Pepenasi de iulie-august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Dana ma bucur ca v-ati distrat noi radem in fiecare seara ca se gaseste una dintre ele sa faca vreo ceva.
Bobitamica, Dana, Kimmy multumim.
Boti hmm uite asta nu am incercat are niste chiloteii da nus cu cine stie ce personaje o sa incerc si asta ms de idee.
Si de felicitari.
Bine acuma nu stiu ca am mai intrebat-o daca vrea la toilet si zice ca nu si se enerveaza daca o duc sus asa ca, creca inca mai exersam asa cateva zile ca nu vreau sa o fortzez si apoi sa nu mai vrea deloc.
Sanatate multa la printesa si sa treaca raceala repede.
Ufff aiurea cu racelile astea, poate se invata bunica sa nu o mai infofoleasca la nani ca sa nu mai raciti. Multi pupici si hang in there, te cred ca e greu.

Dma ma bucur ca v-a placut la baitza si ca a fost ok. Eu acuma am descoperit alta metoda sa o spal pe Ami rapid cand nu stam la balaceala pun presul ala anti alunecat al lui Ari in cada o pun pe ea pe pras si dau drumul la apa dar asa putina ca oricum cada noastra e inclinata oleaca si o spal frumos rapid si apoi clatit cu dusul si gata baitza. Si asa nu mai sta cu genunchii in gat ca in caditza mica de plastic nici nu aluneca, ca e presul pus acolo deci problem solved.![]()
Uff ce greu trece ziua ca stiu ca Flo vine tarziu si ma dispera ca e asa frig afara nu prea e de iesit la plimbare ca e si intunecat si mi-e sa nu se puna pe plouat ca asa a fost ieri de ex. Si nici apa nu curge ca lucreaza astia pe strada la apa sper pana diseara sa ii dea drumul ca tre sa fac baie la fete.
Edit: am mai pus un www.onetruemedia.com/shared?p=78ba4ab8ef12912a06200a&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmuletz cu Ami chiuind cu pestisorul ei iubit si Ari la desene cum canta ea dupa desnele preferate. Sper sa va placa.
ankalaura spune:
Mdea ... m-am intors... Evident, nu m-am incadrat prea bine, dar a mers...
MONI - teoretic pot lua taxiul. Dar ieri am dat 500 de mii pana la Pantelimon si inapoi. Dr mea insa e in plin centru, mai sus de Unirea. La traficul asta, as fi stat cu spor in taxi platit 35 de lei pe ora...
Daca aveam noroc, scapam cu inca 500 de mii. Nu m-am indurat drept sa zic... Gandul ca de acum pana prin februarie sau cand o fi sa proceseze astia dosarul o sa numar leu de leu imi ridica parul in cap...
Am plecat cu marsupiul. Nu aveam tupeu cu carutul.
3 ore batute pe muchie.
Schimbat doua mijloace, dar cu mult mers pe jos intre ele.
La naiba cu sistemul asta....
Bine ca am rezolvat.
De fapt cel mai tare m-am suparat ca Erika e racita, la fel si eu. Si trebuia sa imi lase barbatu-miu masina. Si de fapt ma enerveaza incapatanarea lui ca vezi doamne e periculos si vezi doamne daca plange fata. Pai da, si daca o pocnea foamea in 313 (ceea ce s-a si intamplat) ce fac???
Strategia de a strabate capitala cu copilul de 7 kile atarnat de gat plus o mega geanta, de a avea acees cu o mana la telefon, servetele, biletul mijlocului de transport... e obositoare in draci... Bate un vant pe la Unirea de te ia pe sus. Eu, voinica, ma descurc. Da-i balet printre masini parcate....
Cel mai misto moment... filosofia de tramvai.... sa fim pro sau contra cersetorii din tramvai. Dar Biblia am citit-o? Apoi.... marturia unei tinere angajate la o mare firma de medicamente, nu spui care, aia cu PF,... care explica ea propria ascensiune carieristica.... Copilu' plange... Na dom'le... cum plange, cum imi ofera un barbat locul.... Nici o problema,... deja stateam mai bine in picioare....
Deci, daca privesti cu optimism, intelegi dorinta pensionarilor de a se plimba cu autobuzul prin Bucuresti la orele la care tineretul disperat trebuie sa ajunga la lucru.... Casti ochii, reclame multe si colorate.... Daca nu plange copilul, as putea sa imi fac din asta un traseu periodic....
Desigur, dupa ce asasinez barbatul care nici macar nu a zis sorry ca nu mi-a lasat masina.
Deci aici e buba... Ca sunt neinteleasa! ![]()
moni_or spune:
MADA, ce dulceturi sunt fetitele tale!
Da Ami sta asa cumintica pe canapea? Nu se intoarce sa faca poc pe jos? Ca Luca al meu toata ziua se intoarce ca o rama de pe o parte pe alta. Si de chitaitoarea Ari ce sa mai zic, e tare scumpica!
ANKA, si mie mi-ar veni sa-l impusc pe sot daca as fi in locul tau... Ia sa faca el o tura cu copilul de gat si o suta de bagaje, sa vada cum n-o sa i se mai para asa periculos cu masina...
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
atb spune:
Anka, bine ca ai reusit pana la urma!
Auzi, ia ameninta-l pe sotul tau ca te inscrii la emisiunea aia de la Prima, "o vreau pe mama inapoi" (nici nu stiu daca se mai difuzeaza) si vezi, poate-l intimidezi cumva si-o lasa mai moale cu atatea principii...![]()
Mada, vazut filmuletul, tare scumpe-s printesele tale, cred ca-ti fac viata plina! Felicitari pt. primul pishu la toaleta!
Si multumesc de parole, io-s cam habauca de cap, tot uit pe unde mi le notez!
Si la noi vine mosu in seara asta... cu atat mai bine cu cat eu maine merg la scoala de la 8 la 16 si-asa o sa aibe Nicholas jucarii noi cu care sa se delecteze pana vin o acasa. ![]()
Voi ce le-ati cumparat sotilor vostri de mos? ca eu inca nu i-am luat nimic, o sa ies mai incolo sa-i caut ceva, dar habar n-am ce... oricum ceva asa, nu prea costisitor, las "grosul" pt. Craciun. ![]()
Boti, daca vrei iti trimit si tie reteta de ciorba de burta.
Sanatate multa gargaritei scumpe!!! 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
ankalaura spune:
MADA -
pentru prestatia de la toaleta!
BOTI - regret sa spun "I told you so!"
Din categoria pitbul.... daca o mama face prost educatie, baremi o face ea. Daca bunica face prost... valeu!
Dar cum speranta moare ultima.... BOTI draga mea... iti doresc ca buni sa fie inteleapta si sa fi retinut lectia 
irolf1 spune:
Buna ziua!
Vazut salonul bestial, felicitari Anaxena
Flimuletul facut de Mada care este o amintire de neuitat si cum o sa am poze cu strumfii craciunei o sa le pun, multumim.
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
flo1980 spune:
Buna
Azi am inceput curatenia de sarbatori....am spalat perdeaua si draperiile la dormitor, am sters geamul si le-am calcat, le-am pus si la loc....
Moni_or 
Ana_a nu stiu daca ai citit la capitolul trecut...eram cu David in brate si vroiam sa trimit un mesaj la lista de prieteni. El cu mainile pe tastatura, eu cu mana pe mousse, automat bulversatia

Imi cer scuze la toata lumea!!!

Anaxena ai un salon belea!!! Mai tare ca unele de aici din Bucuresti! Sa nu-ti para rau de timpul pierdut si de bani! Sa aveti lume muuulta si buna! Un cadou pe cinste v-ati facut de sarbatori!
Kamelya multam de cafea! Baut si eu un iacobs 3 in 1!
Mada felicitari pt. pishu la toilet! Cum sunt chiloteii de antrenament?
Boti insanatosire grabnica la gargaritza! 
Mada super filmuletul! 
Merg sa admir pepenashii!
noi
un fulguletz
un pepenash
irolf1 spune:
Apropo de costumase ati vazut prin magazine? Eu am vazut ceva in real dar eram cu Alex dupa mine si erau in zona de jucarii si trebuia sa iesim repede ca uita ca a promis ca nu cere nimic si n-am apucat sa vad decat caciuli, cornite de ren, dar costumase cu totul sunt oare?
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Marina_1609 spune:
mada, am vazut filmuletul, ce scumpe sunt![]()
ma duc sa fac repede prajitura, printre uletele lu fi'mea , vad ca nu vrea sa stea linistita
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
MissJJ spune:
Anka multumim.
Atb, Moni, Flo, Irolf, Marina multumim mult.
Moni pai m-am dus eu mai departe sa o fiolmez ca daca stau langa ea ea se uita la camera si se opreste eu o pun pe canapea daca stau si eu acolo si stam de vb ne jucam altfel o pun jos in gym ca si ea se rostogoleste nu de tot dar se intoarce pe parti.
Asa ca ziceati de blender vertical eu am de la braun modelul www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/mr4000.html" target="_blank">asta, singura diferentza e ca blenderul partea de jos nu e din metal a mea ci tot de plastic ca-i model mai vechi asta e nou cu metalul ala, si e super il folosesc la de toate tot ce e in cantitati mici si se face super rapid de ex si sosul pt chiftele ala cu ceapa si foaie de dafin al emu nu-l papa asa cu bucatele asa ca bag b;lenderul in oala cand e inca cald sosul blenduiesc si gata super rapid.
Edit l-am gasit si pe al meu www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/mr4000/models.html#" target="_blank">aici la tabelul asta dati clic cu mouse-ul pe al doilea model pe poza lui si vedeti cum arata al meu.
Flo chiloteii sunt de la www.huggiesclub.com/uk/potty-training/products/huggies-world/huggies-pullups/" target="_blank">huggies sau de la www.pampers.co.uk/en_GB/proddetail/id/4/sectionid/0" target="_blank">pampers is absorbanti sa tina accidentele ca nu se ude copilul dar nu absorb ca pampersul si copilul simte umezeala si daca face prea mult da pe delaturi cand merge la olita/toaleta se du jos ca niste chiloteii ca is elastici tare pe margine si cand vrei sai scoti se desfac pe margini au niste scaiuri si au niste inimioare/floricele pe ei care dispar cand e ud adik sa vada copilul da na noi suntem cam mici pt asa ceva si vad ca nu o deranjeaza ca ii simte uzi ea zice ca are pampers asa ca o sa incerc in weekend numai in chiloteii sa vad asa ce face?