LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanact spune:
..Si un filmulet , sa nu va speriati ca nu are sunet (de fapt se aude un barait), initial are dar e facut cu telefonul
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Asa creste Ioana
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Ellenuta multumesc.Iti doresc o seara placuta. Noapte buna.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Asa creste Ioana
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
cati_magureanu spune:
Elle, dragutza mea, mii de scuze! Acum am reintrat pe forum si am vazut mesajul tau! Ti-am trimis PM!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
AMR 40 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
stancutza spune:
Zuzici, eu abia acum am vazut ca s-a terminat concursul de mirese...
Felicitari, CRISTACOMAN!!!! pentru locul 9!
Dupa aia mai e Honey pe 18...iar pe urma, intre locurile 44-49, numai zuze :-))
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
cati_magureanu spune:
Ha, ha, Grati! Si Matei a primit EXACT aceeasi masuta! Tot pe post de cadou de Craciun si, tot din cauza de parinti nerabdatori a primit-o mai devreme! A avut succes mare la noi!
Acum trebuie sa-i iau altceva..ma gandeam la masinuta sau ceva care merge (cu cheita sau teleghidat)..sa vedem ce mai gasim...
Am mai pus si noi poze noi pt. cine doreste...la semnatura! Se poate vedea si masuta piticilor Dudu si Matei!
Apropo Grati, sa o zdrangane sanatos! La noi cel mai atractiv este pianul, apoi chestia aia care sare (cred ca este un greiere) si bilele!
Silvia, super ca i-a placut asa mult Mariucai masuta! Adevarul este ca este super faina! Elle ai fost mare cu masuta asta! ASteptam si reactia Evei! Sa o filmezi, da?
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
AMR 40 ZILE
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
danybv spune:
buna seara fetele
Imi pare nespus de rau sa aud ca iar sunt clopotei bolnaviori le doresc multa sanatate iar mamicilor multa putere sa reziste langa ei
Corina bine-ai venit la noi la zuze , sper sa-ti placa aici , sanatate multa fetitei tale
La multi ani !!! pentru emiliapop multa sanatate si fericire alaturi de familie iti doresc
Ma bucur mult ca ati primit acele masute de joaca , sa le foloseasca sanatosi clopoteii vostrii
Despre noi nu prea avem mari noutati : Maria papa tot ce-i dau insa nu in cantitati mari , de dormit tot la fel de mult doarme ziua cate 3-4 h repriza de somn , de mers singurica inca nu merge bine decat 4-5 pasi singura si apoi se aseaza in fundulet , ii este frica am observat , isi da ea drumu cat de curand .
Am invatat-o sa arate cu degetul si primul lucru pe care am invatat-o a fost cel sa arate unde este Doamne Doamne , o puteti vedea aici si mai nou a inceput sa zica si " uite " cand arata cu degetul
Va doresc o seara linistita si incerc sa mai revin
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ceska777 spune:
CatiM,
ce-mi place de Matei aici: http://www.dropshots.com/CatiM#date/2008-11-29/15:33:30 MOR!!!!!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 18
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Tot eu! Nu i-a zis tati ca nu se urca la volan asa : http://www.dropshots.com/CatiM#date/2008-11-29/15:40:10
Mor dupa dragul de el, in cojocel!
AMR = 18
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Danybv,
ce scumpa e Maria! Sa stii ca ea nu se insela nici cand a aratat in stg, ca acolo ar fi Doamne-Doamne. El e de fapt peste tot! Pupam fetita scumpa!!!!!
AMR = 18
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Danybv,
Maria doarme 3-4h O REPRIZA? Sau 3-4h pe zi? Daca sunt reprize asa lungi cate sunt pe zi? Nu ii trimiteti un pui de somn si lui Benji al meu??????
AMR = 18
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi