, ca-si tine jucaria in mana. al ei e pe vine, tre s-apara tati de la serviciu. eu i-am luat azi 3 body-uri, inclusiv cel de pe ea, ca in majoritatea nu mai incape si tin cupilu` cu body-urile neincheiate intre picioruse maine iesim cu toatele la raport care mai de care cu daruri mai frumoase

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

No asta da cadou...eu tot sper ca o sa-mi rada Alexia ca tot aud pe aici si ea nimic,ar cel mai frumos cadou

Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Laura stai linistita, o sa zambeasca si o sa rada si Alexia.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

laura, eu cred ca alexia va rade in hohote direct. sa te vad atunci cum o s-o opresti

poze
povestea nasterii
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nikolici ai toate datele necesare pentru pasaport www.infotravelromania.ro/pasaport.html" target="_blank">aici
Imi spusese si mama la fel dar nu are rost sa scriu atata

In seara asta, in premiera , am facut baie soricelului singura !!!!!!Si am trecut si la masaj, l-am intors pe burtica, ca l-am vazut binedispus si m-am riscat. I-a placut

Laura de Mmimi

Maria de Cocutica

Max de Illia

Si pentru maine Cocutica in avans ca nu poti intra maine !

Sabinel ce frumos isi tine jucaria in manutze !!!

Le: Cuscra ce imi face nora ? A fost cuminte ? Vine mosul ? Va pooooooooooooooop dulce

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput