Puiuti de randunici 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 3

nicol_conte spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
![]() ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

Mami de

clauclau spune:
Oauuuu Luny, dar stiu ca iub al tau e chiar pescar, merge destul de des. Acum chiar are captura! Si al meu este impatimit dar apuca rar, de vreo 5-6 ori intr-un an cred.
Naty, ce-a crescut Iulia, este o domnisoara frumoasa!
POZE

underqueen spune:
naty ce mare a crescut Iulia! e superba (ps: am luat un No-Spa si un Triferment si a cedat durerea, nu stiu la care din ele
)
am reusit in sfarsit sa adorm strumful ...a mancat la 9 si am crezut ca adoarme; da de unde ! voia joaca si eu fiind cu durerea de care ziceam nu prea puteam sa prestez
...acum a adormit...pap ceva si ii urmez exemplu, nu de alta, dar sa nu se intoarca durerea
...sau sa se trezeasca puiu'
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare

mihatp spune:
buna seara la toata lumea
maaaaama ce "scrisorica" de la adriuta! merci de vorbele frumoase
nu am reusit sa citesc nimic din urma, noroc cu adriuta ca m-am pus cat de cat la zi, atat cat sa-i zic la tuchi condoleante pentru bunicul randunoiului, sunt dificile momentele astea.
ii urez bun venit lu' naty acasa si "acasa". sper sa treaca repede necazul si sa "castigi" o iulia mancacioasa.
va pup pe toate, toate
intrebare (cum nu sunt la curent) ursu, ariel, stela si clau au aparut? daca nu, sa ne spuna liana pe unde sa le cautam, ca si ea fuse pe "acolo" o vreme
intrebare: se poate ca de la iaurt sa-i iasa in talpi bubite? adica e cu pete rosii. eu sunt in urma cu diversificarea, fara stres, ca m-am gandit ca are el vreme toata viata sa manance de toate si azi a fost prima zi de iaurt. l-a mancat amestecat cu putin mar si avocado.
sper sa fie de la asta, voua cum va pare? a mai patit careva de la iaurt vreo minune?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

luny spune:
Ma bucur sa revad poze cu Iulia!ce face, cum se simte?..
bueeeyyy, Mimo, nicol, e chiar prins de el, s-a jurat ca macar atat nu va face niciodata: sa cumpere din magazin si sa-l aduca acasa!eu mi-l cred, ca e al meu a cazut lat la 9,30 dupa aventura asta!
clau si el se ducea rar, ca nu avea cu cine,anul asta a fost tot asa, de 5-6 ori anul asta..dar vad ca acum si-a gasit la serviciu niste colegi, probabil ca va merge mai des..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

mihatp spune:
pentru ieri am o restanta
nelia stai linistita, nu putem cu totii sa ne incadram in standardele medicale, nu suntem facuti la metru. important e ca e vesel si ferice.
si tema m-a provocat ieri sa-l masor. avem asa (la 8 luni fara o saptamana): 72 cm (de la 51), 9400 gr (de la 3270), si 46 cm perimetru cranian (nu mai stiu de la cat).
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

tuchita spune:
Seb doarme de la ora 6!
I-am dat un bibe de lapte acum, in somn...sper sa doarma pana dimineata si sa fie bine! la mana nu mai are febra, de respirat respira bine...Doamne ajuta!
Va pup pe toate, va multumesc si sper sa va povestesc maine numai de bine!
Noapte buna!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

luny spune:
Miha, sa nu fie mai repede o alergie ceva, de la sosete, o fi transpirat, cine stie..nu cred ca de la iaurt, si nu-i apareau numai pe talpi daca era asa..
eu am observat ca Mufa tot facea o mare pata rosie, cam cat o moneda, cu bubite mici, pe umeri, ba pe unul, ba pe altul...greu m-am prins de la ce erau..de la capse, dar doar de la 3 bodyuri, cumparate din acelasi magazin, aceelasi producator...la restul nu face, majoritatea au capse..

luny spune:
tuchi multa sanatate puiului!..
si eu sunt obosita, NB!

mimonix spune:
Bai, ce e linistea asta aici
Tuchie musai vacanta, planul e bun nu ramane decat sa te tii de el ...condoleante pentru bunic de sot si mai ales pumnii stransi sa faca antibioticul ala ravagii cu microbii din urechea lui SEb
Olgutzfebra febra dar fara niciun semn asa? nici muci, nici tuse, nici diaree...eu stiu ca nici medicul nu-ti prescrie antibiotic "din prima" decat daca e evidenta cauza ...catamai amigdalele cu puroi, chestii d-astea...vezi si tu maine .Pup meme
Bubulinace ne tot inebunesti cu cititul ala (adica pe Alice ) ti-a dat lectura suplimentara?
Bai, sper ca nu Marquez citeai in metrou
desi ar o fi varianta , ca sa nu se mai uite curiosii peste umarul tau
Si nu uita, noi aici scriem si nu citim decat ce screm noi
Adriuta m-ai inebunit cu baiatul tau Sunt verde albastra ...Luny,Lianaati vazut ma cine a castigat concursul "cine merge primul?" Pai n-are dreptate guvernul ca nu le da drept de vot la astia de peste hotare?
Clauva plimbati in oraselul lui Mos Craciun? E asa dragutz, numai noi n-am ajuns inca...ma tot uit din masina
Camiam intrebat peste tot de costum si nu au N-am mai gasit nici ciorapel cu "my first xmas" Asta ca sa vezi ca nu-i chiar de colo sa stai la Bacau si nu la Bucuresti ...si mai ai si masina de spalat vase
Nicol unde ai parcat azi?
Nicoleta inchipuieste-ti ca eu asa il tarasc pe Vladutz mai mereu dupa mine
Zoze ai ros unghiile toate? Acum gata, numai bine poti sa apesi pe taste mai cu spor Asteptam
Inca n-am vazut poze , am deschis repede linkul de Luny ca am crezut ca si Mufa merge eu ma astept sincer, pe zi ce trece...
Noi azi am cumparat cadoute pt Mos Nicolae pt copii...a ramas ce era mai greu, pt om ceva dar nu stiu ce si nu stiu cand si mai ales nu stiu cu ce Dar ma descurc eu maine ...
Apoi m-am certat din nou cu vecinul de la 3, cu care ma cert macar o data pe an obligatoriu La ora 3 batea cu barosul in baie de se cutremura blocul...halal spiritul Craciunului
Apoi baiatul a mancat de-a spart...n-ati vazut asa ceva ...200 de g legume, floare la ureche...si inca un iart cu cereale dupa A inceput iar sa se ingrase...pe 18 avea 9.600 acum are 9.920 ...mi se pare multisor fata de ritmul lui din ultima vreme, dar daca are baiatul apetit
In rest nimic nou cu el...nu bate din palme, nu zice silabe...macar a inceput sa cante, sau sa se certe, ceva galagie a inceput sa faca....O sa zica el mama cand o sa recite Adrian poezii si Mufa o sa castige concursul de atletism
Iar seara, am fost la Cora...am luat cadou pt un coleg de-al Teodorei, ca si-a adus aminte la 8 ca maine e ziua cand au hotarat sa-si dea cadouri unii altora fara sa stie cine de la cine primeste
Si uite asa, am zis sa va si salu inainte sa ma apuc de maldarul de vase de spalat Liana, muntele meu de vase e mai mare ca muntele tau de rufe? NU?
Da chiar asa, pe unde umbli?
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze