Pepenasi de iulie-august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna si de la noi,
Reiau..pentru ca tocmai am pierdut un mesaj..

ANKA...o sa te descurci sigur!! Eu am fost cu a mea din Bercenipana pe 1 Mai cu carutul in mijloace de transport.. A fost o excursie pe cinste....
DA...nici eu nu folosesc decat sare,piper si ierburi aromate ...aaa si usturoi.

Si la Irina vine Mosul in seara asta... Sigur ii va pune in ghetute o cutie cu laptic

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI DE ASTAZI!! SA CREASCA MARI SI SANATOSI!!!

sI NOI DUPA MASA DE PRANZ MERGEM INTR-O EXCURSIE...LA CITY MALL..PE JOS CU CARUCIORUL.

MADA...felicitari pentru primul pishu...

VA pup ca s-a trezit maimutzica. Si-a facut somnul de frumusete!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salut
multumim pentru urari
azi i-am dat prima data piureu de mar cu morcov! a lins farfuria

acum doarme ca e obosita dupa masaj

cum se trezeste papam si vreau sa ies un pic pe afara , poate gasec o carte misto sa pun in cizma lui tati

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!!
ANAXENA esti de invidiat, suuuper salonul...
MADA am ras cu Cristi de AMI, defapt cu ea...scumpe rau printesele!!!! Felicitari pt primul pipi
noi avem dubla sarbatoare si Mosu, si 4 luni...tb neaparat sa facem rost de cadouri asa ca am sa ies si eu putin din casa fara bebe ca la noi bate un vant rau...
SI maine cine iese in oras cu fetele la destrabalare?EUUUUUUU, da...ce merit

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai fetelor, dar oare nu gasim si noi un magazin on line de unde sa luam consumabile(lapte, cosmetice, scutece) pt bebei mai ieftine?
hai ca v-am dat tema de gandire

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bine v-am gasit fete cucuiete!

Deci, ce latram io ieri din carti? Au fost de ajuns 2 zile si o bunica si deja cupilu meu e pe chituci. Ieri buni i-a dat fructe dimineata si pentru ca erau "asa de bune" dar ea nu le-a terminat (150 gr) i-a mai dat si peste o ora, sa le termine. Apoi, i-a oferit lapte la ora 13 si normal ca doar a lincait 60 ml, asa ca peste o ora jumate i-a mai dat si restu. Normal ca la ora 16.30 cand m-am pus io tacticos in fata ei cu castronu de piure de legume mi-a inchis botu dupa 3 lingurite . Certat bunica, dat san la cupil, intrat in program normal de seara dar offff, offff, la ora 2 noaptea s-a declansat Jihadul: cupil racit, muci, tuse, galgaieli in gat, stranut, da-i cu ceai, da-i cu tzitzi, la ora 8 dimineata azi am rupt usa doctorului, ne-a trecut pe paracetamoale, Eurespal si daca se inrautateste, Ospamox.

Motivul : buni pune cupilu la somn invelit in pilota mea si cand se trezeste o smulge si o muta in 3 secunde in living unde nu-i asa cald, iar fii-mea e din aia care transpira, deci a reusit buni de ne-a si racit. Si colac peste pupaza nu merge nici tel de acasa asa ca al doilea drum al zilei a fost la magazin sa-i luam lu buni mobil, sa aiba de pe ce sa ma sune daca se intampla ceva.

Deci o zi beton pana acum, asta dupa ce, de bine ce m-au prins de un picior la munca, m-au ingropat ieri, abia am reusit sa fug juma de ora dupa amiaza sa scot piure-ul de legume de la conge (da, ala, pe care nu l-a mancat) si sa pup bulanele, dupa care m-am mai intors o tura la munca, 'tu'le mama lor de colegi care lasa totul pe ultima suta de metri...

Biri sigur nu-s frati cupiii nostri? Ca si la noi la fel e programul. La 7 trezirea cu tzitzi, la 10 fructe, 10.30 nani, la 13 laptic, 13.30 nani, 16.30 legume, 17 nani, 20 cereale cu lapte si nani. Noaptea, tzitzi la placere (tot cam asa din 2 in 2 ore)

Mada supeeeer! Felicitari pentru primul pipilica la toiletes. Cumnata-mea a reusit cumparand colectii de chilotei din alea pe zilele saptamanii, cu Barbie, cu Winnie, cu pisicile aristocrate, ii arata fetei in fiecare zi ce chilotei ar putea purta si incet incet a cerut ea chilotanii.

Adriana si io ma bag la o ciorbita de burta, eu sunt morta daca trec 2 saptamani si nu balotez, ma duc la cantina, la vreo carciuma, fac acasa si tot ma rezolv cumva

Mai vroiam sa mai scriu ceva dar neuronul e dogit rau, am durmit 2 ore azinoapte, si acum sunt pe ogor la munca soarecelui.

Capri am vazut ce fel de aspirator ai tu, eu am alt model, nu se potriveste motul. Pare rau

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza gagici!Missed me?

Offul meu e,dupa ce m-am consultat cu tabelul,ca oare cum a fost masurata printesa mea,ca tot citesc pe acolo 10-15 sau mai multi centimetri pana la 4 luni,si a mea cica s-a lungit doar 6 cm?

Cu celalalt pitic m-a lamurit Mada scumpa pe mess,apropo,felicitari maxime pentru pisu la toaleta

Am vazut si eu pozci noi multe care mai de care mai frumoase!Pup bulanele!

Azi vine mama in vizita,ca nu prea poate s stea departe de nepotica.

Acu fug,ca si Timi si-a facut siesta si sa-i fac papitza

Anka bafta la ajuns si rezolvat trebi

Va pupacesc pe toatile!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am o nedumerire: cum stiti voi cat piure papa bebe? Il puneti in biberon ca sa-l masurati? Sau asa ochiometric?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anna eu am un cantar electronic care cantareste la gram. E de la Ufesa, si-l luase buni ca sa cantareasca substantele cu care face tratamente cu antibiotic la pomi. Fiindca e iarna i l-am rechizitionat. Are si posibilitatea sa pui tara, deci cantaresc intai castronul, tarez cantarul si stiu la fix cat rontaie puiul.

Dar exista si cantare mecanice de bucatarie, care masoara bine si sunt tare ieftine, intre 20 si 40 de lei, poate iti iei unul, sunt bune si cand faci prajituri, ca o sa trebuiasca sa prestezi dulciuri naturele la pui ca sa nu pofteasca la chimicalele de pe piata, deci e investitie pe termen lung

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am uitat sa va zic ca azi nopate am visat ca eram la controlul de 3 luni la gineco si dr imi zicea ca am cancer de col...offfffff
cred ca trebuie sa merg cat mai repede la control

boti buna treaba asta cu cantarul, ai dreptate

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Boti uff ca a racit pitica. sa treaca repede si sa nu fie nevoie de ospamox.Va invidiez ca reusiti sa faceti program asa frumos,la noi merge incetuc,dar tot nu uns.De exemplu la noi e cam asa,papa la 2.30,6.30,9(tot lapte),12 piure+lapte,15 piure+lapte,18 lapte,21 lapte,deci 7 mese/zi,uneori doar 6,niciodata mai putine.Si faza e ca la noi nu functioneaza doar piure,trebuie neaparat si lapte dupa,pentru ca piticotu nu manca foarte mult piure,si se smiorcaie,vrea lapte.O sa se dezobisnuiasca de obiceiul asta?O sa ajunga sa mance si ea 100 sau mai multi ml de piure la o masa?

La multe lunite bebeilor nascuti in zi de 5

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput