Puiuti de randunici 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, tare mult imi lipseste cititul...d-asta urasc uneori calculatorul, ca ii dedic asa de mult timp cand as putea citi...Iar fii-mea cum ma prinde cu o carte in mana, cum vrea sa o sfasie Iti dau un sfat pentru Teodora: exista pe forum Sabina, compozitoare. Da-i un PM si intreab-o daca iti poate recomanda un prof de chitara, te poate sfatui excelent, trust me

Si pe Stela am uitat-o ....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Parce que je me sens nostalgique...
Pour les connoiseur ...

Mergi la inceput

Miha, da, Un veac de singuratate!!! Nu stiu de ce Jurnalul fericirii mi-e in suflet ca o carte atat de trista...

Gudinde

Ma duc, chiar ma duc!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

olgutz, nici nu vreau sa aud de pompa. Alexandra mea a avut niste probleme la nastere si nu a supt niciodata la san dar pt ca am vrut neaparat sa-i dau laptic de la mine m-am muls 5 luni si i-am dat cu bibe. A fost un chin pentru mine si nu mai vreau sa mai vad pompa in viata mea. Cu bubu a fost mult mai usor si sunt fericita ca l-am putut alapta pana acum...nici nu speram sa reusesc pana la 8 luni...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

olga, ma gandeam daca vrei sa-ti trimit cumva inregistrarea.

lucrez cu victimele din '99. in naivitatea mea am gandit ca am nevoie sa contrabalansez munca cu abuzatorii, sa ma tina impamantata. rezultatul final a fost oboseala, lipsa vietii personale, epuizarea data de permanenta schimbare a rolurilor (auzi mimo?!) de la suport pentru victime la suport pentru agresori... si invers. asa ca dupa 5 ani am folosit prima ocazie de a pleca cat mai departe... si a fost departe.
am reusit sa ma detasez, sa vad ce vreau sa fac, si unde mi-e locul. aveam in state contract de 3 ani. am stat 1 pentru ca am realizat ca penitenciarul este locul care-mi ofera profesional ceea ce-mi doresc.
dar la Artemis-ul (centrul de consiliere pt victime) din Baia Mare sunt membru fondator, asa ca legatura ramane, si de cate ori pot sprijini "cauza" o fac.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Despre febra ( Nico )

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=66

Deh, fiecare cu lectura lui

Noapte buna, copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hai ma Mimo ca n-am plecat..mai bantui si eu p-aici..

Gudinde, eu nu sunt cunoscatoare, dar mi-a placut

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mihaasa a iesit, ca-s f instruita? Nooo, am trait experienta, n-a fost usor, de atunci nu mai rad de nimeni care se fastaceste, se balbaie...vorbesc de astia de la tv , care dau interviuri...am aflat lucruri interesante, habar n-aveam ca sunt atatea trucuri si atatea detalii de studiat super, mi-a placut...
Olgutz merci mult...atac sigur, Doamne ajuta!
In rest, Jurnalul fericirii...Jacques Brel...o mama, dar v-a apucat rau De ce tineti musai sa-mi amintiti cat sunt de ...nu mi-ajunge ca ma vad in oglinda ? Eu visez ca la pensie o sa stau ca o duamna, o sa citesc si o sa scriu ...mai ales o sa scriu, ca si eu am adunat multe de povestit...la malul marii, intr-o casuta cu gradina de trandafiri...mica , mica...si o sa mananc ciocolata multa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

mimo incearca aici http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=15910

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Cami LMA ,multa sanatate, copii sanatosi si sa ai parte de tot ce-ti doresti pe lumea asta!!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput