Puiuti de randunici 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Buey, ma ofica de mor (acuma nu stiu sigur daca astia de la LAREODUTE sau Posta Romana)... ca nici acum nu am primt coletul!!!!!!!!

Luny, tu cum mai esti cu coletul? Primit?

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am zis ca vin cu poze...

seminar si bla bla bla

mare chin cu laptop-ul, cred ca am cules ceva uratei de pe net

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Stelutzo tu n-ai dat nici un semn azi, nici macar acum pe seara, sunteti bine?

Ariel inca nu e gata surpriza?

Nico nu te-ai culcat?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny merci, uite ca nu m-am gandit la asta, si cred ca ai dreptate ca de la iaurt e ciudat, si asa cum zici...ar fi si in alta parte

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

mimo, am luat costumul acum vreo luna de pe net, de la o tipa. Imi pare rau ca nu te pot ajuta sa gasesti si tu

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty Iulia!!!! Sper ca e mai bine si nu se mai kkceste

Mimo, sa mor de are altceva decat febra Si nu, nu vreau antibiotic decat daca e necesar, daca e cauzata de eruptia dentara, chiar nu vad sensul antibioticului. Eu vreau sa ma conving ca e de la dinti, si daca nu, de la ce e febra asta cretina. 38 constant. A cedat in 15 minute la jumatate de supo Novocalmin. Sa vedem, acum doarme linistita.

Tuchi, sa ne auzim cu vesti bune maine! 2 milioane consultatia la CMU ?!?! WOW!!!!

Luny, vazut alpinistul, vazut rechinii

Alicel, nu ma provoca cu Marquez Chiar m-ai facut sa ma gandesc ce carte imi place mie mai mult si mai mult, si mi-am dat seama ca am avut opinii diferite de-a lungul vremii, si nu neaparat sub influenta vreuneia citita proaspat, ci sub influenta "vietii" Ai citit Magicianul de John Fowles? Asta e cartea mea favorita zilele astea Iar Nila ( nume ce nu vine de la MotaNila, ci de la Nila Moromete, pentru ca exact cu expresia aia boamba pe care o are motanul nostru mi l-am imaginat eu intotdeauna pe el ) are purici. Nu stiu de unde i-a luat, ca el nu iese din casa, probabil i-am adus eu de-afara...are zgarda, e spreiat zilnic cu fas anti-purici, iar eu ma scarpin in draci pe picioare. Doar eu, Radu si S nu au nik Cu filmele nu ma bag, ca-s varza, da' Nicol detine cheia

Nicol, sper ca te-ai impacat cu randunoiul

Adriuta, ce ieftin e recuperatul datelor la voi Cu picatul din pat cu unul dintre noi prezent avem si noi stiinta

Gecko, ma bucur ca s-a "adjudecat" tinuta no1. Si eu tot pentru ea votam. Cand e botezul ( scuze daca ai zis )?

Giani, cat tort pe Andrei Si da, termina cu rasfatzul , scrii cand poti, ce poti, nu e nici un bai

Miha, felicitari pentru prezentarea reusita. Intotdeauna mi-au placut studiile de caz, sunt convinsa ca au fost numai ochi si urechi. Pe mine m-a furnicat subiectul...daca vrei sa citesti, ai si pe forum la "Intr-unul sau in doi mergem mai departe" zeci de povesti cu abuz domestic

Roxanici, scrie si tu trei vorbitze despre Robert si Cata In afara de chinuiala cu dintii

Clau...mult mai tragi si tu Ar fi cireasa de pe tort sa aveti probleme si cand i-or iesi dintii Rebecai Mi-am muscat limba de trei ori sa stii

Liana, te-ai gandit la mine cand ai mancat shorici, nuuuu ?

Simo, noapte linistita sa aveti !

Mihuta, nu imi iese din cap nastera sorutzei tale O scumpica mica printesa

RalucaS, Clodute, Sovi?!?!

Papacios, ai aruncat buzduganul si ai fugit iar!?!?

Nico, succes maine. O sa fie bine cu amandoi
Cine a fost uitat de mine inscrisorica, sa ma traga de maneca Da' maine ma revansez, acum ma duc langa copchil

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

buna seara la toata lumea

va pup pe toate, toate
intrebare (cum nu sunt la curent) ursu, ariel, stela si clau au aparut? daca nu, sa ne spuna liana pe unde sa le cautam, ca si ea fuse pe "acolo" o vreme

Clau a dat semn si e bine, Ursu a intors casa cu c***-n sus, de asemenea e bine si ne iubeste, Ariel ne-a transmis prin Mimo ca vine cu surpriza...iar de Stela nimic pe ziua de azi, aseara spunea ca e mai bine cu sanul, dar ca Rea nu prea vrea bibe si laptic nu prea mai are..

Am vazut pozici cu duamna psiholog la Seminar, restul asistentei cine erau?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am uitat-o pe Gudinde Sau'mana de mesaj, azi am tot tras-o, pipait-o pe la urechi, nik... Sper ca ziua de azi a fost mai buna. Suntem aici, daca vrei sa povestesti

Si pe Cami am uitat-o Si pe Bubu

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, am citit si eu candva Magicianul, m-a vrajit "caramidoaia" (nu-mi mai amintesc decat ca era alambicata intr-un mod coplesitor de inteligent!). Dar pe o carte nu am mai pus mana cam de mult timp... din pacate...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Camilasa , gasesc eu pana la urma , nu ma las Dar simt eu ca esti tristuta sau chiar asa e?
Mihaai slabit maaaa f bine arati Dar tu rasucesti verigheta in timp ce vorbesti tztztz...am vorbit si eu de cateva ori in fata a 200 de oameni bineinteles ca nu m-am pregatit inainte, desi am fost sfatuita bine sa fac asta ...dar cine? eu? pfuuu...pai eu sa nu pot sa vorbesc...pfuuu....bai Miha, m-am descurcat nu zic nu...dar a fost cumplit...si-acum imi mai tremura picioarele Dupa ce am vorbit am facut si cursuri, c-asa e-n viata...musai sa te faci de ras si dupa aia cresti mare Si la cursuri ne-au invatat ca nu e bine sa invarti verigheta
Cleme sa nu crezi sa te-ai scos daca ti-ai pitit postarea intr-un colt departe, la un topic inchis Ce face ma un sef la can-can ca mor de curiozitate
Acum ma simt mult mai bine, mi-am facut sper chiar toata tema Vasele tot nu le-am spalat Si ce-o sa fie daca le ignor?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput