Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 25
Raspunsuri - Pagina 9
mamaana spune:
moniland felicitari! iti doresc sarcina usoara si cat mai aproape de termen
eu muncesc de acasa azi: isabelle a facut febra in weekend, iar stephanie a inceput de aseara; am fost la doctor si au gripa, nimic la plamani, in gat sau in urechi
laraa spune:
Moniland wow..ce frumos...sarcina usoara si bebi frumosi si sanatosi!
Andutza yupiiii..cat ai rezistat...cred ca te omoara pielea..si pe mine a inceput sa ma manance rauuuu....imi vine sa ma racai ci somoiogul de sarma ..sa ne dai de veste cand nasti...nastere usoara si bebeline cat mai grase si sanatoase [
http://s453.photobucket.com/albums/qq253/laraa_photos/
elyanne spune:
Laura evident ca am aruncat bonul Am cautat aseara peste tot unde putea fii... si in pungi... dar nu mai este
Alta data sa-mi fie invatatura de minte... Fara bon nu le pot schimba.O dregem noi cumva... eu totusi sper sa-i placa caleasca (ea acerut-o ... n-am luat-o de capul meu, dar itnre timp s-a razgandit... poate ia altcineva Mica Sirena)
Moniland sarcina usoara... si la termen... Nici eu nus tiu cum e la eco... pp ca-i ca al poza... adica ce e in stanga pozei de la ecografie (cum te uiti tu la poza), e in dreapta in burtica... pui poza pe burtica... si vezi care in e parte este... oricum, au sanse sa se miste pe acolo... sunt inca f. mititei...
Andutza bravooooooooooo!!! Facem galerie in curand
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Moniland spune:
Multumesc mult fetelor.
elyanne, asa gandesc si eu. In partea dreapta simt intepaturi mai puternice si ma gandesc ca bb mai mare e acolo. E mai mare cu 2 zile si cu 1,3 mm.
laraa spune:
gata..am fost la eco.. Sarcina de aproape 30 de sapt , feti pozitie craniana, totul ok, cea din stanga 1450g si cea din dreapta 1300g, col scurtat oleaca dar inchis la ambele orificii..lipsa de calciu din analize deci tre sa iau supliment de calciu, si 4 nospa pe zi(2 dim si 2 seara)..aa.si mai am si palpitatii din cand in cand..la masurarea tensiunii pulsul a iesit 114 ..deci f mare...sa mai vedem cum merge..
http://s453.photobucket.com/albums/qq253/laraa_photos/
Moniland spune:
Fetelor voi ati facut dublu test la gemeni? Dar triplu test? Voi merge la eco in saptamana 12 si dr. nu mi-a zis nimic de analize. Oare nu are de gand sa fac?
laraa, inca un pic si-ti vei tine puiutii in brate. Cred ca de abia astepti.
andruskandu spune:
Andutza, mai ai putin si-ti tii puiutii in brate! Felicitari!
Iti facem galerieee deja!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Flavia-Ioana spune:
Na ca am avut si noi prima boala serioasa din viata noastra de pana acuma, o nenorocita de enterocolita, cu varsaturi si 40 temp, am fost de doua ori la urgente, am slabit mult, nu am mancat mai nimik...asa ca am zis gata cu cresa, cel putin anul acesta...
Dar ne-am revenit, ia priviti aici http://www.youtube.com/watch?v=6E8kj7JJ3HQ
Multa sanatate si pupici multi la toata lumea !
andruskandu spune:
Flavia, mama fetele, ca tare dulci sunt! Chestiile astea sunt frecvente, dar ar fi bine, totusi, sa nu renuntati la cresa...total.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moniland Fetelor voi ati facut dublu test la gemeni? Dar triplu test? Voi merge la eco in saptamana 12 si dr. nu mi-a zis nimic de analize. Oare nu are de gand sa fac? |
analizele oricum incep sa se faca la 12 saptamani; unii doctori le fac, altii nu; eu de exemplu nu le-am facut, mi-a zis dorctorul ca daca e unul sa aiba probleme, tot nu stie care e, si nu ar fi concludente; in schimb am ales sa fac amnio pe la 19 saptamani, asta pentru ca la vremea aia aveam aproape 39, si feteel, cu toate ca aveau aceeasi placenta, erau in saci diferiti; daca ar fi fost in acelasi sac, nici asta nu mai faceam