LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Sofia doarme deja de o jumatate de ora. Am culcat-o mai repede azi pt ca toata ziua a dormit doar o ora, dupa ce eazi noapte s-a trezit si i-a luat mai mult de doua ore sa adoarma la loc . Am incercat tot ce stiam: pus in pat, stins lumina, leganat, titi, luat in patul mar eintre noi...fie plangea, fie incepea sa bolboroseasca acolo pe limba ei a joaca.

De doua zile ii dau niste chestii homeopate care zice-se ca ar fi bune pt perioade de mare agitatie (trecem din pliiiin prin una). Sper sa-si faca efectul.

Nu vreau sa credeti ca am disparut ieri ca magarul in ceata dupa postarile cu vaccinul :-))) Dar am avut o zi busy la serviciu, azi si maine sunt la un curs toata ziua, fara acces la net.

Ceska, frumos blogul tau, si cata dragoste se simte in el! La fel ca si al Ereenei.

Lala_D, si blogul tau mi-a placut mult, uite asa se inmultesc linkurile mele de la favourites :-) Mi-a placut si ce ai spus despre regresia datorata acumularilor prea numeroase in primii ani de viata, si eu observasem ceva de genul. Dar nu la o astfel de regresie se refera din pacate parintii copilasilor cu probleme, sper ca era limpede in postul meu.

Lala_20, ce ma buuuuuucuuuuur ca esti aici cu noi, cu Bia si cu parintii tai, departe de scandaluri si violenta! Trimite-mi te rog pe PM si numele tau, am nevoie de el ca sa pot sa-ti trimit niste banuti. Tu esti bine? Are Bibi de toate aici? Daca vrei, ne putem si intalni, dar cred ca ar fi bine sa discutam pe PM ca sa nu vada cumva cineva detalii...e bine sa fii prudenta.

Cocodutz, bine ai venit intre zuze! Fetita ta se numeste Hana? Ce nume frumos!

Monicaa, imi pare rau sa aud de Clara bolnavioara, mititica! Sa se faca repede bine si sa nu mai ia nici un virus tot anul!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocodutz

[
Exact asa face si Ioana, ii place f mult sa ma traga de par si sa imi dea palme, rade cand face astea. Si eu as vrea sa o deavat, nu stiu cum.

prinde i manuta atunci cand da si fa-o sa te mangaie (mai-mai, mai-mai) incet, de fiecare data cand da cu manuta in tine. poate nu iese de prima data, dar cu timpul va sti ca ceea ce face nu e corect si ca tu incerci sa i explici ca mai-mai e mai frumos. eu asa am invatat-o pe a mea.

corina

De fiecare data ii zic si ii arat sa faca mai mai, cateodata face , alteori imi trage cate una.
Referitor la poze, tb sa iti faci cont pe unul site-urile: www.webshots.com si www.picasa.com (poate il ai facut), apoi uploadezi pozele, copy site-ul si il trimiti pe forum, pt a pune la semnatura iti voi explica dupa ce pui pozele.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Asa creste Ioana

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uite ca incheiam ziua pe DC si nu lui Shose.
Ne onoreaza ca lui tati de Pipe ii place de Benji nu numai de numele lui care e Benjamin, da? Asta, ca sa stiti cand il treceti pe lista de nume pentru fratiorul Pipetei nostre dragi!

Si ma gandeam la MIKY_BABY, ca nici ea nu a mai intrat demult! Doar ca sa ne dea niste sfaturi cum sa ii apropii pe baietii mei! .

Am mai vazut in lista clopoteilor pe care incepem sa ii sarbatorim si entry-uri unde nu avem nici macar numele clopotelului?! Poate intra zuzele respective sa ne mai dea vreo veste? sa puna poze de la rupt turta/taiat mot? Sper!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 18

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Feteloooooor, nebunie mare, va zic!

A adus Dani masa acasa. A desfacut-o imediat, nici nu a stat pe ganduri, ne-am jucat amandoi ca doi copii si apoi nu am rezistat si i-am dat-o Mariucai, chiar daca e cadou de Craciun.

Broastele si telefonul sunt vedetele!!! Etse absolut incantata, le-a luat pe fiecare in parte, s-a uitat la ele, i-am aratat cum functioneaza si era toata numai zambet. A stat lipita vreo juma' de ora de ea. Sunt super-super incantata!!!

Acum ma retrag si va pup, nu stiu daca mai pot intra maine, ca vreau sa plec de dimineata.

Seara buna si linistita va doresc, copii sanatosi si mancaciosi!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Creato,
ma innebunesti! Acuma desfac ambalajul de cadou sa ii dau maine copilului masa pe mana!!!!! Intai numar pana la 10 apoi....poate ramane totusi in ambalaj pana de ziua lui!
Spor maine la ce ai de facut!

Stancutza,
.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 18

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=LVUTYxnoMBoTY1DQO510ZBjiNdOgrW0UV0I=?ProductSKU=de_DE-1439485
asta ii aduce mosul lui Dudu...nu pare la fel de completa ca si masutza asta jmekera de Paris dar merge si asha...

Ozi a facut 38.6...dureri de cap groaznice, varsaturi si diaree => viroza la greu. Doamne ajuta sa nu ia si Dudu...offff!!! si eu sunt singura noaptea asta

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cretzule ma bucur de succesul masutei .. eu nu am desfacut-o .. o s-o astepte pe eva langa ghetute de mos nicolae .. mai e un picut .. sper sa-i placa ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Zuzici, daca vreti sa o vedeti pe Ioana, cand era mai mica (nastere, botez, etc.), am mai pus aseara site-ul dar era prea tarziu, si probabil nu ati vz mesajul.De aici incep.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Asa creste Ioana

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

Mergi la inceput

grati offf .. si ozi e racita, imi pare tare rau. bantuie virozele astea ceva de speriat. insanatosire grabnica.

frumoasa si masuta lui dudu, am vazut-o si eu pe un site din ro.

gata .. fug la

noapte buna!

dar nu inainte sa zic ca mi-e dor de anandrei, mitsu, miri, ven, irlandeza, miki baby, jelimoni, miha, iri, micsunea??, nicole, cristina, ema, theli

hai fetelor .. nu ne mai spuneti si noua nimic de clopoteii vostri??

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Zuzici, daca vreti sa o vedeti pe Ioana, cand era mai mica (nastere, botez, etc.), am mai pus aseara site-ul dar era prea tarziu, si probabil nu ati vz mesajul.De aici incep.

ALBUM
Alte POZE

Asa creste Ioana

tare dulce pitica .. ce cheliuta avea si ce par cret are acum .. imi plac si piscinuta .. si palarioarele smecheroase si cum o imbraca mami pe ea .. eleganta de mica ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput