Puiuti de randunici 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Sper ca imi amintesc bine...![]()
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Olgutzika spune:
Nico, Dr. Spock e la ordinea zilei
Vreau sa cumpar Citind Lolita in Teheran, despre o profa in Iranul Islamic http://www.librariabucuresti.com/Carti-Citind_Lolita_in_Teheran-4127.htm
Nu ma pot scula sa ma duc in pat.
Temperatura Sophie: 36,6 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
nicol_conte spune:
Mimo am parcat direct in curte ca in seara asta am ajuns prima acasa, oricum am reluat dicutia si mi-a spus ca prea devenise un obicei, ce cumva el e pe post de porti automate?-auzi indrazneala pe capul meu, de unde -oi mai fi si eu cu tupeul asta?(ca de cand se cacaie sa puna d-alea,m-am plictisit, acu cica o sa schimbam gardu cu totu' d-aia nu mai pune)
Olgutz vorbim ,dar tot am draci pe el si ma dispera ca nu o scot la cap cu el niciodata....ma scoate din minti treaba asta si nu stiu cum sa-l mai iau
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mimonix spune:
Olgutzabafta sa iasa dintosul si sa dispara febra
Ma , tu i-ai dat purici pisicii?
N-am mai auzit 
magicianul...ce vremuri...iar ma apuca melancoliile!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nicoleta spune:
Olga, si asa sa ramana temperatura! 
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
nicol_conte spune:
Vad ca ati dat-o in literatura , asa ca ma retrag la somn..desi nu prea imi este..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Olgutzika spune:
Mimo, eu cand am emotii, vorbesc foarte tare
si gesticulez
. Lasa vasele, maine vei avea mai multe de spalat
Nico, nu, nu te inseli, iti aduci foarte bine aminte ![]()
Cami, nu fii trista ca se intzarca Bubu. Vine o vreme pentru noi toate, cresc piticii...daca tii musai sa ii dai in continuare lapte de la tine, mulge-te si da-i in bibe. La mine merge chestia asta de cinci luni de zile, si nu mi-a scazut lactatia...Hai, vorbeste, spune-ne ce simti 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mimonix spune:
Nicolnu pleca mai, ca eu raman pe pozitii...nu citesc decat pe forum ...si pe google uneori ![]()
Tare cu portarul...ce sa mai zici
Sa vezi ce bine e la mine , cu parcarea sapata
parchez unde apuc,cum apuc...
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
cami33 spune:
mimo, m-ai ghicit
...da-mi trece
olgutz multa sanatate Sofiutei
si mai arata-ne niste pozici cu minunea ta
nicol noptica buna
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
mihatp spune:
hai sa parcurg si eu tema literata, ca mimo m-a prins cu verigheta
. sunt o colerica bine controlata, dar tavalugul emotional e greu sa-l maschezi in totalitate. noroc ca nu toti sunt atat de instruiti in arta oratoriei ca tine.![]()
chiar imi place sa vorbesc in public, in fata oamenilor, si cred ca tocmai entuziasmul imi creaza probleme.
revenind, veacul de singuratate a fost piatra de hotar in studentie. si tot atunci mi-a placut cel si cel mai mult Hesse (in special Jocul cu margelele de sticla).
dar cartea care-mi este cel mai aproape de suflet si pe care o citesc din cand in cand este Jurnalul fericirii de N. Steinhardt, imi da putere.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade