Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
Ankussa spune:
Tot eu sunt, fetelor scuzati-ma dar oboseala isi spune cuvantul:
La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele Sfantului Nicolae, sa fiti fericiti si iubiti si sa va bucurati de bb-i.
Acum chiar ca plec 
300 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
noi stam la eroii revolutiei destul de aproape de tineretului,,,poate ne bagam la o iesire sapt viitoare daca mai tine vremea cu noi ''bimbirica'' mic si frumos mami de andrei |
Hm, cred ca suntem destul de vecine...

de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:

la multi ani! Luca Nicolae de Musette, Nicolici schimbatoare de prefixuri, Cocutica, Nocom si tuturor celor care se numesc Nicolae, Nicoleta si derivatele! 

de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
claudinna spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza onomastica azi!!
fetelor, ma innebuniti! am vazut pozici super de la intalnelile voastre pe la restaurante, prin parcuri! suuuupeeerr!!
am vazut numai mamici frumoase si care arata ff bine! de bebelushi, ca sa mai vorbesc! niste scumpi!
vazut Andrei de iriss la botez, cum tine el cu manutza stranspe mami, cred:) gingas tare!
si noi vom face bradul in Ajun, ca atunci ne strangem mai multi, adica vin si cumnatii de la Bucuresti si ne place sa-l facem impreuna.
cred ca pt cat va fi Razvan mic o sa-i fac surpriza cu bradutul, apoi, cand va mai creste il vom face impreuna, eh, dar poti sa stii cum va fi pana la urma?:)
a venit moshi si la Razvanel cu o chitara cu melodii, pt ca suntem innebuniti dupa muzica, ciorapei (la noi e traditia ca de mos Nicolae sa primim ciorap:)), o jucarioara de la primii pasi, care vibreaza si un body in care l-am imbracat aseara. o sa pun pozici
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
anca81, cum ai facut tu la colajul ala sa nu apara pe mijloc adresa site-ului?? ca nu-mi iese:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
Delphinas spune:
Buna dimineata!!!
A venit moshu la prichindeii vostri???
Dar la mamicile cuminti? Tatii oare or fi fost si eu cuminti? Le-o fi adus moshu ceva???
LA MULTI ANI Luca Nicolae de Musette, Nikolici, Cocutica, Nocom
LA MULTI ANI deasemeni tuturor celor ce se numesc Nicolae, Nicoleta, Niculina
poze, Just Me
ambitioasa
nikolici spune:
Hello girls,
Va invit la un tort mare inexistent de 30 ani![]()
Si mie mi a adus mosul de dimineatza un scutec plin cu de ale Karinutzei.
In fiecare an, dupa ce ma trezesc ma duc la usa sa ma uit in cizme de cadouri, dar din pacate mosul nu ma mai iubeste in ultimii ani si nici macar o nuielusha nu mi lasa ca sa mi dau seama ca a trecut si pe la mine.
Inca nu stiu ce mi as dori cadou de la sotzul...o sa mergem prin oras sa mi aleg ceva...dar nu am nici o idee.Mi as dori ceva sa ramana ca o amintire frumoasa de la schimbare de prefix.
Multumesc tuturor care au urat de Sf.Nicolae si va pup din suflet.

si noi la randul nostru uram La multi ani tuturor care si sarbatoresc onomastica.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
nikolici spune:
BabytzaMultzu mult de pagina
Bradul de azi???Hmmm dupa ce traditii???Stiu ca in Italia se face asa de repede, dar la noi???Si aveti brad natural cele care il faceti azi???
IrissFrumoase pozele, sa va traiasca crestinul.Ultima poza cand este bursucel mi a placut mult.Cate randuri de haine avea?Trebuie sa ma gandesc si eu la asta caci sigur va fi frig in ianuarie cand vom face si noi botezul.
De abia astept sa marim gasca sa mergem in parc...te simti super dupa ce ai facut ceva miscare cu bb.
Acum 2 ani am fost in Herastrau si am vazut ceva care m a super impresionat, o mamica pe role isi plimba bb ul din carutz cu ceva viteza si el nu zicea nimic, ii placea la nebunie cred.M am uitat multe minute in sir la ea.Pacat ca nu stiu sa ma dau cu rolele, caci mi s a parut o superrr idee.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
300 spune:
Pupam matinalele de azi! Delfinas, Claudinna, Nicolici.
La mine mosul nu mai vine de multa, multa vreme, l-am cedat celor mici din megafamilia mea. Ba chiar l-am tras de guler alaturi de parintii mei, l-am fortat sa aduca acolo ceva indiferent cat de prost era anul respectiv.
Drept rasplata, cat au fost copiii mici, mai primeam si eu cate ceva desi nu voiam cadouri.
Si la noi tot dulciuri si maruntisuri se primesc de mos N.
Ei bine anul asta mi-am scos parleala rau de tot ca am primit o bicicleta eliptica, a venit ea aseara pe la 10, erau 2 mosi si mi-au dat o chestie numita factura si o alta garantie (huaaa) si eu le-am dat bani (cam ciudat pentru un mos da' in sfarsit).
Acum descopar ca are vreo suta de piulite si suruburi si astept sa se trezeasca sotul s-o asambleze ca in rest io m-am luat la tranta cu mosu pe net sa mi-o aduca... Deh noi mai putin romantici si cuprinsi de spiritul sarbatorilor dar ne vom schimba in mod sigur pentru Anda
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
iriss_04 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui 300
Hm, cred ca suntem destul de vecine... ![]() de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
super
tu pe unde stai?claudina:
si multumim multnikolici:
in poza aia avea o gramada de hainute,,,l-a imbracat nasa ziceai ca e gerul bobotezului dar el a stat cumintel si nu a protestat pana i-am dat cate una cate una jos pe la restaurantSuper faza cu rolele e o idee super,,,poate dau si eu o idee la mosh ca am ceva ani dec and nu am mai mers pe role,,,patinat in schimb la greu

la multi ani tuturor sarbatoritilor
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei

.