Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 7

Nocom spune:
Voi deja faceti bradul?!??!!??! Nu e cam devreme? De craciun ce faceti? Cozonaci?
Vedeti sa nu uitati sa spalati si botoseii bebeilor ca sa vina si la ei mosul, nu?
Babytza si eu ma bag la bb 3, chiar saptamana trecuta vorbeam cu sotul...cand sa ne apucam!!!! Mai asteptam un pic si apoi......
giulianna, cum Matei a adormit deja, Mosul a venit si mi-a lasat si un saculet plin de pupici pt Edi!!! Asa ca ce sa facem, ti-i trimitem!!!!
Va doresc o noapte linistita si un Mos Nicolae darnic!!!
Si nu in ultimul rand, ca sa ma bag si eu in seama...., si eu sunt Nicoleta.
Noapte buna si somnicuri luuuuuuungi!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA

Joy21 spune:
Buna seara si de la noi!
Am pus printesa la somn si acum, noi, astia mari, il pandim pe Mosu'
Ankussa, .
Felicic, multumim de poze. mamica si flacaul cu personalitate. Mortala poza cu bibe!
Anca, mai, mai, ce Craciunita ai tu acolo .
Nocom, Nikolici , La multi ani!
Laura, ai 2 comori acasa! Poza aceasta este preferata mea.
Vreeeem si noi brad! Deja au aparut in piete? Nici nu indraznesc sa ma gandesc la preturi . Cred ca il vom impodobi si noi mai devreme anul acesta, dar mai intai trebuie sa cumparam materia prima!
Ma inscriu si eu la odiseea de 2010. Vreau pe lista cu un baietel
In alta ordine de idei, noi am trecut la pampers numarul 4, ca ne strangeau elasticele la picioruse iar kaki iesea prin toate partile. Acum e mai bine!
Si mare atentie, nu fortati copilul sa stea pe burtica daca nu vrea, uitati ce se poate intampla!
Pup
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Si mare atentie, nu fortati copilul sa stea pe burtica daca nu vrea, uitati ce se poate intampla! Pup Victoria, ![]() Poze Anna Sofia Ma fac mare "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
super

anna e scumpica foc,,,ce ochisori frumosi are

''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei

300 spune:
sunt hiperfranta, ne-au alergat bebelinele prin parc azi ceva fantastic. Ca sa va faceti o idee despre ce vorbesc
Chiar ar fi frumos daca mai puteti veni fetele care locuiesc prin apropiere, si nu numai, de ce nu? de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

babytza spune:
citat din mesajul lui Joy21 Si mare atentie, nu fortati copilul sa stea pe burtica daca nu vrea, uitati ce se poate intampla! Pup Victoria, ![]() Poze Anna Sofia Ma fac mare "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Hai mai.....chiar ma speriasem de ce urma sa vad....

poze
poze David

babytza spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de Sf. Nicolae !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va pupicesc si va urea si eu o noapte luuuuuunga si linistita !!! Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David

Nausica spune:
citat din mesajul lui JulyMorning Eu n-am facut bradul si il vom face de Craciun... mi se pare si un pic ciudat cand va aud. Eu is si aeriana cu timpul, nu stiu niciodata in ce data sunt si uneori nici ora ![]() |
July ,

La noi in familie bradul s-a facut intotdeauna in Ajun de Craciun. Si, da, bradul il aducea mosul. Iar de tinut, il tineam pina dupa ziua mea, care e pe 15 ianuarie.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

iriss_04 spune:
am pus si noi cateva poze de la botez aici:
http://good-times.webshots.com/album/568523318RPkHUM
LE EDIT:poate petim si noi o nora ca am lipsit cand v-ati petit aici,,,sunt destul de frumusel sa gasesc si eu o domnisoara
pupici la mamici si bebici frumosi,
noi ne bagam la somnic
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei

JulyMorning spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
July , ![]() ![]() La noi in familie bradul s-a facut intotdeauna in Ajun de Craciun. Si, da, bradul il aducea mosul. Iar de tinut, il tineam pina dupa ziua mea, care e pe 15 ianuarie. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Nausica

Joy, pertinenta fiica'ta, ce sa zic, felicitari

Andy, sa stii ca nici a mea nu se hlizeste foarte mult si acum are 3 luni si o saptamana. In majoritatea timpului este foarte serioasa, studiaza intens si este tzeapana rau in picioare... daca nu se impinge ceva de speriat... in cadita cand o tineam cu burta in sus isi baga picioarele sub ea si facea podul

Si din ciclul d-ale gravideniei, desi nu am talentul lu' felicic (BTW, pupici invecinati, mami de falkone

Iar azi am fost la farmacie,am platit si am plecat. M-a sunat soacra-mea ca a sunat-o farmacista ca mi-am uitat cardul la farmacie...

Gata, noapte buna, sa aveti un Mos darnic si La Multi Ani sarbatoritilor!
L.E. Nocom,

_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze

Ankussa spune:
la ore din astea mici
Fii-miu e piticul atomic mai nou, azi a dormit 3 reprize a cate jumatate de ora si acum de abia l-am culcat de o ora. Sper sa doarma macar 4 ore legate ca altfel maine sunt zombi.
Khristin l-am pus pe al meu sot sa intrebe la Boots de EMLA Patches dar i-a spus tanti marmacista ca nu sunt recomandate bb-ilor. Soata n-a cerut alte lamuriri dar data aviatoare ma duc eu si insist.
Babytza oare acum merge sau ba ca nu mai stiu ce sa-i fac http://community.webshots.com/user/
N-am mai incarcat poze din lipsa de timp, acum ma duc sa trag su eu un pui de somn langa el ca sunt franta, o fii vreun puseu acum? Vladut are 11 saptamani si de ieri sta agatat de tziti si doarme foarte putin.
Apropos eu trebuie sa le multumesc lui Muuh, Kid si Anis ca am reusit sa alaptez pt ca la cat de disperata eram in primele zile dupa ce am nascut ma si vedeam numai cu bibe. Nu e un lucru rau, nu ma intelegeti gresit dar daca tot aveam lapte era si pacat. Noapte buna